Επιθυμία
Επιθυμία
Χμ
Κυρίως:Δεν ανεβάζουμε τραγούδια το οποία μπορούν εύκολα να βρεθούν στο εμπόριο, επανεκτελέσεις με σύγχρονους καλλιτέχνες κλπ Δεν ανεβάζουμε τέλος «σκυλέ» εκτελέσεις τραγουδιών. Όποιος διαφωνεί με τα εκάστοτε ανεβασμένα τραγούδια ας συμπληρώνει τη φόρμα προς σβήσιμο.
Αγαπητέ Τάσο το διάβασα για ακομη μια φορά.Πιστεύω οτι το συγκεκριμένο είναι δύσκολο να βρεθεί στο εμπόριο τουλάχιστον εγώ όπου ρώτησα δεν το βρήκα.Δεν ξέρω αν είναι στο ύφος της σελίδας αλλα έχω δεί και Τσομίδη στη σελίδα με ταξίμια(πολύ καλά) αλλα και κατι άκυρα του τύπου παπαδιά και Γερμανέ γιατρέ απο Αρβανίτη.

- Dreamlander
- More than 150 posts user.
ousak έχω τέσσερις εγγραφές (αν θυμάμαι καλά) με ταξίμια του Καραντίνη που τα βρήκα παλιότερα στο site κάποιου Ελληνοαμερικάνου. Αν σε ενδιαφέρουν, πες μου τρόπο να στα στείλω.
- Dreamlander
- More than 150 posts user.
Όπως και να έχει όμως, την σελίδα την διέπουν κάποιοι κανονισμοί, τους οποίους οφείλουμε να σεβόμαστε, γιά να είμαστε καλοδεχούμενοι.
Φιλικά Ηρακλής
i ousia den brisketai sto an mas aresei to 4hordo i o Karantinis (alloste kaneis den mporei na meiosei tin authentiki dimiourgia ki ekfrasi), alla sto an mporoun na mpainoun sighrones ekteleseis sti selida. To giati auto den mporei na ginei einai autonoito.
Sto keimeno alloste anaferei ksekathara oti apokleiontai sighrones ihografiseis kathos kai epanihografiseis palaion tragoudion akoma ki apo aksiologous tragoudistes ki organopaihtes.
File Ousak giati den epikoinoneis me to periodiko, isos mporesoun na sou steiloun ena antigrafo ki as ehei perasei kairos?