Αναγνώριση γραμματοσειράς

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Kokona
More than 150 posts user.

Αναγνώριση γραμματοσειράς

#1 Δημοσίευση από Kokona »

Απο καποια στιγμή και μετά δεν μπορώ να διαβάσω τους τίτλους που είναι γραμμένοι με ελληνικούς χαρακτήρες αφού τους κατεβάσω, ενώ τους βλέπω κανονικά όσο είμαι στην ιστοσελίδα. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιείτε στο φορουμ ή αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα;
Ευχαριστώ πολύ
ΥΓ Ακολούθησα τις οδηγίες για αλλαγή από το control panel, regional settings, advanced, Greek αλλά συνεχίζω να μην βλέπω τους τίτλους των αποθηκευμένων τραγουδιών στον σκληρό μου

ΟΚ ΟΚ ΟΚ
Λύθηκε το πρόβλημα με την παραπάνω διόρθωση. Απλά δε φαίνονται όσα έχω κατεβάσει πριν κάνω τη διόρθωση
Ευχαριστώ παρα πολύ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kokona την 06 Απρ 2006 01:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

dimb.bit

#2 Δημοσίευση από dimb.bit »

πηγαινε στο control panel, μετα εκει που λεει, date-time-language-regional options, μετα εκει που λεει regional and language options, advanced, και εκει που γραφει language for non unicode programs, διαλεξε ελληνικα. αυτα αν τα windows xp ειναι στα αγγλικα.
δημητρης dimb.bit@gmail.com

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”