Σχόλια για το θέμα ''Ανεξάρτητες Παραγωγές''

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

Re: Σχόλια για το θέμα ''Ανεξάρτητες Παραγωγές''

#8 Δημοσίευση από max »

dream_gr έγραψε:Στην προσπάθεια μου να απαντήσω σήμερα στο θέμα ''Ανεξάρτητες Παραγωγές'' το οποίο Δημοσιεύθηκε: 30 Ιούν 2008 03:42 pm είδα με έκπληξη το μήνυμα, «Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή.»
Ηρέμησε λίγο. Το συγκεκριμένο θέμα είναι κλειδωμένο γιατί απλά αναφέρεται σε ανακοινώσεις.
Η συζήτηση είναι εδώ, όπως το θέμα που άνοιξες.

Επίσης επειδή είχες γράψει σε δύο σημεία το ίδιο ποστ, έσβησα το ένα και έμεινε αυτό εδώ.

Άβαταρ μέλους
Dreamlander
More than 150 posts user.

#9 Δημοσίευση από Dreamlander »

member21 έγραψε:...Αυτά δεν είναι πολιτικά τραγούδια?
Αγαπητέ Γιάννη δεν θα απαντήσω στην ερώτηση σου (*), την οποία άλλωστε δεν προκάλεσα εγώ αλλά η δική σου ερμηνεία της δικιάς μου προτροπής. Για αγάπη και εκτίμηση προς το ρεμπέτικο μίλησες στον dream_gr, για την ίδια αγάπη εξακολούθησα να μιλάω κι εγώ.

Μα και βέβαια μας έχεις προειδοποιήσει voulou.
(*) Εννοείται πως δεν το κάνω για απαξιωτικούς λόγους, αλλά για να αποφύγω (δεν θέλω βρε αδελφέ) τα πολιτικά-κομματικά μονοπάτια στα οποία θα θελήσουν να οδηγήσουν κάποιοι την συζήτηση. Έχει επαναληφθεί στο παρελθόν σχετική (και πέρα για πέρα ανώφελη κατά την άποψη μου) συζήτηση.
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

Άβαταρ μέλους
dream_gr

#10 Δημοσίευση από dream_gr »

Dreamlander έγραψε:
Αγαπητέ Γιάννη δεν θα απαντήσω στην ερώτηση σου (*), την οποία άλλωστε δεν προκάλεσα εγώ αλλά η δική σου ερμηνεία της δικιάς μου προτροπής. Για αγάπη και εκτίμηση προς το ρεμπέτικο μίλησες στον dream_gr, για την ίδια αγάπη εξακολούθησα να μιλάω κι εγώ.

Μα και βέβαια μας έχεις προειδοποιήσει voulou.
(*) Εννοείται πως δεν το κάνω για απαξιωτικούς λόγους, αλλά για να αποφύγω (δεν θέλω βρε αδελφέ) τα πολιτικά-κομματικά μονοπάτια στα οποία θα θελήσουν να οδηγήσουν κάποιοι την συζήτηση. Έχει επαναληφθεί στο παρελθόν σχετική (και πέρα για πέρα ανώφελη κατά την άποψη μου) συζήτηση.

Ρε παιδιά καταλάβατε τι θέλω να πω????

Για αγάπη και εκτίμηση προς το ρεμπέτικο ακριβώς μιλάω και εγώ για αυτό βροντοφωνάζω…..

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Voulou ακριβώς το αντίθετο θέλω, το ρεμπέτικο που όλοι εδώ αγαπάμε να μείνει έξω από χρωματισμούς… και να μην γίνετε έρμαιο προπαγάνδας δεξιών αριστερών ολυμπιακών παναθηναϊκών κλπ…….ελπίζω τώρα να αποσαφηνίστηκε.

Δέχομαι απόλυτα ότι μέσα από το ρεμπέτικο προκύπτουν κοινωνικά μηνύματα της εποχής ΟΧΙ όμως πολιτικά.

Αγαπητέ Γιάννη εγώ θα απαντήσω στην ερώτηση σου λέγοντάς σου αυτό…
Κάθε τραγούδι αλληγορικής σημασίας όπως αυτά που αναφέρεις μπορεί να ερμηνευθεί κατά την κρίση του καθενός.
Αλλά η επεξήγηση του κάθε συνθέτη τους εκφράζει βαθιά την ανθρώπινη αγωνία (που, βέβαια, εδώ δεν έχει πολιτικό χρώμα και παράταξη), την ανησυχία, τον πόνο, τον τρόμο, τα βαριά συναισθήματα και το φόβο για την τύχη αγαπημένων προσώπων και της ίδιας της Ελλάδας.

admin ok... σε ευχαριστώ για την απάντηση
"Μπουζούκι μου διπλόχορδο μπουζούκι μου καημένο, μονάχα εσύ παρηγορείς κάθε φαρμακωμένο."

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”