Θα θέλατε ν'ανέβουν τραγούδια του Ζαμπέτα στη σελίδα?
- vacondios
- More than 150 posts user.
Εγώ μίλησα για καθαρόαιμους συνθέτες. Ο τραγουδιστής τραγουδάει ότι θέλει.my8os έγραψε:Τι θα πει 'καθαρόαιμος'; Δηλαδή να πετάξουμε έξω και τον Παγιουμτζή που τραγούδησε ένα κάρο τραγούδια του Ζαμπέτα και ήταν στο πάλκο μαζί του;
Παρεπιπτόντως ωραία τραγούδια διάλεξε το Λαϊκό Τραγούδι να βάλει στο CD του, δεν συμφωνείτε;
- vacondios
Ο Μέγας Γιώργος Ζαμπέτας είχε το δικό του στύλ που ήταν καταπληκτικό ήταν όμως μοναδικός στο είδος του το οποίο δεν μπαστάρδεψε ποτέ του. Πλην όμως αυτό το μοναδικό και καταπληκτικό στύλ δεν παραπέμπει στο ρεμπέτικο
Άαααλα
-
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία:
Εναλακτικά μπορεί να δημιουργηθεί ένα δεύτερο ΦΟΛΔΕΡ (folder) στην ταξινόμηση με το όνομα ΜΗ-ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ (ή κάτι παρόμοιο) στο οποίο να μπορεί να μπει ο Καζαντζίδης, ο Ζαμπέτας ακόμα και ο Πουλικάκος ή ο Ζωρζ Πιλαλί.
Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ της σελίδας ΔΕΝ θα αλλάξει καθότι πάλι οι συζητήσεις θα γίνονται γύρω από το ρεμπέτικο και γενικότερα τη λαίκή μουσική. Επίσης εξυπηρετεί την συνευρευση θαμώνων και την ανταλλαγή απόψεων γύρω από διάφορα μουσικά θεματα. Η σελίδα μπορεί να ξεκίνησε σαν ρεμπετοσελίδα αλλά μπορεί να εξελιχθεί σιγά-σιγά σε κάτι πιο ευρύ. Όταν η σελίδα είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και έχει 2080 μέλη τότε πρέπει να ληφθούν υπόψη σοβαρά και άλλες απόψεις και γούστα.
Προσωπικά το ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που βλέπω με αυτήν την ιδέα είναι ΝΟΜΙΚΟ και τα μόνα τραγούδια που ΔΕΝ θα πρέπει να ανεβαίνουν είναι αυτό που θα οδηγούσαν στο κλείσιμο της σελίδας. Το τεχνικό κομμάτι (λιγος παραπάνω χώρος στο σκληρό δηλαδή) δεν νομίζω ότι είναι άξιο συζήτησης.
Ας μου εξηγήσει κάποιος με λογικά επιχειρήματα που διαφωνεί με αυτά που λέω.
Billaras
- vacondios
Αν στο folder (ελληνικά φάκελος) που λες "Μή ρεμπέτικα" κάποιος το γεμίσει Καζαντζίδη, Μαρινέλλα, Βοσκόπουλο, Κόκκοτα, Διονυσίου, Μαργαρίτη, Λεωνίδα Βελλή, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, και Τάσο Μπουγά η Ρεμπετοσελίδα θα μεταβληθεί σε "Μή Ρεμπετοσελίδα" και στο τέλος θα σβήσει από το δίκτυο.Billaras έγραψε:Εναλακτικά μπορεί να δημιουργηθεί ένα δεύτερο ΦΟΛΔΕΡ (folder) στην ταξινόμηση με το όνομα ΜΗ-ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ (ή κάτι παρόμοιο) στο οποίο να μπορεί να μπει ο Καζαντζίδης, ο Ζαμπέτας ακόμα και ο Πουλικάκος ή ο Ζωρζ Πιλαλί.
Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ της σελίδας ΔΕΝ θα αλλάξει καθότι πάλι οι συζητήσεις θα γίνονται γύρω από το ρεμπέτικο και γενικότερα τη λαίκή μουσική. Επίσης εξυπηρετεί την συνευρευση θαμώνων και την ανταλλαγή απόψεων γύρω από διάφορα μουσικά θεματα. Η σελίδα μπορεί να ξεκίνησε σαν ρεμπετοσελίδα αλλά μπορεί να εξελιχθεί σιγά-σιγά σε κάτι πιο ευρύ. Όταν η σελίδα είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και έχει 2080 μέλη τότε πρέπει να ληφθούν υπόψη σοβαρά και άλλες απόψεις και γούστα.
-
-
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία:
ΕΑΝ όμως αρχίσουμε να γράφουμε πόστερ για το ποδόσφαιρο, συνταγές μαγειρικής, για το πώς να κάνουμε upgrade το Πι-Σι, για το αν πιστεύουμε στο Θεο ή αν συμφωνούμε με την πολιτική του Bush στο ΜεσΑνατολικό ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ο χαρακτήρας της σελίδας και θα συμβούν αυτά που λες.
Νομίζω ότι ο ρόλος του admin ειναι να κόβει τις συζητήσεις άσχετες με τη σελίδα (όπως π.χ τις προάλλες με το θέμα "ρεμπέτικο και πολιτική", άσχετα αν εμένα μου άρεσε το θέμα). Όπως επίσης να φροντίζει και για την αισθητική του site (να μην έχει για πραδειγμα φωτογραφίες από BackStreet Boys!!!). Τώρα δεν καταλαβαίνω ποιον πειράζει να υπάρχει ο εν-λόγω φάκελος με Μαρινέλλα, Διονυσίου, Καζαντζίδη και Βοσκόπουλο και ότι άλλο καπνίσει στον καθένα εντός βέβαια των πλαισίων του νόμου (αν βάλεις π.χ Πλούταρχο το site θα κλείσει την άλλη μέρα). Θα είναι σε μία γωνίτσα στο σκληρό δίσκο και θα ασχολούνται μαζί του μόνο όσοι θέλουν. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος γενικής ανταλλαγής τραγουδιών. Για παράδειγμα τις προάλλες ζητούσε κάποιος το τραγούδι "Το παλιό ρολόι". Τι θα σε πείραζε εσένα και άλλους να μπέι ο χρήστης να το κατεβάσει και να πάει στην ευχή του Θεού?
Δεν ξέρω ρε Βακόντιε, αλλά νομίζω ότι η τοποθέτηση σου δεν στέκει.