Λίστα τραγουδιών

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Pikinos
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

Λίστα τραγουδιών

#1 Δημοσίευση από Pikinos »

Καλημέρα,

1. η λίστα με τα τραγούδια (δηλ. τα ονόματα των συνθετών) δεν εμφανίζεται πλέον σε αλφαβητική σειρά.

2. έχω την εντύπωση (αν κάνω λάθος διορθώστε με) ότι η αναζήτηση δεν λειτουργεί ικανοποιητικά, πχ τραγούδια που αναζητούσα ξανά και ξανά με συγκεκριμένο ακρώνυμο για να παίξουν στο ράδιο, δεν εμφανίζονται πλέον (θα πρέπει δηλ. να γράψω τη λέξη ακριβώς ή να αλλάξω ακρώνυμο ώστε να τα βρεί).

Χαιρετίσματα
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από Admin »

Τα έχουμ εντοπίσει και μεις, γίναν κατά την προσπάθεια αποκατάστασης του γουικίου.

Υπομονή μέχρι να φτιαχτούν...

ylianos

#3 Δημοσίευση από ylianos »

Πολύ κρίμα που σταμάτησε η διάθεση των τραγουδιών... Αν και είμαι πολύ καιρό, είχα κατεβάσει πολύ λίγα γιατί παλιότερα προτιμούσα να τα έχω σε cd. Τώρα αποφάσισα ότι θα τα ήθελα σε mp3 να τα έχω διαθέσιμα και όποτε θέλω κάνω κάποιο cd. Ελα όμως που είχα πρόβλημα χώρου... Τώρα που πήρα καινούργιο υπολογιστή με μεγάλο σκληρό δίσκο ήμουν διατεθειμένος να κατεβάσω πολλά... και ξαφνικά πέφτει η κεραμύδα! :roll:

Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τρόπο να πάρω κάποια τραγούδια ας στείλει μήνυμα!

Άβαταρ μέλους
ntouzenis
More than 150 posts user.

#4 Δημοσίευση από ntouzenis »

Πιστευω να βρω συντομα, μια (προσωρινη) λυση μεσω Mediamax αν αυτο δουλευει ακομα ... μια και την τελευταια φορα που ειχα μπει ειχε διαρκως προβληματα και τις μισες μερες ηταν κλειστο λόγω "εργων".
Με ενα Free λογαριασμο κατεβαζει καποιος καπου 5 γιγα το μηνα !!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”