ΣΑΡΔΑΜ
-
- More than 150 posts user.
ΣΑΡΔΑΜ
Για αρχή νομίζω ότι στο γνωστό Ντερβίσαινα , η Αγγέλα κοπανάει και ξανακοπανάει " ντεβρίσης " που δεν το έχω ακούσει πουθενά αλλού , αντί του κατά τη γνώμη μου ορθού "ντερβίσης"
Άντε να βρούμε λοιπόν και άλλα
- colectorgram
- More than 50 posts user
- Pikinos
- Επικοινωνία:
Re: ΣΑΡΔΑΜ
1) "Βρε μάγκα το μαχαίρι σου" σε εκτέλεση Κατσαρού: "σε μένα δεν περνάν αυτά και κρύψε το ( ;; ) σου".ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Άντε να βρούμε λοιπόν και άλλα
2) "Κορίτσι άπονο". Όταν μπαίνουν Στράτος και Μάρκος μαζί στη στροφή, ο Στράτος κάνει σαρδάμ εδώ: "να τους πικραίνεις σαν περνάς με τα ( ;; ) γινάτια σου".
- Pikinos
- Επικοινωνία:
Ντρέπομαι που το λέω, αλλά ακούγεται σαν...βρακί!ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Τι ακούς να κρύψει ;

Συνεχίζω:
3) "Τα τρία ζεμπέκικα" (Πατρινός), η δεύτερη στροφή: "Αχ πριν σε πάρω εδούλευες στα ( ; ; )"ακούγεται κάτι μεταξύ "ψάρια" και "πιάτα", και επισήμως είναι το δεύτερο καταγεγραμμένο.
4) "Μόρτισσα χασικλού" (Μάρκος): "τον μάγκα τον μαστούριαζες τον κούπα και δερβίση" ο Συμπαντάρχης τα μπερδεύει και λέει κάτι σαν "ποιό κούπαρ και δερβίση".
- Pikinos
- Επικοινωνία:
Κανονικά ναι, αυτό θα έπρεπε να λέει, αυτή ειναι άλλωστε και η σωστή λέξη από την πρώτη εκτέλεση του Δελιά!voulou έγραψε:"και κρύψε το σπαθί σου" λέει
Νομίζω ότι άλλη ευθύνεται για τα σαρδάμια του Κατσαρού

forum/viewtopic.php?t=2391