"Μάζωξη" του forum Κυρ. 18 Δεκεμβ. (Αφορά όλους)

"Κονσούλτο"
Απάντηση

Ποιά ημερομηνία προτιμάτε??

Το δημοψήφισμα λήγει την 21 Νοέμ 2005 03:55 pm

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
7
32%
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου
3
14%
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
12
55%

Σύνολο ψήφων: 22

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#71 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Δεν έχω πρόβλημα Γιάννη μου. Να σου απαντήσω. Οι τιμές του μαγαζιού είναι αρκετά χαμηλές σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά καθώς και σε σχέση με την ποιότητα και των αριθμό των μουσικών που παίζουν. Δηλαδή σε όποιο μαγαζί και να πήγαινες να δεις και τη Λέλα και τον Αινίτη και τον Εμμανουηλίδη, κάτω από 10-11€ δεν θα το πλήρωνες το ποτό. Σε μας το ποτό έχει 8.5€ και το σημαντικότερο, δεν υπάρχει ελλάχιστη κατανάλωση. Δεν είναι δηλαδή κανείς υποχρεωμένος να πάρει το κρασί στα 2 άτομα ή το ουίσκι στα 4, όπως γίνεται σε όλα τα μαγαζιά και φυσικά μπορεί να κάτσει στο τραπέζι και να πιεί το ποτό του, δεν χρειάζεται να πάρει μπουκάλι. Πάρε μερικά τηλέφωνα σε μαγαζιά με επώνυμες ορχήστρες και ρώτα τιμές και θα καταλάβεις τι εννοώ. Εγώ πρόσφατα πήγα σε μαγαζί παρόμοιο, που είχε "κουστουμάκι" 25€ το άτομο, ελάχιστη κατανάλωση!!!
Πάντως οι τιμές τη βραδυά της μάζωξης θα είναι διαφορετικές (ακόμη χαμηλότερες) γιατί όπως είπα από την αρχή δεν ξεκίνησα να την προτείνω για να 'κονομήσω εκείνο το βράδυ. Το μόνο που περιμένω είναι να περάσουμε καλά και να γνωριστούμε καλύτερα! (Για τα άλλα καθαρίζει ο Plantman... :wink: ). Αυτά...

Σωτήρης

Υ.Γ. Όσον αφορά το αν θα κάνω κάτι παραπάνω εκείνο το βράδυ, το ψάχνω. Το σίγουρο είναι πως το πρόγραμμα θα είναι προσαρμοσμένο στις... ανάγκες μας! :)

my8os
More than 50 posts user

#72 Δημοσίευση από my8os »

Πιστεύω σωστά κάνει και ρωτάει ο Γιάννης. Μια λογική ερώτηση άλλωστε κάνει.
Έχω την εντύπωση πάντως ότι τα μαγαζιά/νυχτερινά κέντρα γενικά έχουν τεράστιο περιθώριο κέρδους. Απορώ πού τα βρίσκει ο κόσμος τα λεφτά και πάει...
Χωρίς να θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση, θα ήταν ενδιαφέρον αν ο Σωτήρης ανέλυε σε γενικές γραμμές (όχι ειδικά το δικό του μαγαζί) τα έσοδα/έξοδα κλπ μιας τέτοιας επιχείρησης.

mpletsas
More than 150 posts user.

#73 Δημοσίευση από mpletsas »

my8os, ενδεχομένως θα μπορούσες να ρωτήσεις τον Σωτήρη αυτά τα πράγματα σε μία άλλη ευκαιρία ή μέσα από ένα άλλο τόπικ. Γιατί νομίζω ότι ξεφεύγουν από το θέμα της συγκεκριμένης κουβέντας που είναι η συνάντηση του φόρουμ. Και επίσης θεωρώ άκομψο τουλάχιστον να τα ανακατεύουμε αυτά τα δύο (ελπίζω να γίνομαι κατανοητός).

Ο Σωτήρης είμαι σίγουρος ότι θα μας περιποιηθεί με το παραπάνω και θα φροντίσει ώστε κανένας να μην έρθει σε δύσκολη θέση.

Άβαταρ μέλους
giorgos100
More than 100 posts user

#74 Δημοσίευση από giorgos100 »

my8os έγραψε:Πιστεύω σωστά κάνει και ρωτάει ο Γιάννης. Μια λογική ερώτηση άλλωστε κάνει.
Έχω την εντύπωση πάντως ότι τα μαγαζιά/νυχτερινά κέντρα γενικά έχουν τεράστιο περιθώριο κέρδους. Απορώ πού τα βρίσκει ο κόσμος τα λεφτά και πάει...
Χωρίς να θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση, θα ήταν ενδιαφέρον αν ο Σωτήρης ανέλυε σε γενικές γραμμές (όχι ειδικά το δικό του μαγαζί) τα έσοδα/έξοδα κλπ μιας τέτοιας επιχείρησης.

Για να κανω τον συνηγορο του διαβολου !!!
με 10-11 ευρω το ποτο , ποσο κοσμο πρεπει να μαζεψει το μαγαζι για να πληρωθουν ΟΙ : Ορχηστρα,τραγουδιστες, σερβιτοροι ,μαγειροι ,βοηθοι,καθαριστριες ,ΙΚΑ ΣΥΚΑ ΜΥΚΑ, ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ!!... ΜΠΡΑΒΟΙ!!!!
Για κανε μια σουμα και βγαλε κερδη!!
ποσο καιρο δουλευει το μαγαζι?? δουλευει ολη την εβδομαδα?

το Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Κερδος το εχουν Μ Ο Ν Ο οι ΔΕΚΟ και οι πολυεθνικες.
Σωτηρη πριν κανεις την αναλυση ρωτα τον μαγαζατορα αν εχει μαντηλι να κλαψει!!(προς θεου με την καλη εννοια το λεω ετσι?,μη παραξηγηθω!!!)
Τα μαγαζια φιλε my8os, απλα ειναι εισπρακτορες της εφοριας του ΙΚΑ και αλλων πολλων!!
Οπως καταλαβαινεις ...Τ'ειναι ο καβουρας τι το ζουμι του!!!

Φιλικα Γιωργος

Άβαταρ μέλους
giorgos100
More than 100 posts user

#75 Δημοσίευση από giorgos100 »

Μπλετσα το ιδιο πιστευω κι εγω... :D

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#76 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Σωτήρη αυχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και είμαι έκπληκτος που δεν παρεξηγήθηκες να απαντήσεις γιατί οι πιο πολλοί αυτό κάνουν. Όσο για τα κουστουμάκια που λές γνωρίζω τι γίνεται! Αλλά δεν μας αφορούν αυτά...

Επίσης μου φαίνεται παράξενο που έχεις τόσο χαμηλές τιμές :D !

Ε και τέλος πάντων αφού κερνάει ο Plantman όλο το μαγαζί δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα!!! :D Γεια σου ρε Plant άρχοντα....
Εξάλλου το λέει και η παροιμία: Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις φράγκο :? ?

my8os
More than 50 posts user

#77 Δημοσίευση από my8os »

Είπα ότι έχω την 'εντύπωση' ότι έχουν μεγάλο περιθώριο κέρδους. Γι' αυτό και ζητάω να μορφωθώ επί του θέματος με όσο γίνεται συγκεκριμένα στοιχεία.
mpletsas έγραψε:my8os, ενδεχομένως θα μπορούσες να ρωτήσεις τον Σωτήρη αυτά τα πράγματα σε μία άλλη ευκαιρία ή μέσα από ένα άλλο τόπικ. Γιατί νομίζω ότι ξεφεύγουν από το θέμα της συγκεκριμένης κουβέντας που είναι η συνάντηση του φόρουμ. Και επίσης θεωρώ άκομψο τουλάχιστον να τα ανακατεύουμε αυτά τα δύο (ελπίζω να γίνομαι κατανοητός).
Xμμ, κατ' αρχάς δεν ξεκίνησα την 'παρεκτροπή' και δεύτερον μπορώ να βρω πολλά τόπικ που ξεφεύγουν από το θέμα τους πολύ περισσότερο από αυτό. Τέλος πάντων. Αφού το θεωρούν κάποιοι και 'άκομψο' (γούστα είναι αυτά) εγώ σταματάω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”