Μπαγιαντέρας σε πεντακάθαρες ηχογραφήσεις!!

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Pikinos
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

Μπαγιαντέρας σε πεντακάθαρες ηχογραφήσεις!!

#1 Δημοσίευση από Pikinos »

Μόλις τώρα τα κατέβασα και τ' ακούω...έχω στην κυριολεξία τον Μπαγιαντέρα δίπλα μου να παίζει και να τραγουδά...μ' έχουν πιάσει τα κλάματα (η συμβία με ρωτάει τί έχω...)...

(Και τί να πω για τους μάγκες που πιάσανε τα βουνά ν' ανταμωθούνε στην σπηλιά...)

Φίλε nikoutras, τα λόγια μου σωθήκανε...με σκλάβωσες! Ό,τι επιθυμείς σ' αυτή τη ζωή να το 'χεις δερβισόμαγκά μου και μακάρι να σε δούμε από κοντά, να γλεντήσουμε και να σου κάνουμε τα γούστα σου!

ΥΓ Να ζητήσω συγνώμη από τους υπόλοιπους φίλους για την κατάχρηση του χώρου, αλλά έχω πραγματικά συγκινηθεί... :oops:
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

Άβαταρ μέλους
j1m
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από j1m »

Πραγματικά τόσο καθαρές ηχογραφήσεις!!έχω μείνει κι εγώ άναυδος.
Ευχαριστούμε φίλε nikoutra συνέχισε έτσι!!

ΑΝΤΩΝΑΣ
More than 150 posts user.

#3 Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΑΣ »

Μόρτη Nikoutra και μόνο για την "κλωστηρού", είσαι φίνος και λεβέντης.
Συνέχισε όσο μπορείς.

xenos

Αντικατάσταη αρχείου

#4 Δημοσίευση από xenos »

Σε μια προσπάθειά μου βελτίωσης του ανεβασμένου από τον Nikoutra τραγουδιού ΄΄ Ήταν άνοιξις΄΄ άφησα μέσα σ΄ αυτό ΄΄λίγο΄΄ θόρυβο, που μας απομακρύνει από τη διακυρηγμένη στο σχόλιο που το συνοδεύει επιδίωξή μας. Γι΄ αυτό, ζητώντας εκ των προτέρων την κατανόησή σας - με μόνο συνήγορό μου, τις καλές προθέσεις μου - έστειλα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα άλλο, βελτιωμένο αρχείο, με την παράκληση να αντικατασταθεί το προηγούμνεο που έστειλα. Είναι στην κρίση των υπευθύνων της σελίδας, από τους οποίους επίσης ζητώ την κατανόησή τους.

Γ. Μ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”