Παπαχαραλαμπακοπουλο- χατζηκωνσταντινογιαννόπουλος

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
voulou
Συντονιστής

Παπαχαραλαμπακοπουλοχατζηκωνσταντινογιαννόπουλος

#1 Δημοσίευση από voulou »

Εάν αυτό είναι το όνομά σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη σελίδα για να σας δοθεί ο τίτλος του επίτιμου αρχιχρήστη! Σε κάθε άλλη περίπτωση, ψάξτε στον κατάλογο μελών της σελίδας για το πιό αστείο nickname και γράψτε εδώ την επιλογή σας, συμμετέχοντας στο ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ NICKNAME ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!!! Ο χρήστης με το πιό αστείο nickname και ο χρήστης που θα το προτείνει, θα λάβουν πλούσια δώρα, όπως (ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά) ένα εισιτήριο, μισό μέτρο σοκολατάκια, γαριδάκια Μπόζο, το Μιστόκλα κλπ κλπ.
Όπως καταλάβατε, πρόκειται για ένα ακόμη από την ατελείωτη σειρά πολύ ενδιαφερόντων ποστ της περιόδου Άνοιξη - Καλοκαίρι 2008 μ.Χ.
Η συμμετοχή σας θα σας τιμήσει!

Άβαταρ μέλους
Χασκίλ
Συντονιστής

#2 Δημοσίευση από Χασκίλ »

Μπράβο voulou! Ωραίος ο τίτλος!!!

Ξεχάσαμε να πούμε όμως ότι ο manosg είναι εκτός συναγωνισμού. Ξέρουμε όλοι ότι είναι ο καλύτερος και με διαφ(θ)ορά, γι' αυτό και θα παρακαλέσω πολύ να αποφύγουμε να τον ψηφίσουμε.

Τις ψήφους μου τις δίνω στα μέλη με nickname:

-μπακαλιάρος
-Xaotiki_Diastasi
και
-alogomygas

(Μέχρι στιγμής αυτά μου έκαναν εντύπωση και επιφυλάσσομαι για το μέλλον!)

Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα8)
άσ' ένα γύρο απόψε στην αγκαλιά σου

Άβαταρ μέλους
Pikinos
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από Pikinos »

Πρώτος και με διαφορά κατ' εμέ, καθότι cult σε σημείο αυτοκτονίας, ο χρήστης salieri.

Για τη θέση Β' θα πρότεινα τον RED ALERT.

Σιχαμερότατο αλλά και ταυτόχρονα συμπαθέστατο βρίσκω τον alogomyga, ο οποίος και επάξια αξίζει την Γ' θέση!

Τέλος για την τιμή των όπλων, μιας και έπεσε ηρωικά μαχόμενος στο βωμό της ελευθερίας της έκφρασης σε όλες τις δυνατές της εκφάνσεις, ο χρήστης skatamerigani, ο οποίος και αξίζει έπαινο!

Το πρόσωπο αυτό, χάραξε νέους ορίζοντες για το εν γένει εγώ, προσδίδοντας -ασύλληπτες εώς σήμερα- ερμηνείες της έννοιας αυτοεκτίμηση (αν και δυστυχώς η υστεροφημία, αυτός ο ήλιος των νεκρών, έφτασε πολύ αργά...).

(for the record: ο γραφικός προαναφερθείσας κυνηγήθηκε λυσσαλέα από τον χρήστη ΘΑΝΑΣΗ, μέχρι που τελικά διεγράφει υπό την συνοδεία πολεμικών ιαχών, κυμβάλων και σμυρνέικου αμανέ...)

ΥΓ Φίλτατε voulou, θα ήθελα να ζητήσω μια διευκρίνηση: το "εισητήριο" που αναφέρεις στην αρχική δημοσίευση, ποιόν ακριβώς προορισμό έχει;
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

ΘΑΝΑΣΗΣ

#4 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΜΙΧΑΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ σας κάνει;
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

ΘΑΝΑΣΗΣ

#5 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Εστω ΜΗΤΣΟΚΩΝΣΤΑΝΤΟΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ σας κάνει;
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Άβαταρ μέλους
ΙΑΣΩΝΑΣ
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

Αυτα ειναι nick oxι Ιασωνας-Ιαπωνας

#6 Δημοσίευση από ΙΑΣΩΝΑΣ »

Με την ταπεινη μου ψηφο θα ηθελα να τιμησω τους αγαπητους συμφορουμιτες (ακου λεξη),αν και ανηκω στον χωρο του δεν ξερω δεν απαντω.Αλλα μετα τη βοηθεια του κοινου θα προτεινω τον Αλογομυγα (γλυκεια αναμνηση απ τον σταυλο του παππου μου ισως) αφου δεχτηκα και τις πιεσεις απ τον Μανου πως δεν θα κερναγε σαλεπι αν δεν παρω θεση.Μετα κι απ τα χτεσινα τσιπουρα ειμαι σε Χαοτικη Διασταση!!Ναι αυτο ειναι το Ν2.
Θα μεταλαβω με νερο Θαλασσινο σταλα τη σταλα σιμαγμενο απ το κορμι σου,σε τασι αρχαιο μπακιρενιο αλγερινο που κοινωνουσαν πειρατες πριν πολεμησουν...
http://www.youtube.com/user/bikos68

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#7 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Μπροστα στον skatamerigani δε πιανει μία κανενας!!
Να επανενταχθει παραυτα και να του απονημηθει τιμητικη πλακετα!!

Βουλου, βαλε δημοψηφισμα!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”