Ακούγεται για κάποια δευτερόλεπτα στο "Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark" στο καφενείο οπού ο Ιντιάνα Τζονς συναντά τον Γάλλο αρχαιολόγο ένα κομμάτι σε 78άρι (ευκαιρία σας δίνω να το δείτε ή να το ξαναδείτε χαχα). Πρόκειται για την μουσική του τραγουδιού: "Είμαι ερωτευμένος με τα μάτια σου".
Το soundtrack αυτό δεν μου φαίνεται να αναφέρεται πουθενά στα credits στο τέλος του έργου (αν έχει κανείς το DVD να τσεκάρει άλλη μια φορά / ίσως να μην το πρόσεξα).
Έχουμε στη βάση τραγουδιών της σελίδας μια ηχογράφηση του 1937 του "Είμαι ερωτευμένος με τα μάτια σου" με την Χρυσούλα Στίνη από το δίσκο His Master Voice AO-2412.
Η ηχογράφηση της ταινίας είναι προφανώς παλαιότερη από εκείνη της Στίνης. Την ξέρει κανείς εδώ; Είναι όντως του Γιάννη Βέλλα το τραγούδι;; ή είναι από άγνωστο δημιουργό και το έκανε ο Βέλλας δικό του το 1937;

Χρήστος