"Μάζωξη" του forum Κυρ. 18 Δεκεμβ. (Αφορά όλους)

"Κονσούλτο"
Απάντηση

Ποιά ημερομηνία προτιμάτε??

Το δημοψήφισμα λήγει την 21 Νοέμ 2005 03:55 pm

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
7
32%
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου
3
14%
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
12
55%

Σύνολο ψήφων: 22

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
kyma
More than 50 posts user

#78 Δημοσίευση από kyma »

Paides,
kales penies. Dustixos egw eimai "ligo" makria gia na erthw...
Rikste kai gia emas tous ksenitemenous mia penia sthn Mazoksi sas.

Kala na perasetai, kai aneBatse kamia fwtografia gia na doume kai emeis pos ta perasate...

kyma

Άβαταρ μέλους
NIKOS_THESSALONIKH
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#79 Δημοσίευση από NIKOS_THESSALONIKH »

max θα είσαι στη συνάνυηση; ή έστω κάποιος από τους δημιουργούς της σελίδας;
Εγώ δεν μπορώ να έρθω γιατί δουλέυω και πρωί και 4 βράδια τη βδομάδα.

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#80 Δημοσίευση από max »

Δύσκολο το βλέπω, θα προσπαθήσω πάντως !

Άβαταρ μέλους
giorgos100
More than 100 posts user

#81 Δημοσίευση από giorgos100 »

ξεχωρα απ'οτι ειπωθηκε εδω πιστευω οτι ολοι εχουμε την διαθεση να περασουμε ΚΑΙ θα περασουμε καλα εκεινο το βραδυ
!!!!!!
Παντα Φιλικα..... Γιωργος

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#82 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Καταρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσω πως απαντάω σε όλες τις ερωτήσεις που μου γίνονται (όχι μόνο εδώ, αλλά και στην καθημερινότητά μου) αρκεί να πιστεύω πως προέρχονται από καλοπροαίρετους ανθρώπους και δεν υποκρύπτουν κάτι το πονηρό. Γι' αυτό το λόγο σου απάντησα, καταρχήν, φίλε Gianni_20. Κατά δεύτερον σου απάντησα και για έναν άλλο λόγο πολύ σημαντικό. Ξέρω τον εαυτό μου! Και όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν και οτι δεν έχω μάθει να κυνηγάω το εύκολο χρήμα και οτι έχω μεγάλη κάβλα με τη μουσική. Επομένως ήταν λογικό να στήσω ένα μαγαζί, πρώτα και κύρια φιλικό προς τους μουσικούς, δεύτερον προς τους σερβιτόρους (την έκανα και τη δουλειά του μπάρμαν για λίγα χρόνια!) και τρίτον προς τους ακροατές (το τονίζω σκόπιμα...).
Όσον αφορά αυτό που ρωτάει ο φίλος ο my8os. Μπορώ να σου το απαντήσω από κοντά (εκτός αν είσαι εφοριακός :D ). Πάντως αν τα ρεμπετάδικα είχαν μεγάλο περιθώριο κέρδους θα το καταλάβαινες από τους μέγαλο-επιχειρηματίες (δεν θα άνοιγαν σκύλάδικα, αλλά ρεμπετάδικα), από τις κυκλοφορίες των δισκογραφικών εταιριών (θα 'βγάζαν πολύ περισσότερο υλικό) και εν γένη από την κοινωνική ζωή του τόπου (σίγουρα θα υπήρχε fame story - ρεμπέτικο!!!). Σε γενικές γραμμές πάντως η ανάλυση που θέλεις είναι περίπου αυτή που σου έκανε ο giorgos100.
Τέλος πάντων αν βοήθησα κι έκλεισε κι αυτή η παρένθεση το μόνο που μας μένει είναι να προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά. Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ...

Σωτήρης

Υ.Γ. Plantman δεν βλέπω να απαντάς! Δεν πιστεύω να μετάνοιωσες και να μην έρθεις, για να γλιτώσεις το κέρασμα! Αν είναι έτσι, χαλάλι, κερνάει ο Γιάννης... :D

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#83 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Παιδιά ο mpletsas έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση (κάποιος το είχε ξαναπροτείνει παλιότερα...) για τη μάζωξη. Να ηχογραφήσουμε τη βραδυά και να ανεβάσουμε αποσπάσματα στη σελίδα, για όσους δεν καταφέρουν να παρευρεθούν.
Κατ' αρχήν διευκρινίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε δέσμευση (π.χ. εταιρίες) από μέρους μου ή από τους μουσικούς. Αντίθετα εγώ προτείνω να "γράψουμε" και εικόνα αν είναι δυνατόν!
Εδώ όμως χρειάζομαι τη συνδρομή σας. Υπάρχει κάποιος φίλος με κατάλληλο εξοπλισμό (κάμερα επαγγελματική ή ψηφιακή ή γενικά της προκοπής); Αν υπάρχει και γουστάρει να συνδράμει ας επικοινωνήσει να το δρομολογήσουμε!

Σωτήρης

mpletsas

#84 Δημοσίευση από mpletsas »

Σωτήρη δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να τραβηχτεί σε βίντεο η βραδυά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”