Ικαριωτικα Τραγουδια

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
dodo

Ικαριωτικα Τραγουδια

#1 Δημοσίευση από dodo »

Υπαρχουν μηπως καθολου ικαριωτικα τραγουδια διαθεσιμα??
Παραδοσιακα υποθετω,απο πανηγυρια κτλ!!!
Ευχαριστω!!
Drink to live, live to drink....

flouda

#2 Δημοσίευση από flouda »

Κάποτε έψαχνα κι εγώ. Με εξυπηρετησε η μανα μου που ειναι απο Ικαριά με κάτι κασετες από πολύ παλιά που ηχογραφούσε η ιδια. Στον Ικαριακό σύλλογο μπορεί να μπορούν να σε ενημερωσουν καλυτερα. Αν θες σου βρισκω τηλ.

AGIS
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από AGIS »

μπορείς για αρχή να δεις αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=62xM5KrCEFM

Άβαταρ μέλους
damalailama

#4 Δημοσίευση από damalailama »

Αξαδερφάκια έχω την τιμή και τη χαρά να παίζω με τον Μάκη τον Κοτσορνίθη,τον τελευταίο ίσως αξιόλογο παραδοσιακό βιολιστή της Νικαριάς! Ξέρω πως έχει κασσέτες από τον πατέρα του, σημαντικό βιολιστή της εποχής του, τον μόνο που έπαιζε και με παρτιτούρες! 'Ολο και κάτι θα έχει στο αρχείο του, θα ψάξω και θα σας πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος damalailama την 23 Οκτ 2007 12:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
damalailama

#5 Δημοσίευση από damalailama »

Α, ξέχασα να πω ότι κυκλοφορεί ένα Cd με πραγματικά παραδοσιακούς Ικαριώτικους σκοπούς όπως ακούγονταν και ακούγονται στα πανηγύρια χρόνια τώρα ,μόνο που επειδή είναι νέα δουλειά,άν και με παλιά παρέα...και βέβαια με τον Κοτσορνίθη στο βιολί,διστάζω να την αναφέρω... χρειάζομαι την άδεια του admin,δε θέλω να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση μέσα από το site

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#6 Δημοσίευση από Admin »

Ελεύθερα...

Άβαταρ μέλους
damalailama

#7 Δημοσίευση από damalailama »

ok boss! Είναι το cd ¨΄οπως πανηγύρι¨, με την περδικιώτικη κομπανία.Έχει τανγκό,βαλς,καλαματιανά,απτάλικα,τσιφτετέλια και βέβαια...Ικαριώτικο!Είναι ...εσωτερική παραγωγή και κυκλοφορεί μόνο στο νησί. Ανεβάσα ένα δείγμα στις ηχογραφήσεις των χρηστών να πάρετε μια μυρωδιά.'Οσον αφορά τις παλιές ηχογραφήσεις...ψάχνω!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”