Της Κοκώνας το σπίτι

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Pikinos
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#8 Δημοσίευση από Pikinos »

>>θέλει να μας πει ότι η επιδεικτική και απαξιωτική αποχή εκ της φλεγούσης συζητήσεως οφείλεται στο γεγονός ότι έχει πολύ δουλειά;;;

Αφού λοιπόν καίγεσαι τόσο πολύ να μάθεις:

- Σε ό,τι αφορά το παρών σκέλος (την παρούσα δημοσίευση δηλαδή), ναι, είναι λόγω δουλειάς (προφανώς τους "συνθέτες" τους δέρνει αναδουλειά, ας είναι όμως καλά ο Μάκης που τους αφιέρωσε αυτόν τον "παιδότοπο"!).

- Σε ό,τι αφορά το σκέλος που υπαινίσσεσαι, απλά δε σε θεωρώ ανταγωνισμό (άλλωστε, εσύ ως "συνθέτης", οφείλεις να γνωρίζεις ότι οι "εμπνεύσεις" κατά παραγγελία είναι εμπνεύσεις ξέπνοες...).

Και μιας και μου εφιστάς (και μάλιστα εις διπλούν!) την προσοχή, να σου υπενθυμήσω ότι:

Αν θα μου γράψεις, κοίταξε
να στείλεις κάτι ίσο,
ειδάλλως θα αναγκασθώ
τα φρύδια μου να ξύσω!

Όπως βέβαια καταλαβαίνεις, από την ακατάσχετη φαγούρα κυκλοφοράω πλέον χωρίς φρύδια! :twisted:

Κατά τ' άλλα, σου προσφέρω απλόχερα την χαρά-ψευδαίσθηση να έχεις τον τελευταίο λόγο!

Χαιρετίσματα από την χιονισμένη Γερμανία 8)
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”