ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΝΟΗ

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Dreamlander
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από Dreamlander »

Μάκη δεν ξέρω αν αυτή είναι η πρόθεση σου αλλά αισθάνομαι παρατηρούμενος.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο και με δεδομένο πως ουδέποτε παρενέβην κάποιον κανονισμό της σελίδας, ουδέποτε παρέκλινα από τις υποδείξεις σας (ως admins), ουδέποτε προσέβαλλα κάποιον συν-θαμώνα μου και κυρίως ουδέποτε δημιούργησα κάποιο πρόβλημα στην σελίδα, θα είχες την καλωσύνη να μου υποδείξεις το λάθος μου ώστε συμμορφούμενος να μην το επαναλάβω στο μέλλον και έτσι να συνεχιστεί η ως άνω συμπεριφορά μου;
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

mpletsas

#9 Δημοσίευση από mpletsas »

Ηρακλή δεν είναι μόνο του Μάκη η παραπάνω εκτίμηση. Όλα τα υπόλοιπα είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε μου φαίνεται....

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#10 Δημοσίευση από bill1961 »

Επί της ουσίας μιλώντας, ήταν εντελώς απίθανο να μη δικαιωνόταν από την έρευνα ο Βάγγος (και γι' αυτό δεν του "άξιζαν" όλα αυτά περί υποθέσεων, εικασιών κλπ), αφού η συντριπτική πλειοψηφία των μανέδων τιτλοφορείται (στους δισκογραφικούς καταλόγους) με τον τρόπο:
είδος μανέ - (πρώτο ημιστίχιο)
ή για να το πω καλύτερα όταν στον τίτλο μετά το είδος του μανέ, υπάρχει και κάτι άλλο, αυτό είναι το πρώτο ημιστίχιο που ακούγεται. Υπάρχει βέβαια και ένα μικρό ποσοστό που στον τίτλο τους δεν αναγράφεται καθόλου το πρώτο ημιστίχιο, αλλά μόνο το είδος του μανέ, και ένα ακόμη μικρότερο ποσοστό που δεν αναγράφεται του είδος του μανέ αλλά αναφέρεται το πρώτο ημιστίχιο. Μια "περίεργη" εξαίρεση μπόρεσα να βρω στον παραπάνω "κανόνα": Στο δίσκο Panhellenion PAN-6016 με την Κα Κούλα, υπάρχει ο μανές με τίτλο "Τζιβαέρι, η χήρα", όπου δεν αναφέρεται το πρώτο ημιστίχιο. Λέω πως η περίπτωση είναι "περίεργη", γιατί στην άλλη πλευρά του δίσκου, υπάρχει πάλι με την κα Κούλα, ο μανές με τίτλο: "Τζιβαέρι, η χήρα (Χήρα ν' αλλάξεις όνομα)"!!!

Άβαταρ μέλους
Dreamlander

#11 Δημοσίευση από Dreamlander »

Αντιλαμβάνομαι πως δεν έχω περιθώρια να πω πολλά:

Βάγγο αν οποιαδήποτε έκφραση μου σε ενόχλησε, έστω και κατ' ελάχιστον, σου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Ελπίζω να μην μου καταλογίσεις πρόθεση.

Ζητώ επίσης συγγνώμη από τους διαχειριστές και τα μέλη της σελίδας για την αναστάτωση.
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

#12 Δημοσίευση από ikarus260 »

Ηρακλή, όπως και να 'χει, ζήτησες πιο πριν από μόνος σου συγνώμη αν είχες έντονο ύφος, και πρέπει λογικά και να το κατάλαβες, άρα όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Φίλικά Ιkarus260

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#13 Δημοσίευση από max »

Τώρα είδα τα υπόλοιπα, έλειπα εκτός Χανίων.

Καταρχήν Ηρακλή δεν είσαι κανένας "έφηβος" για να σου κάνουμε παρατηρησούλες. Από μόνος σου έγραψες "συγγνώμη για την ένταση στο ύφος μου (αν υπάρχει)" και σου απαντώ από τη στιγμή που δείχνεις να το καταλαβαίνεις και μόνος σου "ναι είναι όντως υπερβολική η ένταση". Τίποτα παραπάνω. Τώρα γιατί λες όλα τα άλλα για προβλήματα και παρεκλίσεις - συμμορφώσεις δεν τα καταλαβαίνω. Και δεν θα σου κάνω ποτέ υπόδειξη προς συμμόρφωσιν. Ο καθένας εδώ έχει την προσωπικότητά του. Η κριτική ήταν καλοπροαίρετη και φάνηκε.

Από κει και πέρα για μένα εντελώς υποκειμενικά είναι υπερβολάρα το "αντιλαμβάνομαι πως δεν έχω περιθώριο να πω πολλά". Δεν περίμενα από σένα τέτοια ατάκα.

Δεν μπαίνω σε περαιτέρω αναλύσεις, είναι σαφές ότι είπα απλά την άποψή μου. Σαν Μάκης και όχι σαν Αντμιν. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να σου γράψει "ναι για μένα ησουν υπερβολικός".

Ειλικρινά ήταν κάτι καλοπροαίρετο,
Καλό μέσημέρι

Άβαταρ μέλους
Dreamlander

#14 Δημοσίευση από Dreamlander »

Προσπάθησα να κρατήσω χαμηλά τους τόνους Μάκη. Και προσπαθώ.
Όλοι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως δεν μιλάω ποτέ με υπονοούμενα. Αν στόχευε εσένα (είτε ως Μάκη είτε ως admin) ή τον Κώστα η φράση μου "Αντιλαμβάνομαι πως δεν έχω περιθώρια να πω πολλά" θα ήταν διατυπωμένη αλλιώς. Π.χ. "δεν μου έχετε αφήσει και πολλά περιθώρια" Από μόνος μου δεν έχω πολλά περιθώρια να πω πολλά, γιατί όταν υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα (αυτό που προκάλεσαν τα γραπτά μου) και με δεδομένο ότι το μέσον (φόρουμ) δεν είναι άμεσο, εύκολα παρερμηνεύονται τα λεγόμενα κάποιου. Νομίζω ότι είναι ευδιάκριτη η μη εριστική μου διάθεση.

Η πρώτη συγγνώμη που ζήτησα συγχρόνως με τα γραφόμενα μου αφορούσε στην ένταση του ύφος μου. Δεν νομίζω η ένταση των συναισθημάτων κάποιου την ώρα που γράφει κάτι να είναι σε θέση να θίξει ή προσβάλλει κάποιον άλλον. Αντίθετα οι εκφράσεις του είναι άυτές που μπορούν να προσβάλλουν. Θα ήμουν τουλάχιστον ηλίθιος αν αντιλανβανόμουνα πως τα γραφόμενα μου πρόκειται να προσβάλλουν κάποιον, και μάλιστα ένα πρόσωπο σαν τον Βάγγο, και συγχρόνως να προχωρούσα στην δημοσιευση τους.
Όταν σου ζήτησα να μου εξηγήσεις το λάθος μου, πραγματικά πίστευα πως δεν είχα πει κάτι προσβλητικό για τον Βάγγο. Τελικά κατάλαβα πως εκείνο το "γέλασα" που έγραψα ήταν η λέξη που δεν έπρεπε να πω. Ή μάλλον έπρεπε να διατυπώσω διαφορετικά. (Διότι δεν γελά κάποιος μόνο με τις γελοίες καταστάσεις, ούτε σας έχω συνηθίσει με το να γελοιοποιώ τα πάντα προκειμένου να γελάσω). Όσο για το "σωστό ή λάθος" που έγραψα, απλά επανέλαβα την λέξη που χρησιμοποίησε ο Βάγγος δείχνοντας το πως την εξέλαβα εγώ. Καλύτερα να μην πω περισσότερα επ' αυτού όμως, γιατί πιθανώς κάποιος να θεωρήσει πως δικαιολογούμαι εκ των υστέρων.

Κατάλαβα το λάθος μου και αφού περίμενα ως το πρωί (για πιθανές αντιδράσεις άλλων ή/και του Βάγγου κυρίως) ζήτησα ειλικρινά συγγνώμη απ' όλους. Και απ' τον Βάγγο και από τους admins και από τα μέλη της σελίδας.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”