ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΝΟΗ

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#15 Δημοσίευση από max »

Σεβαστά όλα αυτά που λες Ντριμ.
Είναι κ το παλιοκομπιούτερ περίεργο μέσο για επικοινωνία, είναι αλλιώς να τον έχεις τον άλλο μπροστά σου..

mpletsas
More than 150 posts user.

#16 Δημοσίευση από mpletsas »

Μάκη υπάρχουν όμως και πράγματα που δεν μπορούν να αποδοθούν σε παρερμηνείες και στο ότι δεν έχεις τον άλλον απέναντί σου:

Πχ αν ήταν πιο προσεκτικός ο Ηρακλής, στη διόρθωση που έκανε στο τραγούδι ο Βάγγος θα έβλεπε ότι είχε περάσει και τον αριθμό του δίσκου (άρα κάθε άλλο παρά από το κεφάλι του τα έβγαζε) και θα απέφευγε το παρακάτω «φάουλ»:
Dreamlander έγραψε:Όπως τα λές όμως δείχνεις πως διόρθωσες τον τίτλο του μανέ υποθέτοντας τον βάσει αυτού που ακούς κι όχι βάσει κάποιας έρευνας. Π.χ. δεν ρώτησες τον απ-λόουντερ ΘΑΝΑΣΗ που βρήκε τον τίτλο ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΝΟΗ, δεν έκανες κάποια έρευνα στο ίντερνετ ώστε να μεταφέρεις εδώ τα ευρήματα σου αναφέροντας και τις πηγές, όπως συνεχώς τονίζουν οι διαχειριστές. Απλά θεώρησες.
Το επισημαίνω γιατί δεν είμαι σίγουρος αν ή αυτοκριτική του Ηρακλή το περιλαμβάνει κι αυτό. Τουλάχιστον όμως ζήτησε συγνώμη που μας έβαλε να ασχολούμαστε μαζί του και με όλο αυτό.

Άβαταρ μέλους
Γιωργος Κουκος
More than 50 posts user

#17 Δημοσίευση από Γιωργος Κουκος »

για τη μουσικη...ας αλλαξουμε κουβεντα..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”