Πρόβλημα

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

Πρόβλημα

#1 Δημοσίευση από ikarus260 »

Θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχουν μερικά τραγούδια που έχουν ελλιπέστατη εισαγωγή ή κόβονται απότομα. Βρε παιδιά, αν θέλετε να αποδείξετε ότι μόνο εσείς τα χετε ολόκληρα καλύτερα να μην τα ανεβάζετε καθόλου. Μην μας κάνετε να χαιρόμαστε και μετά μας κόβεται η χαρά απότομα είναι κρίμα

Άβαταρ μέλους
Pikinos
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από Pikinos »

Δεν νομίζω ότι κάποιος που ανέβασε ένα κομμένο κομμάτι θέλει ντε και καλά να αποδείξει κάτι από αυτά που αναφέρεις.

Μπορεί, π.χ. κάποιος να είχε κομμένη την ηχογράφηση αλλά πάρ' ολ' αυτά να έκανε κέφι να την προσφέρει (χωρίς όμως απαραίτητα να έχει κάνει πριν έλεγχο, τόσο της ίδιας του της ηχογράφησης, όσο και προύπαρξής της στη σελίδα. Αυτό ίσως σηκώνει και κάποια συζήτηση, μάταιη όμως, καθότι επαφίεται στην διάθεση/χαρακτήρα/χρόνο του εκάστοτε χρήστη ο προκαταρτικός έλεγχος, όσες παραινέσεις και να έχουν γίνει κατά καιρούς από τους διαχειριστές. Άλλωστε, υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης/μαρκαρίσματος των διπλών/χαλασμένων τραγουδιών, όσο στη κατάλληλα διαμορφωμένη επιφάνεια χρήσης, τόσο και στο φόρουμ το ίδιο.).

Άλλο πιθανό σενάριο είναι, να ανέβηκε το τραγούδι σε κακή κατάσταση, απλούστατα διότι δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε καλύτερη, αλλά και πάλι είναι μια σημαντική προσφορά (καλύτερα έτσι παρά καθόλου).

Αυτά βάση κοινής λογικής, συνεπώς δεν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σου.

Φιλικά

ΥΓ Apropo, τί γίνεται με τα "2-3 κομμάτια του Μάρκου που πιθανόν δεν έχουμε" και ήθελες προ περίπου τριών εβδομάδων να προσφέρεις;
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

#3 Δημοσίευση από ikarus260 »

θα τα ανεβάσω πικίνε όταν βρω χρόνο προς το παρών είναι το θέμα ότι έχω υποχρεώσεις, γιατί τον νοέμβριο πάω στρατό, μέχρι τότε θα τα χω ανεβάσει. Υπομονή

Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

#4 Δημοσίευση από ikarus260 »

Κάτι άλλο, ανέβασα σε πολύ καθαρότερη ηχογράφηση το μπουζούκι μου διπλόχορδο (είδα και αυτή που υπήρχε και υπάρχει διαφορά). Αυτό για τους admins, επειδή ακόμα δεν έχω δει να έχει ανέβει (εκτός κι αν είναι στην ουρά αναμονής), Α πικίνε, πολλές φορές πάντως γίνεται αυτό όταν είναι σπάνια μια ηχογράφηση κι αυτός που την έχει δεν την ανεβάζει ολόκληρη επίτηδες. Αλλά πολύ πιθανόν να είναι αυτό που λες

Άβαταρ μέλους
Pikinos
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#5 Δημοσίευση από Pikinos »

Φίλε Ίκαρε,

περιμένουμε με χαρά και αγωνία τα τραγούδια, όποτε και να μπορέσεις!

Όσο για το αν όντως υπάρχουν άτομα τέτοιου "ήθους", έχω να παρατηρήσω ότι πρόκειται για:

1. ηλιθίους
2. άτομα με ελεύθερο χρόνο
3. (θανατηφόρο!) συνδυασμό των παραπάνω!

Καθότι, ΑΛΛΟ είναι να έχεις, ό,τι τέλος πάντων έχεις, στη δισκοθήκη σου και να μη γουστάρεις να το μοιραστείς (προσωπικά δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη, αλλά δεν έχω και το δικαίωμα να σχολιάζω τα της ιδιοκτησίας του καθενός)!

Κλείνοντας, να σου ευχηθώ για τη μέλλουσα θητεία σου, όχι "καλός πολίτης", παρά "κακός φαντάρος"!

Φιλικά
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

Άβαταρ μέλους
Κώστας Ε.

Re: Πρόβλημα

#6 Δημοσίευση από Κώστας Ε. »

Εφόσον μετά από δύο χρόνια και οκτώμισι μήνες, 24 Ιανουαρίου 2005 ζητήθηκε το ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΜΟΥ ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ και μετά το ότι ακολούθησε για το ποιος το έχει γράψει μαθαίνω λοιπόν και ότι από δόλο(!) το ανέβασα κομμένο. Ότι έτσι το κατέβασα στον υπολογιστή προφανώς δεν είναί λογική εξήγηση και το ότι δεν ενόχλησε κάποιον όλον αυτό τον καιρό (και έχουν <<γραφτεί>> κάτι χιλιάδες άτομα στη σελίδα από τότε) είναι παράλογο. Καθώς και το ότι η ανταπόκριση στην ζήτηση ήταν άμεση. Μπορώ να πω λοιπόν ότι σήμερα έγινα σοφότερος , ανήθικος, ηλίθιος και με άπλετο ελεύθερο χρόνο! Ίκαρε κλείνοντας, να ευχηθώ να πήξει το μυαλό σου πηγαίνοντας στρατό, για καλό θα είναι.

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#7 Δημοσίευση από Admin »

Ηρεμία παιδιά....

Κώστα δεν νομίζω ότι ο Pikinos και ο Ikarus ήθελαν να θίξουν εσένα προσωπικά. Έχουμε πιει και ένα κρασί μαζί (τουλάχιστον με τον Ikarus και εσένα τότε στην "Κυρά") και είμαι σίγουρος ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
Είναι γεγονός ότι έχει παρατηρηθεί σε κάποια από τα λεγόμενα "σπάνια" να είναι κομμένες οι εισαγωγές ή τα κλεισίματα.
Δεν νομίζω ξαναλέω ότι το θέμα είναι για εσένα προσωπικά .

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”