ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
manosg
More than 50 posts user

ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!

#1 Δημοσίευση από manosg »

Προλάβετε!

Στα νότια της Σιβηρικής πεδιάδας, με απεριόριστη θέα, στα Ανατολικά, την οροσειρά Αλτάι, επιλέξαμε την κατασκευή του Ρεμπετοχωριού.
Αυτόνομες κατοικίες υψηλής αισθητικής, συνολικού εμβαδού 18,00μ² έκαστη, με αυτόνομη πισίνα, τζακούζι, γήπεδο τέννις, γκόλφ, πέτρινα κουφώματα, υπαίθρια τουαλέτα , και κεντρική θέρμανση.

Εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος έξυπνης βίλλας προαιρετικά.

Η κάθε κατοικία προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 465.000,€ (δεν γίνονται δεκτά ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου)

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 090 090 090 090 090 090 090 090 090

Θα τηρηθεί αυστηρά, σειρά προτεραιότητας.
Κρατούσε πλέον μιαν απόσταση απ' την τρέλα, όχι για να σωθεί
Αλλά για να την σώσει αν με νοείς,

Άβαταρ μέλους
Δημητρης - Δραμα

Re: ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!

#2 Δημοσίευση από Δημητρης - Δραμα »

manosg έγραψε:Προλάβετε!

Στα νότια της Σιβηρικής πεδιάδας, με απεριόριστη θέα, στα Ανατολικά, την οροσειρά Αλτάι, επιλέξαμε την κατασκευή του Ρεμπετοχωριού.
Αυτόνομες κατοικίες υψηλής αισθητικής, συνολικού εμβαδού 18,00μ² έκαστη, με αυτόνομη πισίνα, τζακούζι, γήπεδο τέννις, γκόλφ, πέτρινα κουφώματα, υπαίθρια τουαλέτα , και κεντρική θέρμανση.

Εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος έξυπνης βίλλας προαιρετικά.

Η κάθε κατοικία προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 465.000,€ (δεν γίνονται δεκτά ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου)

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 090 090 090 090 090 090 090 090 090

Θα τηρηθεί αυστηρά, σειρά προτεραιότητας.

Ρε συ, πήρα το τηλέφωνο και βουίζει!! Τι κάνω λάθος;;;;;;;
"Σ΄αγαπώ, ο Θεός το ξεύρει δεν το ξεύρει άλλος κανείς.
Ο ήλιος και το φεγγάρι
και το άστρο της αυγής"

Άβαταρ μέλους
Χασκίλ
Συντονιστής

#3 Δημοσίευση από Χασκίλ »

Κι εγώ παίρνω και δεν βγάζω γραμμή! Πρέπει να γίνεται χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο!!!

Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα :)
άσ' ένα γύρο απόψε στην αγκαλιά σου

mistoklas

#4 Δημοσίευση από mistoklas »

Στελλα, βαλε τα λεφτα σε ενα λογαριασμο που θα σου δωσω και θα τα κανονισω εγω αφου εχεις προβλημα με το τηλεφωνο.

Άβαταρ μέλους
voulou
Συντονιστής

#5 Δημοσίευση από voulou »

εγώ έβγαλα γραμμή και έδωσα παραγγελία. όμως στο δικό μου αντί για γήπεδο τέννις θα ήθελα εντοιχισμένη ταβέρνα...

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
More than 150 posts user.

#6 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Ενας ενας παρακαλω, μη ζμπρωχνεστε!!! Ολοι θα παρετε!!

Αυτο που δε σας ειπε ο ρεμπετοεργολαβος κ.ΜανοςΤζι ειναι οτι το ρεμπετοχωριο το κανουμε ΜΑΖΙ, οποτε κανονιστε την πορεια σας, βαλτε λεφτα στην ακρη!
Προτεραιοτητα θα εχουν οσοι τρωνε, πινουν, τραγουδανε ή παιζουν, δλδ ολοι!!

Παρακαλω τον ρεμπετοδικηγορο κυριο Βουλου να ετοιμασει τον κανονισμο λειτουργιας και να μου τον στειλει για εγκριση ;) πριν αναρτηθει σε ευδιακριτο σημειο!!

Άβαταρ μέλους
manosg
More than 50 posts user

#7 Δημοσίευση από manosg »

Συγνώμη για την παράλειψη. Ξέχασα να αναφέρω ότι την οικονομική διαχείριση του Έργου θα την αναλάβει ένα αξιότιμο μέλος της Ιατρικής Κοινότητας η Αγγελική. Η οποία θα εγγυηθεί με την τεράστια περιουσία της για την απρόσκοπτη εκτέλεση της Κατασκευής.

Κοκοώνα μην κάνεις αίτηση. Θα απορριφθεί μετά τις διαμαρτυρίες των λοιπών αγοραστών.

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις θα γίνουν από τον ‘’Πυρηνικό Υδραυλικό’’ Κον Μιστόκλα, μετεκπαιδευθείς εις Αζερμπαιτζάν.

Αγαπητέ Ζουλού η εντοιχισμένη ταβέρνα δεν έχει ακόμη εφευρεθεί. Είναι το αμέσως επόμενο βήμα της Επιστημονικής Κοινότητας μετά την κατασκεύη του Επιταχυντή Αδρονίων. Θέλω να πιστεύω ότι τα αμέσως επόμενα χρόνια, με την ταχύτητα της επιστήμης, θα έχουμε αισιόδοξα μηνύματα.

Για αρχή μπορούμε να εντοιχίσουμε την Κοκοώνα.
Κρατούσε πλέον μιαν απόσταση απ' την τρέλα, όχι για να σωθεί
Αλλά για να την σώσει αν με νοείς,

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”