ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
perikles

ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ

#1 Δημοσίευση από perikles »

Μπορει ο Γουναρης να μην συμπεριλαμβανεται στους ρεμπετες
αλλα ομολογουμενως εχει τραγουδησει πολυ ωραια τραγουδια της εποχης εκεινης. Αν καποιος εχει μερικα και μπορει να τα ανεβασει θα του ειμαι ευγνωμων. Πιστευω οτι δεν προκειται για ιεροσυλια η αναφορα του Νικου Γουναρη σ' αυτο το site.
Σας ευχαριστω για την προσοχη σας.

mpletsas
More than 150 posts user.

#2 Δημοσίευση από mpletsas »

Περικλή υπάρχουν τόσα τραγούδια στη σελίδα που δεν θα αλλάξει ο «ρεμπέτικος» χαρακτήρας της άμα ανέβει και κάτι διαφορετικό. Πες μου ποιό από τα παρακάτω δεν έχεις για να στο ανεβάσω:
«Ένα βράδυ που 'βρεχε», «Άρχισαν τα όργανα», «Αυτός ο άλλος», «Ο μήνας έχει εννιά».
Επίσης υπάρχει ήδη στην σελίδα ένα με τον Νίκο Γούναρη, το «Έννοια σου Αναστασιά», που είναι σύνθεση του Αντώνη Νταλγκά (Διαμαντίδη).

perikles

#3 Δημοσίευση από perikles »

Το εννοια σου Αναστασια το εχω κατεβασει.
Απο τα υπολοιπα δεν εχω κανενα.
Σ' ευχαριστω.
Τωρα τελευταια με εχει πιασει μια μανια με το παρελθον,
μαλλον εντονη επιθυμια για περασμενα ακουσματα, που μου φερνουν αξεχαστες αναμνησεις

mpletsas
More than 150 posts user.

#4 Δημοσίευση από mpletsas »

Λοιπόν, ανέβασα με τον Γούναρη αντί αυτών το «Δεν είμαι εγώ ο Γιώργος σου» του Μητσάκη (θα το βρεις στην αντίστοιχη κατηγορία). Επίσης, από χθες μέχρι σήμερα βρήκα πάρα πολλά από Νίκο Γούναρη (σε θυμήθηκα!). Τόσα πολλά που αν ανέβαιναν θα γινότανε η σελίδα «Γουναροσελίδα»! :) Αν θέλεις όλα αυτά να στα δώσω μέσω άλλης οδού, στείλε μου προσωπικό μήνυμα μέσω της σελίδας να το κανονίσουμε.

perikles

#5 Δημοσίευση από perikles »

Αγαπητε mpletsas
ειμαι 56 χρονων και τα τραγουδια που αγαπω ειναι τα παλια (απο ρεμπετικα μεχρι κανταδες που ακουγε ο παππους μου στα γλεντια που κανανε με το φωνογραφο).
Παντα ομως ειχα μια αδυναμια στον Γουναρη και θυμαμαι στις ταβερνουλες που πηγαινα ζητουσα παντα να μου παιξουν καποιο τραγουδι του.
Θεωρω οτι τραγουδια με νοηματα σαν το <Για τις γυναικες ζουμε ολοι βρε παιδια> και <Ενα βραδυ πουβρεχε> δεν προκειται να ξαναβγουνε.
Στα ρεμπετικα μυηθηκα απο τον ξαδερφο της μητερας μου που ηταν ο Στελλιος ο Κηρομυτης (και οχι Κερομυτης) ενας πολυ καλος ανθρωπος απο πλουσια πειραιωτικη οικογενεια, που ομως εκανε αυτο που γουσταριζε παρα τις αντιρρησεις του πατερα του.
Τωρα τελευταια, που αγαπημενα και φιλικα προσωπα αρχισαν να εγκαταλειπουν τα εγκοσμια, με εχει πιασει μια μανια επιστροφης στο παρελθον, με τραγουδια, φωτογραφιες και ο,τι αλλο μπορει να μου ξυπνησει ομορφες αναμνησεις.
Γιαυτο ψαχνω απεγνωσμενα τραγουδια του Γουναρη.
Τωρα οσον αφορα τον τροπο που θα μου τα στειλεις, θαλεγα προτιμοτερος ειναι με e-mail στο perisman@otenet.gr
Αν αυτο δεν ειναι βολικο, προτεινε εσυ κατι αλλο που μπορει εγω να μην το γνωριζω. (oχι ομως streamload)
Σ' ευχαριστω παρα πολυ και θαθελα για να σε ευχαριστησω να μου προτεινεις καποιο τροπο για να θεσω στην διαθεση σου ολα τα mp3 που εχω στο pc μου. (περιπου 3,000)

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#6 Δημοσίευση από Admin »

Μετά από συνεννόηση βρήκαμε τρόπο να ανέβουν τα τραγούδια χωριστά από τα υπόλοιπα, για λόγους ταξινόμησης. Άν και κάποιος άλλος θαμώνας ενδιαφέρεται γι'αυτά τα τραγούδια ας μου στείλει email στο to_allo@yahoo.gr για να του δώσω την διεύθυνση.

perikles

#7 Δημοσίευση από perikles »

Ευχαριστω πολυ για τα πολυ ωραια τραγουδια και τον admin αλλα κυριως τον φιλο mpletsa για την πολυ καλη δουλεια που εκανε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”