ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ

Kάποιος βάζει πληροφορίες,στοιχεία,φωτο , οι άλλοι ας συμπληρώνουν να μαζέψουμε όσο περισσότερα μπορούμε.
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από vacondios »

Εύκαιρος έγραψε:ρε παιδιά γραψτε απο που τα πήρατε αυτα, να ξέρουμε κι εμεις!
Εύκαιρε πίστευε και μή ερεύνα.

Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

#9 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Kalhspera se olous tous filous,

Aplos epeidh den briskw swsth thn apanthsh tou filou vacendiou "Εύκαιρε πίστευε και μή ερεύνα", sas parapempw sth bibliografia:

Vamvarakis, Markos. Autobiogrphia. Ed. Ageliki-Bellou-Keil. Athens, Greece: Ekdoseis Papazisi, 1978

Epishs polu kalo afierwma me analutiko pinaka ths diskografias tou Markou parousiastike sto periodiko "Laiko Tragoudi" teuxos Apriliou tou 2005 gia ta 100 xronia apo ton 8anato tou.

Na stai kala

Άβαταρ μέλους
vacondios

#10 Δημοσίευση από vacondios »

KONSTANTINOS έγραψε: Aplos epeidh den briskw swsth thn apanthsh tou filou vacendiou "Εύκαιρε πίστευε και μή ερεύνα"
Ούτε κι εγώ, απλά ένα αστείο είπα στον φίλο μου τον Εύκαιρο που λύσσαξε.

Και κάτι άλλο: Όλοι οι θαμώνες αυτής της σελίδας αγαπάμε και λατερύουμε μαζί με την αληθινά Ελληνική μουσική και την Ελλάδα γενικότερα και την Ελληνική γλώσσα και την Ελληνική γραφή Έχουμε συμφωνήσει να μήν ανεχόμαστε στο forum να γράφονται greeklish και τέτοιες βαρβαρότητες

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#11 Δημοσίευση από max »

Δεν θυμάμαι να έκανα κ γω καμμιά συμφωνία. Ο καθένας ας γράφει όπως θέλει, αρκεί να είναι κατανοητά και μη ενοχλητικά για τους άλλους.

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#12 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Το "vacondios" πάντως γράφεται και "Βακόνδιος" αν θέλεις, έτσι δεν είναι; :wink:

Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

#13 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Επειδή είδα οτι δεν απαντούσε κανείς και ο φίλος επέμενε, γιαυτό είπα να κάνω μια μικρή παρέμβαση..

Αλήθεια πως σας φάνηκε το αφιέρωμα του περιοδικού "Λαικό Τραγούδι" για τον Μάρκο;

Να σται καλά

Υ.Γ. Vacondios έχεις δίκιο για τα greeklish φίλε, ωστόσο δεν νομίζω να ειναι το γεγονός οτι δεν θαυμάζω και εγώ την ελληνική γλώσσα, αλλά ούτε του οτι ενεργώ κακοπροέραιτα. Απλός η συνήθεια είναι κακό πράγμα και δυστηχός το αποδεικνύω πολλες φορές τελευταία. Αλήθεια έχει γίνει τετοια συμφωνία? Ποτε βρε παιδιά και δεν το πήρα πρέφα? Τέλοσπάντον, σέβομαι απόλυτα αυτή τη θέση και προσωπικά θα προσπαθήσω να αποτοξινωθώ.

Άβαταρ μέλους
vacondios

#14 Δημοσίευση από vacondios »

Σωτήρης έγραψε:Το "vacondios" πάντως γράφεται και "Βακόνδιος" αν θέλεις, έτσι δεν είναι; :wink:
Λοιπόν σε αυτό το topic μιλάμε για τη ζωή ενός μεγάλου ανδρός και δεν ήθελα να εκφυλιστεί έτσι.

Λοιπόν σχετικά με το πώς θέλουμε να γράφουμε στο forum το έχουμε πεί εδώ forum/viewtopic.php?t=504.

Φίλε Σωτήρη "Βακόνδιος" είναι το επώνυμό μου και "vacondios" το username με το οποίο κάνω log in στη σελίδα. Είναι και τα δύο κύρια ονόματα, δεν αποτελούν βασικά συστατικά της γλώσσας και γράφονται όπως θέλεις

Απάντηση

Επιστροφή στο “Βιογραφίες”