Πρόβλημα

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

#8 Δημοσίευση από ikarus260 »

Για να ξεκαθαρίσω απ' την μεριά μου και γω, πρώτον στον λόγο μου δεν είχε καμιά σχέση η συγκεκριμένη ηχογράφηση με τις υπόλοιπες που έλεγα (δεν ήταν καν κομμένη νομίζω) και 2ον ίσως κακώς τελικά το έθιξα έτσι το θέμα γιατί τελικά μπορεί και να παρεξηγηθούμε και δεν νομίζω τελικά ότι το θέλει κανένας μας. Πράγματι πάντως υπάρχουν σπάνια τραγούδια σίγουρα στην σελίδα κομμένα (κάποια στιγμή θα αναφέρω και ποια είναι).

Άβαταρ μέλους
Pikinos
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#9 Δημοσίευση από Pikinos »

Κώστα Ε,

νομίζω ότι αυτά που είπε ο Μάκης (μιας και διάβασε προσεκτικά όλα τα γραφόμενα) καλύπτουν το θέμα. Άσε που το συγκεκριμένο κομμάτι (Το "μπουζούκι μου διπλόχορδο" δηλαδή) διόλου σχετίζεται με τη συζήτηση.

Δεν καταλαβαίνω όμως το υφάκι σου. Ούτε κομμένο κομμάτι ανέβασες (που και να ανέβαζες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το έκανες από δόλο, αλλά ας μην τα ξαναγράφω), ούτε και σε κατηγόρησε κανείς επώνυμα.

Όσο για τα χαρμόσυνα νέα (μιας και όλο το ποστ σου κυμαίνεται σ' αυτό το επίπεδο, δηλαδή της ειρωνίας):

>>Μπορώ να πω λοιπόν ότι σήμερα έγινα σοφότερος , ανήθικος, ηλίθιος και με άπλετο ελεύθερο χρόνο!

να μου επιτρέψεις να σε συγχαρώ θερμά για την προσωπική σου μετεξέλιξη, και να σημειώσω ότι με αυτά τα προσόντα, μπορείς κάλλιστα να λάβεις μια εξέχουσα θέση στο ελληνικό κ(υ)νοβούλιο, ή ακομά και να διαπρέψεις σε παγκόσμιο επίπεδο (π.χ. να κατέβεις ως υποψήφιος πρόεδρος στις ΗΠΑ).

Και εις ανώτερα!
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#10 Δημοσίευση από Admin »

Πίκινε επίσης δεν υπάρχει λόγος για ποστ που ρίχνει λάδι στη φωτιά και προκαλεί τον άλλο να απαντήσει με το ίδιο ύφος.

Δεν νομίζω ότι είπε κάτι για σένα προσωπικά ο Κώστας.

Ας μείνουμε στο θέμα για τα κομμένα τραγούδια.

Άβαταρ μέλους
Κώστας Ε.

#11 Δημοσίευση από Κώστας Ε. »

Η λογική της επιθετικής απάντησης μου είναι η εξής: ξεκίνησε το site με 400 περίπου τραγούδια δόθηκε η δυνατότητα να ανεβάζει κάθε μέλος ότι προαιρείται, μαζεύτηκαν λοιπόν 6000 και πλέον οι ηχογραφήσεις, συνήθως τα τραγούδια λόγο του υλικού που ήταν κατασκευασμένοι οι δίσκοι μετά από τόσα χρόνια ακούγονται χάλια.
Κατά καιρούς διάφοροι ρεμπετολόγοι έχουν επιμεληθεί συλλογές κάνοντας αυτό το τρικάκι του κοψίματος των σπάνιων να βρεθούν τραγουδιών από τις οποίες μάθαμε οι νεότεροι τα ρεμπέτικα και φυσικά δεν τις έκαναν για την ψυχή της μάνας τους ή την αγάπη τους για τα ρεμπέτικα, για λεφτά τις έκαναν.
Τα περισσότερα από τα τραγούδια που ανέβηκαν στο site προέρχονται από αυτές τις συλλογές δηλαδή ήδη κομμένα.
Και από την άλλη πλευρά κάποιος που έχει στην κατοχή του ένα σπάνιο τραγούδι και δεν θέλει να το μοιραστεί δεν έχει λόγο να χάσει τον χρόνο του για να ανεβάσει μισό τραγούδι, δεν το ανεβάζει καθόλου.
Όσο για το «Μπορώ να πω λοιπόν ότι σήμερα έγινα σοφότερος , ανήθικος, ηλίθιος και με άπλετο ελεύθερο χρόνο!» εγώ το λέω αυτοσαρκασμό, οπότε Pikine μπορείς να καταλάβεις που φτάνω όταν βρίσκομαι σε αντιπαράθεση με κάποιον.

Άβαταρ μέλους
Pikinos
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#12 Δημοσίευση από Pikinos »

Νερό κι' αλάτι το λοιπόν Κώστα Ε. ό,τι είπαμε και να μην χαλάμε τις καρδιές μας!

Ένα μικρό σχόλιο πάραυτα:

>>Και από την άλλη πλευρά κάποιος που έχει στην κατοχή του ένα σπάνιο τραγούδι και δεν θέλει να το μοιραστεί δεν έχει λόγο να χάσει τον χρόνο του για να ανεβάσει μισό τραγούδι, δεν το ανεβάζει καθόλου.

Απατάσαι οικτρά!

Ένας κάποιος (έχουν γνώση οι φύλακες), καμάρωνε σαν το γύφτικο σκεπάρνι, διότι, λέει, έχει την κομμένη (με ακκορντεόν αν θυμάμαι καλά) εισαγωγή του "'Ηρθαμε να γλεντήσουμε (Χατζηχρήστος)"...αλλά "να σωπαίνουμε εμείς οι αδαείς" (και έπειτα, δεν απαντούσε επιδεικτικά στα σχόλια/προτροπές άλλων χρηστών για να το μοιραστεί)!

Όπως λοιπόν το λέει και ο θυμόσοφος λαός Κώστα, "Θύμωσε ο βασιλιάς και έκοψε την τσουτσούνα του!". Έγω πάλι, εμμένω στην άποψή μου: ηλιθιότης συνδυασμένη με ευχέρεια χρόνου!

Χαιρετίσματα
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

Άβαταρ μέλους
Κώστας Ε.

#13 Δημοσίευση από Κώστας Ε. »

Δεν τρέχει τίποτα Pikine εξάλλου δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι.
Δεν παρεξηγούμαι με ψιλοπράγματα και κρίνω (έστω και λανθασμένα) εξ ιδίων.
Άπλα πιστεύω ότι έχοντας μια τεράστια βάση δεδομένων είναι υπερβολή να κολλάμε σε κάποια τραγούδια που άλλοι διάλεξαν να φτάσουν στα χέρια μας μισά.
Όσο για το <<γύφτικο σκεπάρνι>> που καμάρωνε για την κατοχή της κομμένης εισαγωγής του " 'Ήρθαμε να γλεντήσουμε" ας πάρει την κόπια στον τάφο του, όλο και κάποιος τυμβωρύχος θα βρεθεί να την ξεθάψει, εξάλλου φημολογείται ότι έχει συμβεί στο παρελθών κάτι ανάλογο!

Άβαταρ μέλους
Κώστας Ε.

#14 Δημοσίευση από Κώστας Ε. »

Πλάκα πλάκα ο <<τυμβωρύχος>> βρέθηκε το τραγούδι <<Ο Χατζηχρήστος>> το μοιράζεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ ο Κώστας Χόνδρος στην σελίδα του www.rempetika.com

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”