Πρόβλημα
Πρόβλημα
- Pikinos
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Μπορεί, π.χ. κάποιος να είχε κομμένη την ηχογράφηση αλλά πάρ' ολ' αυτά να έκανε κέφι να την προσφέρει (χωρίς όμως απαραίτητα να έχει κάνει πριν έλεγχο, τόσο της ίδιας του της ηχογράφησης, όσο και προύπαρξής της στη σελίδα. Αυτό ίσως σηκώνει και κάποια συζήτηση, μάταιη όμως, καθότι επαφίεται στην διάθεση/χαρακτήρα/χρόνο του εκάστοτε χρήστη ο προκαταρτικός έλεγχος, όσες παραινέσεις και να έχουν γίνει κατά καιρούς από τους διαχειριστές. Άλλωστε, υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης/μαρκαρίσματος των διπλών/χαλασμένων τραγουδιών, όσο στη κατάλληλα διαμορφωμένη επιφάνεια χρήσης, τόσο και στο φόρουμ το ίδιο.).
Άλλο πιθανό σενάριο είναι, να ανέβηκε το τραγούδι σε κακή κατάσταση, απλούστατα διότι δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε καλύτερη, αλλά και πάλι είναι μια σημαντική προσφορά (καλύτερα έτσι παρά καθόλου).
Αυτά βάση κοινής λογικής, συνεπώς δεν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σου.
Φιλικά
ΥΓ Apropo, τί γίνεται με τα "2-3 κομμάτια του Μάρκου που πιθανόν δεν έχουμε" και ήθελες προ περίπου τριών εβδομάδων να προσφέρεις;
- Pikinos
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
περιμένουμε με χαρά και αγωνία τα τραγούδια, όποτε και να μπορέσεις!
Όσο για το αν όντως υπάρχουν άτομα τέτοιου "ήθους", έχω να παρατηρήσω ότι πρόκειται για:
1. ηλιθίους
2. άτομα με ελεύθερο χρόνο
3. (θανατηφόρο!) συνδυασμό των παραπάνω!
Καθότι, ΑΛΛΟ είναι να έχεις, ό,τι τέλος πάντων έχεις, στη δισκοθήκη σου και να μη γουστάρεις να το μοιραστείς (προσωπικά δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη, αλλά δεν έχω και το δικαίωμα να σχολιάζω τα της ιδιοκτησίας του καθενός)!
Κλείνοντας, να σου ευχηθώ για τη μέλλουσα θητεία σου, όχι "καλός πολίτης", παρά "κακός φαντάρος"!
Φιλικά
Re: Πρόβλημα
Κώστα δεν νομίζω ότι ο Pikinos και ο Ikarus ήθελαν να θίξουν εσένα προσωπικά. Έχουμε πιει και ένα κρασί μαζί (τουλάχιστον με τον Ikarus και εσένα τότε στην "Κυρά") και είμαι σίγουρος ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
Είναι γεγονός ότι έχει παρατηρηθεί σε κάποια από τα λεγόμενα "σπάνια" να είναι κομμένες οι εισαγωγές ή τα κλεισίματα.
Δεν νομίζω ξαναλέω ότι το θέμα είναι για εσένα προσωπικά .