ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ......!!

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Alcibiadis
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#71 Δημοσίευση από Alcibiadis »

ZAGOURAS έγραψε: Άρα το πρόβλημα δεν είναι η αισθητική αντίληψη του καθένα μας που σαφώς και μπορεί να διαφοροποιηθεί και να αποδοθεί με ξεχωριστούς τρόπους, αλλά το ότι ερμηνεύετε διαφορετικά η ιστορία και έτσι λανσάρετε η νέα αντίληψη για το πώς και γιατί γίνανε έτσι τα πράγματα ανάλογα με το ποιόν βολεύει.
Κι έτσι οι νεότεροι δεν μαθαίνουν και οι παλιότεροι δεν θυμούνται...

Φίλε μου Γιώργο, πάνω σ' αυτό σου τον συλλογισμό, αναφέρω "μετά μανίας"ότι κάτι πρέπει να κάνουμε!
Δηλ.εμείς πρέπει να τους αφήσουμε να αλλοιώνουν την ιστορία;
Δεν πρέπει να αντιδράσουμε;
Έτσι θάμαστε παθητικοί θεατές;
Μας αρκεί που έχουμε τη τιμή να είμαστε μέσα στους..."τρείς και ο κούκος";
ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!!!
η πείρα είναι μια χτένα που την αποκτάς όταν είσαι πια φαλακρός! (Αρκάς)

http://rembetikoidialogoigmail.blogspot.com

AGIS
Επικοινωνία:

#72 Δημοσίευση από AGIS »

Dreamlander έγραψε:Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο καθένας μας διαμορφώνει την και διαμορφώνεται από την αισθητική (του).
Κι όμως είναι τόσα τα έξω από τον καθένα μας, που διαμορφώνουν την αισθητική του καθένα μας και τον διαμορφώνουν... Πρόχειρα μερικά, η διαφήμηση, το κάθε λάιφστάιλ, οι ειδήσεις, τα εμπορικά κέντρα. Και έτσι διαμορφώνεται μια έτοιμη αισθητική για τον κάθε καθένα μας. Και μια αισθητική που και να μην την ασπάζεσαι τη βρίσκεις μπροστά σου. Κι έπειτα τι; Θα χλευάσεις αυτούς που έχουν διαμορφωθεί από αυτήν; Ενώ για τα συστήματα που την επιβάλλουν θα πεις περί ορέξεως κολοκυθόπιττα;

Άβαταρ μέλους
Dreamlander

#73 Δημοσίευση από Dreamlander »

Αγαπητέ AGIS μάλλον παρέβλεψες το ότι είπα πως ακριβολογώ.

Επειδή ακριβώς δεν διαφωνώ σε τίποτα απ' όσα μόλις είπες χρησιμοποίησηα παρενθέσεις για την λέξη "του" στην πρόταση μου που απομόνωσες.

Η πρόταση αυτή δεν είναι απλή αλλά σύνθετη και κατά την άποψη μου ισχύουν ταυτόχρονα όλες οι επί μέρους προτάσεις, Απλά τις συμπίεσα σε μία.
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

Άβαταρ μέλους
Alcibiadis
Επικοινωνία:

#74 Δημοσίευση από Alcibiadis »

issipap έγραψε:εάν θέλεις αγορίνα μου να φας φακές με καταΐφι και εφόσον δεν προτίθεσαι να με τρατάρεις κι εμένα, βεβαίως και δε μου πέφτει λόγος!
αλλά ακόμη κι αν θες να μου προσφέρεις τζουρίτσα από το έδεσμά σου, δε θα βάλω τις φωνές: απλά, θα αρνηθώ ευγενικά και θ αγυρίσω στην κολοκυθόπιτά μου!
περί ορέξεως, φακές με καταΐφι, αλλά στον καφενέ, να κάτσεις σε πέρα-περα τραπέζι, να μη σε βλέπω!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μάλλον Ισίδωρε δεν κατάλαβες τι ήθελα να πώ!
Ρωτάω τον εαυτό μου αν έχω το δικαίωμα να επικαλούμαι το "περί ορέξεως" τρώγοντας αυτά που προανέφερα! Και νάμαι και μάγειρας!!!!!

issipap
More than 100 posts user

#75 Δημοσίευση από issipap »

???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος issipap την 04 Μαρ 2009 08:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

issipap
More than 100 posts user

#76 Δημοσίευση από issipap »

???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος issipap την 04 Μαρ 2009 08:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Alcibiadis
Επικοινωνία:

#77 Δημοσίευση από Alcibiadis »

AGIS έγραψε: Κι όμως είναι τόσα τα έξω από τον καθένα μας, που διαμορφώνουν την αισθητική του καθένα μας και τον διαμορφώνουν... Πρόχειρα μερικά, η διαφήμηση, το κάθε λάιφστάιλ, οι ειδήσεις, τα εμπορικά κέντρα. Και έτσι διαμορφώνεται μια έτοιμη αισθητική για τον κάθε καθένα μας. Και μια αισθητική που και να μην την ασπάζεσαι τη βρίσκεις μπροστά σου. Κι έπειτα τι; Θα χλευάσεις αυτούς που έχουν διαμορφωθεί από αυτήν; Ενώ για τα συστήματα που την επιβάλλουν θα πεις περί ορέξεως κολοκυθόπιττα;
Αυτό το σύστημα που επιβάλλει αισθητική δεν θάπρεπε να μας έχει απέναντι του και συντονισμένους;

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”