Επιθυμία

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ousak

Επιθυμία

#1 Δημοσίευση από ousak »

Μήπως έχει κανένας ένα δίσκο του Καραντίνη με ταξίμια;Το μόνο που ξέρω είναι οτι κυκλοφορούσε σε κάποιο τεύχος απο το Λαικό τραγούδι ένα κουπόνι με το οποίο έπερνες το cd απο τα γραφεία του περιοδικού δίνοντας και ένα μικρό ποσό.Το κουπόνι το έχω αλλα έχει περάσει καιρός.Αν καποιος έχει κανένα κομμάτι απο το cd ας το ανεβάσει λογικά θα αξίζει τον κόπο.
"Η ζωή μπορεί να είναι ωραία και χωρίς αλκοόλ αλλα ποιός το διακινδυνεύει"

Άβαταρ μέλους
Tassos

#2 Δημοσίευση από Tassos »

File Ousak,

to thema den einai an aksizei ton kopo. Diabase se parakalo gia ti leitourgia tis selidas edo: faq.php

Άβαταρ μέλους
ousak

Χμ

#3 Δημοσίευση από ousak »

H σελίδα είναι μη εμπορική και φτιάχτηκε από αγάπη για το ρεμπέτικο και την παραδοσιακή μουσική γενικότερα. Ο σκοπός ήταν να μαζευτούν και να γίνουν κτήμα όλων τραγούδια που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς στο εμπόριο ή στο διαδίκτυο. Ασχολείται μόνο με τα παραδοσιακά και «ρεμπέτικα» (με την στενή έννοια του όρου,ναι υπάρχει αυτή) λαϊκά αστικά τραγούδια και μόνο στις παλιές τους σπάνιες ηχογραφήσεις.
Κυρίως:Δεν ανεβάζουμε τραγούδια το οποία μπορούν εύκολα να βρεθούν στο εμπόριο, επανεκτελέσεις με σύγχρονους καλλιτέχνες κλπ Δεν ανεβάζουμε τέλος «σκυλέ» εκτελέσεις τραγουδιών. Όποιος διαφωνεί με τα εκάστοτε ανεβασμένα τραγούδια ας συμπληρώνει τη φόρμα προς σβήσιμο.
Αγαπητέ Τάσο το διάβασα για ακομη μια φορά.Πιστεύω οτι το συγκεκριμένο είναι δύσκολο να βρεθεί στο εμπόριο τουλάχιστον εγώ όπου ρώτησα δεν το βρήκα.Δεν ξέρω αν είναι στο ύφος της σελίδας αλλα έχω δεί και Τσομίδη στη σελίδα με ταξίμια(πολύ καλά) αλλα και κατι άκυρα του τύπου παπαδιά και Γερμανέ γιατρέ απο Αρβανίτη. :)[/b]

Άβαταρ μέλους
Dreamlander
More than 150 posts user.

#4 Δημοσίευση από Dreamlander »

Μπορεί τα ταξίμια του Καραντίνη να μην αρμόζουν στη σελίδα, όμως θεωρώ πως αξίζει, και μάλιστα πολύ, να μελετήσει κάποιος το παίξιμο αυτού του μουσικού.
ousak έχω τέσσερις εγγραφές (αν θυμάμαι καλά) με ταξίμια του Καραντίνη που τα βρήκα παλιότερα στο site κάποιου Ελληνοαμερικάνου. Αν σε ενδιαφέρουν, πες μου τρόπο να στα στείλω.
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

Άβαταρ μέλους
Dreamlander
More than 150 posts user.

#5 Δημοσίευση από Dreamlander »

Αγαπητέ ousak, συμπληρωματικά και προς ενημέρωση σαυ (με αρκετή δόση χιούμορ), πρέπει να ξέρεις πως το τεράχορδο μπουζούκι αποτελεί ταμπού για κάποιους. Ταμπού σε τέτοιο βαθμό, που να υποβαθμίζεται κατακόρυφα η δεξιοτεχνία των τετράχορδων δεξιοτεχνών, σε σχέση με τους τρίχορδους δεξιοτέχνες.

Όπως και να έχει όμως, την σελίδα την διέπουν κάποιοι κανονισμοί, τους οποίους οφείλουμε να σεβόμαστε, γιά να είμαστε καλοδεχούμενοι.

Φιλικά Ηρακλής
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

Άβαταρ μέλους
ousak

#6 Δημοσίευση από ousak »

Σου έστειλα pm αλλα έβγαλε error τεσπα.Αν θες στείλε μου τα κομμάτια vasilis_sav@hotmail.com είναι email και msn.Ευχαριστώ.Άσχετο το chat που είναι;

Άβαταρ μέλους
Tassos

#7 Δημοσίευση από Tassos »

Filoi Ousak kai Irakli,

i ousia den brisketai sto an mas aresei to 4hordo i o Karantinis (alloste kaneis den mporei na meiosei tin authentiki dimiourgia ki ekfrasi), alla sto an mporoun na mpainoun sighrones ekteleseis sti selida. To giati auto den mporei na ginei einai autonoito.

Sto keimeno alloste anaferei ksekathara oti apokleiontai sighrones ihografiseis kathos kai epanihografiseis palaion tragoudion akoma ki apo aksiologous tragoudistes ki organopaihtes.

File Ousak giati den epikoinoneis me to periodiko, isos mporesoun na sou steiloun ena antigrafo ki as ehei perasei kairos?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”