Τρία τραγούδια
- ntouzenis
- More than 150 posts user.

Κυττα συμπτωση ομως, καλοκαιρι του 81 !!!
Θεολογης ειναι ονομα ή επιθετο ;; Καλος παιχτης ;;
Μπαχτσες ειναι επιθετο ή παρατσουκλι ;;
Οντως ο Ξηνταρης εβγαλε και απογονους ρεμπετες δυνατους !!
Εχω να παω στην Ανατολη απο το '86, αλλα θελω να παω Σκοπελο και λογω Καλαφατη !!!
Στη Ρεμπ. Ιστορια πηγαιναμε τοτε κι εμεις συχνα και εχω να θυμηθω ωραιες φασεις ... Βασικα εκει ακουγαμε τα τραγουδια και απο τις περιφημες κασετες !!
Καποιες φορες ειχαμε πετυχει και το συχωρεμενο το Μεσθεναιο με ηθοποιους απο τη σειρα.
2.θεολογης ειναι επίθετο, γιωργος το μικρο.
3.μπαχτσες δεν ξερω ποιος ειναι αλλά κάτι μου λέει. Τον καρελα ξερω που σου ανεφερα σε προηγούμενα μηνυμα
4. Αν πας σκόπελο το καλοκαίρι θα απολαύσεις το φοβερό τριο ξηνταρη.Γιώργος Αντώνης και Θεόδωρος. επίσης εκεί λογικά θα είναι και ο καλαφάτης θα πάρω τηλεφωνώ να μαθω και θα σας πω.
5. Ο Μάρκος είναι αρχηγός
σε όλους τους αιώνες
45 ακροπολης
και 60 παρθενωνες
6. Απο οτι έχω ακούσει εκείνη την εποχή μπορούσες να ακούσεις τραγούδια στην πρώτη εκτέλεση σε κασσετα μονο σε εκείνα τα μερη..υπήρχε μια κασσετα στα 20 μαγαζιά στην αθηνα και 1-2 σε καθε πόλη. άπειρο μεθύσι και ακρόαση
άπειρες νύχτες μεχρι το πρωί με τοσο μικρο υλικό.. Ε Αυτα ηταν μεράκια.........
7. Οι συλλέκτες τοτε τα κρατούσαν τους χιλιάδες δίσκους τους 78 στροφων βαθιά στα μπαούλα τους.. για ποιους λόγους; Πολλοί και διαφοροι..Δεν τους κατηγορώ η ιστορία και ο ιστορικός του μέλλοντος θα τους κρίνει..ισως και να έχουν κριθεί ηδη..
- ntouzenis
- More than 150 posts user.
Ενταξει και τωρα μια χαρα ειναι, το συναισθημα που βγαινει ειναι παντα το ιδιο αμα γουσταρεις ρεμπετικα και φαντασου τις χιλιαδες τραγουδια που δεν ξεραμε τοτε ...
Οσο για τους συλλεκτες δεν ξερω και γω για ποιο λογο τα κραταγαν για παρτη τους ενω καποιοι εδιναν μονο σε κολλητους. Βεβαια καποιοι αλλοι μπορει να ειχαν στο μυαλο τους οικονομικο οφελος μια και η Γυφτοπουλα εκανε 400.000 πωλησεις συμφωνα με τον Π.Κουναδη, τα Δαχτυλιδια και καποια αλλα κι αυτα εγιναν επιτυχιες μετα απο 40-50 χρονια ...
Αν μαθεις για Καλαφατη ενημερωσε μας !!