ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ (παράδειγμα: ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 1-5)

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
socrates
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 438
Εγγραφή: 21 Οκτ 2006 11:31 pm
Τοποθεσία: the other side of nowhere

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ (παράδειγμα: ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 1-5)

#1 Δημοσίευση από socrates »

Όσον αφορά την παρουσίαση σελίδων με καλλιτεχνικό περιεχόμενο (όπως π.χ. στην "δημιουργική γωνιά", με στίχους, τραγούδια κλπ.) και εφ' όσον υπάρχει χρόνος για τέτοιες δουλειές, εγώ προσωπικά εκτιμώ τέτοιες διακοσμήσεις και θέλω να μάθω πολύ περισσότερα επί του θέματος.
Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες παρουσιάσεις με τη χρήση του BBCode που για την ώρα υπάρχει αρκετό στη σελίδα μας. Ιδεωδώς θα ήθελα να υπάρχουν ακόμα πολύ περισσότερες επιλογές (κάτι σαν να είχαμε ένα Word Processor) για επεξεργασίες και παρουσιάσεις κειμένου, και την ψάχνω για τέτοιου είδους κωδικό. Μου έλειπε κάτι όπως το πλαίσιο που μπορεί να γεμίζει με χρώμα ή η δυνατότητα να παρουσιάζονται στίχοι γύρω από μία φωτογραφία αριστερά ή δεξιά της, κλπ, και έχωσα στη σελίδα μου 3-4 νέα BBCode για να προσεγγίσω τέτοιες δυνατότητες.
Παρακαλώ, ρίχτε μιά ματιά στα οπτικά αποτελέσματα 1-5 και δώστε μου μία γνώμη. Φυσικά άλλοι άνθρωποι θα μπορούσαν να καταφέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα με το μεράκι και ταλέντο τους- εγώ δεν τα πολυκαταφέρνω με τα εικαστικά-και σχολιάστε αν θα άξιζε τον κόπο να προσθέσουμε πιο πολύ BBCode στη σελίδα.
Οι φωτογραφίες είναι συνδέσεις από το αγγλικό wiki, αλλά εν όψει της δικής μας δημιουργίας Gallery θα μπορούσαν να μεταφορτωθούν εκεί και να χρησιμοποιούνται με συνδέσεις εντός τις σελίδας μας.

(μετακινηθείτε πάνω-κάτω στη σελίδα για τα 5 παραδείγματα)


ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ BBCode test 1-5

Απάντηση

Επιστροφή σε “Ερωτήσεις - Απορίες”