Προβλήματα στη νέα σελίδα
- liga rosa
- More than 150 posts user.
Re: Προβλήματα στη νέα σελίδα
επίσης, σχεδιάζεται κάποια μεταφορά των θεμάτων από την παλιά σελίδα στη νέα, στις αντίστοιχες κατηγορίες; το ξέρω βέβαια πως έχει πολλή φασαρία και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν τα τραγούδια.
- peloponnisios
Έχω διάφορες προτάσεις για να βελτιωθεί η σελίδα, μόλις έχω λίγο χρόνο θα τις συγκεντρώσω και θα τις παρουσιάσω. Προς το παρόν, αν γίνεται ας διορθωθεί η ώρα δημοσίευσης των πρόσφατων θεμάτων τα οποία στην αρχική σελίδα εμφανίζονται να έγιναν 12 ώρες μετά την πραγματική ώρα, κάτι το οποίο αλλάζει και την ημερομηνία δημοσίευσης κάποιων μηνυμάτων (δείχνουν σαν να έγιναν "σήμερα" ενώ έγιναν "χθες").
- liga rosa
επίσης δεν εμφανίζεται αυτή: viewtopic.php?f=9&p=31483#p31483
- max
- Επικοινωνία:
απότι βλέπω οι δημοσιεύσεις σου είναι εκεί κανονικά, στην αρχική σελίδα εμφανίζονται μόνο οι τελευταίες δημοσιεύσεις, που σημαίνει πως υπάρχουν νεότερες σε σχέση με τις δημοσιεύσεις που αναφέρεις, γι αυτό δεν τις βλέπεις στην αρχική σελίδα. Είναι κανονικά όμως μέσα καταχωρημένες στο φόρουμ.
Θα ζητούσα την υπομονή σας σε όποια λάθη, το λογισμικό είναι καινούριο και είναι λογικό να εμφανιστούν προβλήματα.
Αυτό για το "εχθές" και "σήμερα", το αφαίρεσα γιατί όντως δεν φαινόταν σωστα και πλέον δείχνει μόνο ημερομηνία και ώρα.
- liga rosa
η τελευταία πάντως φαίνεται τώρα. σ'ευχαριστώ μάκη! η κατανόηση κι η εκτίμηση είναι δεδομένη.
-