«ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Kokona
More than 150 posts user.

#22 Δημοσίευση από Kokona »

AGIS έγραψε:
TUXEDOMOON1 έγραψε:σκασε
Απαράδεκτο!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D
Άγη δεν νομίζω ότι εννοούσε τη λέξη έτσι οπως την παραθέτεις
Εγω καταλαβαίνω ότι εννοούσε σκάσε τα 80 ευρω δλδ δώσε, πλήρωσε
Ας μην δυναμιτιζουμε το κλίμα πάλι ρε παιδια Αλλο πραγμα συζητάμε
Ευχαριστουμε για το λινκ Tuxedomoon Η εμονή στην αναζήτηση ενός τραγουδιου που αναμεταδόθηκε με παρεμβολή σκοπίμως! ήταν καθαρα συμβολική!!!! Αν και για μενα αυτο το τραγουδακι δεν ειναι καθολου αδιαφορο μουσικα και στιχουργικά
Ας μην επιμεινουμε σε αυτη τη διαφορά νοοτροπίας μεταξύ συλλεκτών και μη Θα εκνευριστουμε και άκρη δε θα βγάλουμε
Δε φοβούμαι τους βορειάδες και το αλμυρό νερο
μον’ φοβούμαι τους ανθρώπους στη στεριά να μην πνιγώ

AGIS
Επικοινωνία:

#23 Δημοσίευση από AGIS »

α, και προσωπικά φχρστω για το τραγουδάκι.
για τα υπόλοιπα, ούτε να τα διαβάζω δε θέλω.

Άβαταρ μέλους
pelagia

#24 Δημοσίευση από pelagia »

Την ζημια ολη την κανει το κομμα ( , ) μετα την λεξη << σκασε >> ... σκεψου το λιγο ...
αλλα μαλλον μπηκε εκ παραδρομης σε λαθος θεση , απο βρασμο ψυχης ...

οκ. καλυφτηκε το θεμα απο Κοκωνα - ευχαριστουμε ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pelagia την 17 Ιαν 2009 12:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν το αντέχω βρε ψυχή να είσαι πάντα νέα
ας γέρναγες με το κορμί κιμπάρικα κι ωραία
δεν το αντέχω να γερνώ και να πεθαίνεις νέα

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#25 Δημοσίευση από Admin »

Ναι ας λήξουμε εδώ την αντιπαράθεση. Μη με αναγκάσετε να το κλειδώσω.

Άβαταρ μέλους
ntouzenis

#26 Δημοσίευση από ntouzenis »

Οπα οπα παιδες, να χαλαρωσουμε λιγο !!!!
Ο Σταύρος μας εδωσε οχι μονο εμας, στο πανελληνιο φανταζομαι, ενα σπανιο συλλεκτικο -κατα πως φαινεται- τραγουδι ας μην ειμαστε κι αχαριστοι !!!

Σιγουρα ο συλλεκτης εχει ενα δικιο να θελει να ανταμειφθει για τον κοπο του, το χρονο του, τα χρηματα του, την ενασχοληση του και ολη τη μετεπειτα βαβουρα αν θελει να τα ΕΚΔΟΣΕΙ ολα αυτα που εχει στο ντουλαπι !!

Εγω αρχικα τα βαζω με αυτο το $#%#%κρατος, με τις πολιτιστικες "αρχες", τους λογης υπευθυνους, τα γολδεν μποϋς και γκερλς του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ και ολο το συναφι ...
Θα μπορουσε να διαπραγματευτει μια αρχη για τη συλλογη του αρχειου αυτου, με τους συλλεκτες, οπως γινεται με τα αγαλματα τους πινακες κλπ και σταδιακα να βγουνε ολα στο φως !!!!
Απο το βιβλιο του Δ.Μανιατη βλεπουμε τα ονοματα καπου 50-60 συλλεκτων που έδωσαν τα στοιχεια στον Δ.Μ. Αυτοι τους εχουν τους δισκους !! Και όοολα αυτα που εχει ο Μανιατης μεσα, Υ-ΠΑ-ΡΧΟΥΝ σε καποια σπιτια και καποια ντουλαπια δεν ειναι απο καταλογους !! Δυστυχως η περιπτωση να τα ακουσουμε εμεις οι φτωχοι ... ειναι οση να παμε στον πλανητη Δια και να βολταρουμε και υστερα να ματαξαναγυρισουμε ...

Εγω εχω κανει μια προσπαθεια να βρω τα "Δε σ'αγαπω σε μισησα" του Παπαϊωαννου και "Καρδια μου παψε να πονας" του Χιωτη απο γνωστο μπουζουξη συλλεκτη και ειμαι σε καλο δρομο ...

Παντως μια παραμετρος για την κινητοποιηση εταιρειων κλπ για την εκδοση "ακυκλοφορητων" ρεμπετικων ειναι και η υπαρξη αυτου εδω του σαϊτ, πιστευω να γινομαι κατανοητος ...
Το θεμα των καθαρων εκτελεσεων και των σωστων στροφων, ειναι μια αλλη ιστορια γιατι προυποθετει γνωσεις, τρεξιμο και πολλα αλλα !!!

Αντε γιατι ακομα δεν κατεβασα τον Ντουνια ...
Ευχαριστουμε Σταυρο !!!

AGIS
Επικοινωνία:

#27 Δημοσίευση από AGIS »

AGIS έγραψε:Το κατάλαβα, αλλά το έγραψα για να γελάσω.

:oops:
το ξαναβάζω για όσους δεν είδαν την προηγούμενη σελίδα

TUXEDOMOON1

#28 Δημοσίευση από TUXEDOMOON1 »

Παιδια τα πραγματα με τους συλλεκτες δεν ειναι απλα,οι δισκοι ειναι εντελως σπανιοι μαζευω γραμμοφωνο πανω απο 15 χρονια σε μεγαλη βαση και κυριως προπολεμικα και πιο παλια.Οι περισσοτεροι δισκοι εχουν βρεθει απο μια η δυο φορες ιδιως στα προπολεμικα και ειναι δυσκολο να μαζευτουν ποσο μαλλον καθαροι ,μια ομαδα συλλεκτων που εχουμε σπαταλησει πολυ χρονο και χρημα ξαναλεω παλι και ας γινομε κουραστικος ,κυνηγαμε πολυ την ιδεα να δημιουργηθει ενα αρχειο για να ειναι προσβασιμο σε ολους αυτη ειναι η ιδεα,(αν καποιος διαφωνει με αυτο ε τοτε τι να πω)το ποτε θα γινει δεν ξερω ,αλλα ηδη κυκλοφορουν πολλα κομματια σε σχεση πριν 10-15 χρονια και χερι με χερι .Τωρα αν θελει καποιος να γελασει και να κοροιδεψει με ολα αυτην την προσπαθεια που γινεται τοτε αξιζουμε να ειμαστε μιζεροι και για αυτο μεχρι τωρα δεν εχει γινει τιποτα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”