"Μάζωξη" του forum Κυρ. 18 Δεκεμβ. (Αφορά όλους)

"Κονσούλτο"
Απάντηση

Ποιά ημερομηνία προτιμάτε??

Το δημοψήφισμα λήγει την 21 Νοέμ 2005 03:55 pm

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
7
32%
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου
3
14%
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
12
55%

Σύνολο ψήφων: 22

Μήνυμα
Συγγραφέας
μπαγλαμας

#22 Δημοσίευση από μπαγλαμας »

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ.ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΔΩΣΩ STANDARD ΤΟ ΠΑΡΟΝ. :wink:
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΜΕ Π.Χ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ?ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΗΝΑΣ?
ΠΕΤΑΞΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.....ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ :)

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#23 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Λοιπόν, για να δώσω μια λύση, νομίζω πως η Κυριακή 11 Δεκεμβρίου είναι καλή ημερομηνία, για να έχουν έρθει και οι "ξενιτεμένοι" της παρέας και όσοι γουστάρουν από επαρχεία.
Μάλιστα αφού θα είναι ειδική περίπτωση μπορώ να το κανονίσω να μαζευτούμε πολύ νωρίτερα από τις 11 που ανοίγει κανονικά το μαγαζί, για όσους τυχών την άλλη μέρα δουλεύουν.
Επομένως αν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή αντίρρηση ας θεωρηθεί η 11η Δεκεμβρίου επίσημη ημερομηνία της συνάντησης.

Σωτήρης

Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

#24 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Oxi re gamoto to xanw gia 10 meres to glenti ..... :( Axx auta ta aeroplana...

Telospanton afou den sas prolabainw sas euxomai kala na perasetai..

Na stai kala

Konstantinos

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#25 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Συμπλήρωματικά θα ήθελα να πω πως καλό θα ήταν να αρχίσουμε εκείνη τη μέρα να μαζευόμαστε κατά τις εννιά (21:00) για να προλάβουμε να γνωριστούμε και για να μην είναι και πολύ προχωρημένη ώρα για όσους φίλους δουλεύουν την άλλη μέρα και πιθανόν να θέλουν να την κάνουν νωρίς. Οι υπόλοιποι καθόμαστε και μέχρι το πρωί!

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#26 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερη Παρασκευή ή Σάββατο. Μη ξεχνάς ότι η Δευτέρα είναι εργάσιμη και πρέπει να είμαστε πίσω στα μέρη μας.

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#27 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Αγγελική, σίγουρα είναι πιο ευέλικτες μέρες η Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα.
Κατ' αρχήν δεν μπορώ και δεν θέλω να δεσμεύσω κανέναν φίλο από δω, με κάποιο σύστημα κρατήσεων, ώστε να ξέρω πόσοι θα μαζευτούμε. Μπορεί και να είμαστε 1000 (!) και να μην χωράμε, μπορεί όμως και να είμαστε 15 άνθρωποι τελικά! Οπότε αυτό που κάνω είναι να το ανακοινώσω και όσοι πιστοί προσέλθετε.
Επίσης το άλλο πρόβλημα είναι πως αυτές τις μέρες που λες το μαγαζί γεμίζει ασφυκτικά, δύο και τρείς φορές πολύ συχνά και το κυριότερο με πελάτες γνωστούς και φίλους, που όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να διώξω Παρασκευιάτικα ή Σαββατιάτικα. Άρα μάλλον θα ανακατευτούμε και δημιουργηθεί μπάχαλο. Άσε που τότε σίγουρα δεν θα χωρέσουμε.
Εγώ εξάλλου έχω σκοπό να κάνω και κάποια πραγματάκια που έχω στο νού μου, ειδικά για τους "δικούς μας" ανθρώπους, του forum.
Ελπίζω να σου εξήγησα επαρκώς το σκεπτικό της ημερομηνίας και ελπίζω να βρεις λύση ώστε να δώσεις το παρόν και να γνωριστούμε από κοντά!

Υ.Γ. Για όσους έιναι από μακριά και δεν μπορούν να πάρουν ρεπό από τη δουλειά τους, υπάρχει πάντα η λύση του απειλητικού τηλεφωνήματος στο αφεντικό! Τι διάολο σχεδόν δυο χιλιάδες άνθρωποι είμαστε εδώ, θα βοηθήσουμε!!! :lol:

asker

#28 Δημοσίευση από asker »

<<Oι υπόλοιποι καθόμαστε και μέχρι το πρωί!>>

Αυτό είναι καλή ιδέα!!!!!!!!! :wink:
Με συμφέρει αλλωστε.Θα παρω το πρωινό λεωφορειο και
θα μαι Πάτρα εγκαίρως!
Μόνο μην ισχύσει το ωράριο Σωτήρη!!!!!!! :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”