Με τελείωσες...

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
yorgakis

Με τελείωσες...

#1 Δημοσίευση από yorgakis »

Παιδιά γνωρίζετε τίνος είναι κανονικά το "με τελείωσες" που λέει ο ακατανόμαστος;

Έχω ακούσει ότι είναι του πατέρα του του Λουκά Νταράλα αλλά δεν το έχω εξακριβώσει.

Επίσης αν έχει κανείς την αυθεντική εκτέλεση ας κάνει έναν κόπο να την ανεβάσει γιατί είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου κομάτια κι είμαι περίεργος ν'ακούσω την αυθεντική εκτέλεση.

Άβαταρ μέλους
member21
More than 100 posts user

Re: Με τελείωσες...

#2 Δημοσίευση από member21 »

yorgakis έγραψε:Παιδιά γνωρίζετε τίνος είναι κανονικά το "με τελείωσες" που λέει ο ακατανόμαστος;

Έχω ακούσει ότι είναι του πατέρα του του Λουκά Νταράλα αλλά δεν το έχω εξακριβώσει.

Επίσης αν έχει κανείς την αυθεντική εκτέλεση ας κάνει έναν κόπο να την ανεβάσει γιατί είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου κομάτια κι είμαι περίεργος ν'ακούσω την αυθεντική εκτέλεση.
Καμία σχέση φίλε.

Είναι του Γιάννη Καραλή ενος παπαρα συνθέτη - στιχουργου να τον κάνει ο Αλλαχ. Το πρωτοτραγούδησε νομίζω η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Και μιας και ανέφερα το όνομα αυτού του ατόμου. Πριν απο καμια δεκαετία αν θυμάμαι καλά, που ζούσε και ο αείμνηστος Μητσάκης, σε μια εκπομπη του κώλου μεσημεριανή, παρουσιάστηκε ο Μητσάκης παπούς όπως ήταν και είπε ταπεινά σε μια ερώτηση του δημοσιοκάφρου πως ο αριθμός των τραγουδιών του ήταν περιπου 800.
Αμέσως σαν πορδή πετάχτηκε και ο Καραλής να πει πως " εγώ έχω γράψει 1000 και τα μισά επιτυχίες".

Ρε οοοοοοοοοοοουυυυυυσσσσσσστττττ!!!
...τον τεκετζή εδιάταξαν, τις λουλαδιές ντουμπλέδες.

Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.

Re: Με τελείωσες...

#3 Δημοσίευση από vacondios »

yorgakis έγραψε:Παιδιά γνωρίζετε τίνος είναι κανονικά το "με τελείωσες" που λέει ο ακατανόμαστος;

Ρε φίλε συγγνώμη σου μοιάζει αυτό για ελληνικό τραγούδι? Ήμαρτον!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”