ΔΥΟ ΝΕΑ CD ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ (lefkoftero)
- lefkoftero
- Επικοινωνία:
Είμαστε τόσο μακρυά αλλά και τόσο κοντά ταυτόχρονα...
Θα συνεχίσω το έργο, άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, ρεμπέτης γεννήθηκα και ζώ, τι άλλο να κάνω?
Γιώργο Κούκο είναι δική μου η τιμή που σε γνώρισα φίλε μου, θα έρθει ο καιρός να συμπράξουμε, είμαι σίγουρος.
Τιμή μου που με κάνατε παρέα όλο το καλοκαίρι και οι υπόλοιποι, να`σατε καλά και σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.
Θα ανεβάσω σαν δείγμα κανα-δυό από τα τραγούδια των δίσκων στο σάιτ, να τ`ακούσουν και οι υπόλοιποι και για να έχουμε να ακούμε κάτι καινούργιο τις κρύες νύχτες του χειμώνα...
πώς θά΄βρω τη χαρά μου...
- max
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Μπορείτε να τα βρείτε εδώ:
live_mp3/03_feggarolousti.mp3
live_mp3/12_ta_manitarakia.mp3
ή στο λινκ "Ηχογραφήσεις Μελών".
Προσθέτω τα σχόλια για τα τραγούδια:
ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙΑ
Τραγούδι σε στίχους και μουσική του Νίκου Βερόπουλου από το CD του ιδίου με τίτλο "ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΠΟΥ"(ανεξάρτητη παραγωγή του 2007~ ΕPIMATEO Records) που περιλαμβάνει αυθεντικές εκτελέσεις από τα βιώματα του συνθέτη στην Αμερική.
Συντελεστές :
Νίκος Βερόπουλος: τραγούδι
Νίκος Τριήρης: πρώτο μπουζούκι
Γιώργος Νυδριώτης: δεύτερο μπουζούκι
Λάμπρος Καρκανόπουλος: κιθάρα
Σωτήρης Παπατραγιάννης: μπαγλαμάς
...................................................................................................................................
ΦΕΓΓΑΡΟΛΟΥΣΤΗ
Τραγουδι σε στίχους και μουσική του Νίκου Βερόπουλου από το CD του ιδίου με τίτλο "ΞΕΝΩΝ ΔΟΧΕΙΟ" (ανεξάρτητη παραγωγή του 2007 ~ EPIMATEO Records) που περιλαμβάνει αυθεντικές εκτελέσεις από τα βιώματα του συνθέτη στην Ελλάδα.
Συντελεστές :
Σωτήρης Παπατραγιάννης: τραγούδι
Νίκος Τριήρης: μπουζούκι
Λάμπρος Καρκανόπουλος: κιθάρα
Αντώνης Τζήκας: κοντραμπάσο
Ελένη Λαζάρου: μπαγλαμάς
Ευχαριστούμε Νίκο και συγχαρητήρια για την ωραία προσπάθεια.
- lefkoftero
- Επικοινωνία:
- lefkoftero
- Επικοινωνία:
Εκεί βρίσκονται καταχωνιασμένα δύο δείγματα από τα 2 CD μου που ηχογραφήσαμε εμείς τα μέλη του sealabs το καλοκαίρι.
Αν τα τραγούδια σας αρέσουν, ίσως να κάνανε και γιά δώρο σε φίλους του ρεμπέτικου, δικούς σας φίλους.
Μπορείτε να τα βρείτε εύκολα και αποστέλλονται απανταχού στην Ελλάδα και το εξωτερικό αυθημερόν !
Κάποτε πρέπει να ακουστούν και οι εξόριστοι ρεμπέτες, ίσως να έχουν κάτι να πουν ...
Η δική σας αγάπη και εκτίμηση στο έργο μας είναι που μας κρατάει ακόμα καλλιτεχνικά ζωντανούς.
Φιλικότατα
Νικόλας
- lefkoftero
- Επικοινωνία:
Μπήκα σήμερα στο σαιτ για να σας ενημερώσω οτι σε λίγες μέρες θα βρίσκομαι και πάλι στην Αθήνα.
Προτείνω σε όσους από μας θα θέλατε να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά, μιας και αυτές οι επισκέψεις όσο πάνε και αραιώνουν, να κάναμε μια προσπάθεια συναντήσεων τα σαββατοκύριακα στα γνωστά ρεμπέτικα στέκια στο Μοναστηράκι και στο Ταξίμι όπου παίζει αυτή τη σαιζόν ο φίλος μου ο Σωτήρης.
Θα μείνω κανα δυό μήνες, ελπίζω να ανταμώσουμε και με ορισμένους να γνωριστούμε κιόλας.
Οσοι θέλουν τα Cd ή απλά να συναντηθούμε για καφέ μεσοβδόμαδα και σε συγκεκριμένους χώρους στην Αθήνα ή και αλλού, ας αφήσουν το τηλέφωνό τους με π.μ. και θα επικοινωνήσω σίγουρα.
Καλά να περνάτε.
Νικόλας