"Lavrio"

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
NYC2006

"Lavrio"

#1 Δημοσίευση από NYC2006 »

Μηπωs εχει κανεναs απο σαs το τραγουδι "Λαυριο" του Βαγγελη Κορακακη (νομιζω αυτο ειναι το ονομα του καλλιτεχνη ). Το τραγουδι μιλαει για Μακρονησο.
κανω μια εκπομπη στο ραδιοφωνο στην Νεα Υορκη και ψαχνω για το τραγουδι. Δυστιχωs δεν εχω αλλεs πληροφοριεs.

Ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
yiannakis
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από yiannakis »

Φίλε, το εξαιρετικό αυτό τραγούδι είναι του Βαγγέλη Κορακάκη, όπως σωστά θυμάσαι.
Είναι πρόσφατη ηχογράφηση, του 1997, που σημαίνει δεν θα το βρεις στη σελίδα. Εδώ ανεβαίνουν τραγούδια που δεν υπάρχουν στο εμπόριο.

Με μια γρήγορη αναζήτηση το βρήκα εδώ: http://www.music.gr/kritikes.asp?IdProduct=4139

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από max »

Έχω ξαναπεί , θα ήθελα να μη γίνεται η σελίδα μέσο για να διακινούνται τραγούδια που βρίσκονται εύκολα στο εμπόριο.

alexpan

#4 Δημοσίευση από alexpan »

Έγινε φίλε μου.Συγνώμη.

Βάγγος
More than 50 posts user

#5 Δημοσίευση από Βάγγος »

μη τρελλενεσαι ρε Μακη το πουλανε και κει δεν το χαριζουνε

NYC2006

Re: "Lavrio"

#6 Δημοσίευση από NYC2006 »

Παιδια Ευχαριστω

Αν και νεα στην σελιδα, καταλαβαίνω απόλυτα τον σκοπό τηs, γι' αυτό και άλλωστε εγινα μελοs αλλα δεν γνωριζα ότι το τραγούδι είναι τοσο πρόσφατο.

Thank you
Σταυρούλα

NYC2006 έγραψε:Μηπωs εχει κανεναs απο σαs το τραγουδι "Λαυριο" του Βαγγελη Κορακακη (νομιζω αυτο ειναι το ονομα του καλλιτεχνη ). Το τραγουδι μιλαει για Μακρονησο.
κανω μια εκπομπη στο ραδιοφωνο στην Νεα Υορκη και ψαχνω για το τραγουδι. Δυστιχωs δεν εχω αλλεs πληροφοριεs.

Ευχαριστω

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”