Πουλάω το παλιό μου τρίχορδο

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κατασκευή ενός οργάνου. Πού μπορούμε να βρούμε μουσικά όργανα.
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
More than 150 posts user.

Πουλάω το παλιό μου τρίχορδο

#1 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Λοιπόν παιδιά, αν κανείς ενδιαφέρεται, πουλάω το παλιό μου (2004, μη φαντάζεστε τίποτα παμπάλαιο) τρίχορδο λόγω αγοράς καινούριου. Είναι μια χαρά οργανάκι, απλώς το καινούριο που πήρα δεν παίζεται!

Αυτή τη στιγμή το έχει ένας φίλος στα Μέγαρα Αττικής. Αν κανείς ενδιαφέρεται, ας στείλει πμ για περαιτέρω πληροφορίες.

:P

Άβαταρ μέλους
Preacher
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από Preacher »

Αγγελική μου είναι αυτό που είχες στη Κουρούτα? αν ναι μάλλον ενδιαφέρομαι για ένα φίλο οπότε στείλε ίνφο σε παρακαλώ! φιλιά
Τους εχθρούς μου τους ξαίρω... τους φίλους μου φοβάμαι...

Άβαταρ μέλους
Kokona

#3 Δημοσίευση από Kokona »

Ασε Ηλία αυτο της Κουρουτας το χαλβαδιαζα κι εγω!!! :)
Άλλο ειναι :(

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#4 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Σιγά ρε παιδιά, μη σπρώχνεστε!

Άβαταρ μέλους
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#5 Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ »

Γειά σου Αγγελική ενδιαφέρομαι εγώ για τρίχορδο και θα σκεφτόμουν και το μεταχειρισμένο. Ποιός το έχει κατασκευάσει ; Εγώ θα ανέβω Θεσσαλονίκη μετά την Πρωτοχρονιά. (Και για τι ποσό μιλάμε , γιατί τα οικονομικά μου αυτή την περίοδο είναι λίγο χάλια)
Αφότου εγεννήθηκα
φωτιά με τριγυρίζει
αν μ' έκαιγε θα γλίτωνα
μ' αυτή με βασανίζει.

Άβαταρ μέλους
theos1960

#6 Δημοσίευση από theos1960 »

Αγγελική σε παρακαλώ δώσε περισσότερα στοιχεία περί του οργάνου και αν θέλεις ρίξε και μια ματιά στην αγγελία μου στο αδελφό φόρουμ:
http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=17688
Θα ήμουν ευτυχής αν σε ενδιέφερε, βέβαια η απόσταση είναι λίγο πρόβλημα, αλλά θα μπορούσε να βρεθεί κάποια λύση.
Guitarkiller

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#7 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Θοδωρή ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Το όργανο είναι φτιαγμένο το 2004 από το Δημήτρη Χριστοδούλου από Αγρίνιο, όπου είχα φτιάξει παλιότερα ένα τζουρά κι ένα μπαγλαμά, μια χαρά και τα δυο. Κι αυτό καλό όργανο είναι από πλευράς κατασκευής, ήχου και έντασης. Το πουλάω για δύο λόγους: Πρώτον, πήρα λόγω καραυνοβόλου έρωτα ένα άλλο (αυτό που είχα στην Κουρούτα) και δεύτερον, έχει χόντρο μανίκι για τα γούστα μου, ειδικά ψηλά, προς τα κλειδιά.

Το είχα αγοράσει 900 ευρώ και έδωσα άλλα 150 στο Βάρλα για κάτι ψιλοαλλαγές. Το δίνω 800 ευρώ γιατί αυτό τον καιρό τα χρειάζομαι.

Υ.Γ: Δυστυχώς, δε με ενδιαφέρει ανταλλαγή Θοδωρή.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κατασκευαστές”