50 CD από «Το Βήμα»

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
More than 150 posts user.

50 CD από «Το Βήμα»

#1 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Αντιγράφω από το in.gr:

"Από την Τρίτη 26 Ιουνίου και για δέκα εβδομάδες «Το Βήμα» προσφέρει στους φίλους του ελληνικού τραγουδιού μια σειρά 50 CD τα οποία περιέχουν, σε χρονολογική κατάταξη, τις σημαντικότερες δημιουργίες του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού.

Στη σειρά καταγράφεται σε αυθεντική εκτέλεση το σύνολο σχεδόν του ελληνικού τραγουδιού, από τις πρώτες δεκαετίες του 20ού αιώνα ως το 1960 περίπου.

Η προσφορά θα συνοδεύεται από δέκα πολυτελείς θήκες με σειρές των πέντε CD. Κάθε Τρίτη θα κυκλοφορεί με την εφημερίδα μία θήκη με το πρώτο CD της κάθε σειράς. Τα υπόλοιπα CD που συμπληρώνουν τη θήκη θα κυκλοφορούν με την εφημερίδα, ένα κάθε μέρα, στις υπόλοιπες τέσσερις εκδόσεις της εβδομάδος.

Η κάθε πεντάδα θα συμπληρώνεται από ένα οχτασέλιδο φυλλάδιο όπου μελετητές του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, παρέχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα τραγούδια καθώς και για το χρονικό πλαίσιο όπου αυτά εντάσσονται.

Για την έκδοση αυτή «Το Βήμα» συνεργάστηκε με τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ, η οποία αντιπροσωπεύει τις εταιρείες Columbia, HMV, ODEON και PARLOPHON. "

Λέτε να είναι πιο καθαρές οι εκτελέσεις από αυτές που έχουμε;

Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

#2 Δημοσίευση από ikarus260 »

Καλό ακούγεται αγγελική, και μακάρι να ναι πιο καθαρές, γιατί πολλά τραγούδια που έχουμε, δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Λογικά δεν θα τα βάζει και πολύ ακριβά, πιστεύω ότι αξίζει να το πάρουμε

Άβαταρ μέλους
Χρηστος ο Κωος

#3 Δημοσίευση από Χρηστος ο Κωος »

Aγγελικη καλα εκανες και αναφερες κατι τετοιο αλλα επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου.

Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια, απλα αν καποιος θυμαται κατι αντιστοιχο που εκανε η Ελευθεροτυπια με CD απ'τη σειρα του Κουναδη, οχι μονο δεν συνοδευονταν απο τα γνωστα βιβλιαρακια αλλα παρεμεινε η κακη ποιοτητα της αρχικης σειρας.

Μακαρι να εχουν αλλιως τα πραγματα αλλα το βλεπω λιγο χλωμο. Αν ηταν στο παιχνιδι καμμια Rounder ή εστω ο Φαληρεας θα ελεγα απλα ....γιουργια !!!!
"...παλιοζωη, ψευτη ντουνια και παλιοκοινωνια .."

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#4 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Κοίτα να δεις Χρήστο, αν είναι πάμφθηνα, μπορούμε να δοκιμάσουμε. Ειδικά αν μπορούμε να δούμε ποια τραγούδια είναι μέσα πριν αγοράσουμε την εφημερίδα, θα είναι καλά. Έτσι πως γίναν τα πράγματα, οι καφέδες είναι πιο ακριβοί από τις εφημερίδες...

Άβαταρ μέλους
Χρηστος ο Κωος

#5 Δημοσίευση από Χρηστος ο Κωος »

Ρε παιδια μια χαζη ερωτηση....

Το "Βημα" δεν ειναι κυριακατικη εφημεριδα ????

Άβαταρ μέλους
member21
More than 100 posts user

#6 Δημοσίευση από member21 »

Χρηστάρα το Βήμα είναι πρωινή καθημερινή εφημερίδα. Βγαίνει την ίδια ώρα με τον Ριζοσπάστη και τις αθλητικές :P :P :D :D
...τον τεκετζή εδιάταξαν, τις λουλαδιές ντουμπλέδες.

Άβαταρ μέλους
Χρηστος ο Κωος

#7 Δημοσίευση από Χρηστος ο Κωος »

Ρε συ πλακα μου κανεις επειδη μενω μονιμα στο εξωτερικο ?? :)

Τα "Νεα" δεν κυκλοφορουν Δευτερα-Σαββατο και την Κυριακη το "Βημα" ??

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”