Ουρά στο ανέβασμα τραγουδιών

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
mpletsas
More than 150 posts user.

Ουρά στο ανέβασμα τραγουδιών

#1 Δημοσίευση από mpletsas »

Ένα καινούργιο εργαλείο που φτιάξαμε για να γίνεται καλύτερα κουμάντο η σελίδα, και να εξοικονομεί χρόνο ο αντμίν είναι η ουρά αναμονής στο ανέβασμα τραγουδιών. Ήδη την θέσαμε σε λειτουργία δοκιμαστικά για το τριήμερο που μας πέρασε, με καλά αποτελέσματα. Το διάστημα αυτό έλειπα σε ταξίδι και επίσης ο max είχε αυξημένες υποχρεώσεις και δεν μπορούσε να επιβλέπει την κατάσταση, οπότε με την ουρά είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Η ουρά δουλεύει ως εξής: τα τραγούδια που ανεβαίνουν δεν φαίνονται αμέσως στη σελίδα, πρέπει να τα δει και να τα περάσει ο αντμιν, την επόμενη φορά που θα μπει να κάνει αυτή τη δουλειά.

Για όσους τυχόν δεν έχουν αντιληφθεί τί εξυπηρετεί η ουρά, συνοπτικά εξηγώ. Τα κύρια προβλήματα που είχαμε με το ανεξέλεγκτο ανέβασμα ήταν δύο:

1) Τα «διπλά» τραγούδια, που υπήρχαν ήδη στη σελίδα αλλά οι αποστολείς τους τα ανέβαζαν και πάλι εις διπλούν από απροσεξία, μη έχοντας ελέγξει πρώτα ως ώφειλαν. Αυτά ήταν μπελαλήδικο να τα βρει κάποιος, να τα σημαδέψει, να τα δει ο αντμιν, να ακούσει ποιό από τα αρχεία ήταν το καθαρότερο ηχητικά, να περάσει τα στοιχεία κλπ. Με το σβήσιμο διπλών ασχολούμαι κυρίως εγώ και είναι σκέτη Λερναία Ύδρα: ένα σβήνεις, δυο ξεφυτρώνουν την άλλη μέρα. Δε θέλω λοιπόν να χάνω τον καιρό μου εκεί.

2) Τα «εκτός κλίματος» τραγούδια. Έχουν γίνει πολλές κουβέντες γι'αυτό το θέμα. Άλλοι διότι ερμηνεύουν πολύ χαλαρά το τί έχει θέση στη σελίδα, άλλοι επειδή έχουν χάσει τα σχετικά επεισόδια και άλλοι επειδή δεν έχουν προλάβει οι χριστιανοί να καταλάβουν τί παίζει ακριβώς με τη σελίδα, ανεβάζουν τέτοια τραγούδια. Θεωρούμε ότι, όταν οι υπεύθυνοι δεν είμαστε σε θέση να τα εντοπίσουμε αμέσως (είτε λόγω μακράς απουσίας είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων) και να τα σβήσουμε, είναι προτιμότερο να προλαμβάνουμε το ανέβασμα τους στη σελίδα.

Στα πλαίσια αυτά:

α) Η ουρά θα ξαναλειτουργήσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον καιρό του Πάσχα (από την Μεγάλη Βδομάδα και μέχρι την Κυριακή του Θωμά).

β) Σε ποιό μόνιμη βάση, σκεφτόμαστε το εξής σύστημα. Θαμώνες «εγνωσμένης αξιοπιστίας» (πχ. με έναν κάποιο αριθμό ανεβασμένων τραγουδιών, ώστε να ξέρουν σίγουρα τί παίζει με τη σελίδα, ή επιλεγμένοι από τον αντμίν ή που το έχουν ζητήσει οι ίδιοι και τους έχει δοθεί το οκ) να μπορούν να ανεβάζουν τραγούδια άμεσα, παρακάμπτοντας την ουρά, σε περίπτωση που αυτά είναι αρκετά παλιά (πχ το χρονολογικό όριο θα μπορούσε να είναι κάπου μεταξύ 1950 και 1956). Σε περίπτωση όμως που πρόκειται για νεότερα τραγούδια, αυτά να μπαίνουν στην ουρά για να τα δει και ο αντμίν πριν ανέβουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpletsas την 27 Μαρ 2006 12:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Misirlou
More than 100 posts user

#2 Δημοσίευση από Misirlou »

Δηλαδή Μπλέτσα μου, φέτος θά ΄χουμε Πάσχα με ουρά ;;!! :lol:
(ή... απλά: πίσω έχει το Πάσχα την ουρά !!!)

Καλή δύναμη !
(στο πλευρό σου -πάντα- είμαστε)

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#3 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

έλεος!!
Ή θα καταργηθεί η ουρά, ή δωστε τουλάχιστον πρόσβαση στην ουρά, βάλτε το λινκ κάπου.
είναι πια γελοίο......

mpletsas

#4 Δημοσίευση από mpletsas »

Ευχαριστώ πολύ Εύκαιρε, Χρόνια Πολλά και σε σένα και Χριστός Ανέστη.

Άβαταρ μέλους
NIKOS_THESSALONIKH
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#5 Δημοσίευση από NIKOS_THESSALONIKH »

Αν και δεν είδα ακόμα, λογώ Πάσχα(Κάρβουνα,Τσίπουρο,Κοψίδια κλπ) πως λειτουργεί η ουρα, ειμαι μαζί σας 100%. Καίρος ήταν να γίνει!

NIKOS
More than 50 posts user

#6 Δημοσίευση από NIKOS »

Αν και εδώ θα έπρεπε να ΄μιλάνε αυτοί που ανεβάζουν(και εγω ΔΕΝ είμαι ένας από αυτούς) μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα αυτή που ανέφερε ο mpletsas.Με αυτόν τον τρόπο μέλη παλιά που ανεβάζουν τραγούδια και ξέρουν τι "παίζει" να έχουν ευχέρια κινήσεων

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#7 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Λοιπόν, εγώ κατ' αρχήν όταν είδα την ουρά δε μου άρεσε καθόλου γιατί χάθηκε η αμεσότητα της σελίδας. Τα κουβεντιάζαμε μάλιστα με τον Εύκαιρο τις προάλλες και ίσως γι' αυτό να είναι και λίγο υπερβολικός στην έκφρασή του.
Τώρα, έτσι όπως το θέτει ο Μπλέτσας, το πράγμα αλλάζει. Αν κατάλαβα καλά, θα λειτουργεί σα φίλτρο για να ελέγχονται τα τραγούδια μετά πχ το '56, αλλά τα άλλα θα ανεβαίνουν αυτομάτως, και/ή κάποιοι θαμώνες θα τα ανεβάζουν απευθείας. Με τέτοιου είδους ουρά (και δεδομένων των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί και μάλλον είναι αναπόφευκτα χωρίς την ουρά), εγώ είμαι σύμφωνη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”