- RCA 38-3122 A.jpg (360.89 KiB) Προβλήθηκε 15241 φορές
Ετικέτες δίσκων 78 στροφών
-
- More than 150 posts user.
Re: Ετικέτες δίσκων 78 στροφών
Το ΕΞΝΑΚΙ
Όχι δεν έχει αναφερθεί, παρ' όλο που ήταν γνωστή, γιατί οι εργασίες είναι ακόμα σε εξέλιξη.ikarus260 έγραψε: ↑29 Οκτ 2018 05:13 pm Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί μία πολύ ενδιαφέρουσα διεύθυνση με πάρα πολύ υλικό και αρκετές ετικέτες δίσκων γραμμοφώνου και πληροφορίες, πάντως λέω να την βάλω για όποιον ενδιαφέρεται: https://www.greekdiscography.gr/. Αν έχει ξανααναφερθεί, παρακαλώ να σβηστεί το μήνυμα
Είναι εξαίρετη δουλειά του Βασίλη Χατζηαντωνίου με τον οποίον συνεργαστήκαμε και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε.
Όσον αφορά τις ετικέτες ένα σχετικό σχέδιο βρίσκεται στο μέσον της υλοποίησης του και όταν τελειώσει θα ανέβει.
Πάρα πολύ καλή δουλειά όντως, δηλαδή το project είναι σε εξέλιξη να φανταστώ και θα δούμε και άλλα πράγματα στην σελίδα? η αλήθεια είναι ότι πλέον έχουν λυθεί πάρα πολλές απορίες που είχα στο παρελθόν και ειδικά για μουσικούς που παίζανε σε πάρα πολλά κομμάτια. Αν δεν κάνω λάθος, ο Βασίλης Χατζηαντωνίου είναι αυτός που έχει γράψει και βιβλία με τους δίσκους 45 στροφών?
Ναι αυτός είναι
- giannis.papageorgiou1
Καλησπέρα. Υπάρχουν οι ετικέτες ή ακόμα καλύτερα ηχητικό υλικό από τα παρακάτω τραγούδια του Κώστα Σκαρβέλη ;
1Νησιώτισσα
2 Δε θα με καταφέρεις
3 Δεν θα παντρευτώ
4 Είχα κι εγώ έναν άγγελο
5 Η βλάχα
6 Η φελάχα
7 Ηθελα να μουν τσέλιγκας
8 Μ'εκαψε μια σμυρνια
9 Μην περιμενεις αδικα
10 Μια πέρδικα μ' αντάμωσε
11 Ντερβισακι (Κασιματης,Εσκεναζυ)
12 Ξανθούλα