ΔΙΑΓΡΑΦΗ ή ΟΧΙ

"Κονσούλτο"
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Χρηστος ο Κωος
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από Χρηστος ο Κωος »

Παιδια οφειλω να απολογηθω

Απλα εθιξα 2 θεματα συναφη με αποτελεσμα τη συγχιση. Αυτο που σιγουρα δεν θελω να βγει, ειναι αυτο το ελιτιστικο που αναφερθηκε - πολυ καλως - ο Αντωνης διοτι ουτε κλικαδοροι ειμαστε ουτε ρεμπετοκουλτουριαδες.
Απλα παρατηρω ποιοι ανεβαζουν τραγουδια μ'αποτελεσμα να εχουμε κολλησει εδω και μερικες μερες στις πολλαπλες εκτελεσεις του Παστουρμα σαμπως και οι ιστορικοι του παροντος και του μελλοντος θα ασχολουνται μ'αυτο και τον Πανουση

Οσον αφορα το θεμα του uploading και εγω εχω προβλημα - λογω οτι συνδεομαι στη δουλεια, ενω στο σπιτι εχω απλη συνδεση τηλεφωνικα - και αναγκαστηκα καποια στιγμη για να ανεβασω τραγουδια να κανω ανιερη συμμαχια και εκλεισε προσωρινα ο firewall για να τα περασω

Τωρα οσον αφορα το θεμα του τι ανεβαζουμε καλο θα ειναι αυτο που ανεβαινει να εχει κατι να μας πει και οχι επειδη το ξανα-μανα-τραγουδησε ο μπατζανακης της θειας της ξαδελφης του πρωτου βαφτιστικου του Μαρκου :)

ΘΑΝΑΣΗΣ

#9 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΟΥΡΚΙΣΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ . ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΠΟΥ ;
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Thwdwris
More than 50 posts user

#10 Δημοσίευση από Thwdwris »

Tha eithela na pw kai tin dikia mou gnomi gyrw apo to anebasma tou tragoudiou me ton Panousi kai me kati alla kommatia pou kata tin diki mou gnomi den exoune kamia sxesh me thn selida authn.
Symfwnw me ton Thanassi kai pisteuw tha eitane kalitera gia thn selida authn na min periexei tragoudia kai ekteleseis pou den ofeloun se tipota.
Kai den pisteuw oti auth h selida onomazetai "Rebetiko" tyxaia.
Pisteuw oti polla atoma pou mpainoune sto site auto mporei na exoune kai alla gousta (mousika) opos einai olofanero me merika kommatia pou exoune anebasei alla otan arxiksei enas tote einai logiko na anebasei kai deutero kai trito klp. To kalo einai na prolabeis na min ginei kako.
Simfona me to nomiko thema pou anafere I Aggeliki, pisteuw oti ta tragoudia pou genika anabazoume epidi den exoune toso emporiki aksia me ta sigxrona biomixanika tragoudia den exoume na fobithoume alla an aneboune pio sigxrona kommatia kai ekteleseis tote mporei na yparxei problima. Kai tote to site tha ginei san ena Napster.
Auth H selida pisteuw einai i kaliterh pou yparxei sto internet gyrw apo to rembetiko (gnisio laiko tragoudi) epidi kratei kapia authentikotita kai tha me stenaxwrouse poly an o kathenas anebaze oti goustare. Pisteuw eimaste logiki kai pisteuw oti oloi mas gnorizoume poly kala ti exei thesi kai th den exei thesh sto site auto.

Naste Kala :D

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#11 Δημοσίευση από max »

Κατ'αρχήν όπως ίσως είδατε το τραγούδι αυτό σβήστηκε.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται κανείς να ανησυχεί για το ύφος της σελίδας , και μεις αυτής της λογικής είμαστε. Σκεφτείτε όμως ότι πλέον η σελίδα έχει πολλά μέλη κ δεν γίνεται να μπούμε στο μυαλό του καθενός. Επιπλέον μήπως κάποιος το ανέβασε για 'πλάκα' , για χαβαλέ ??

Θέλω να πω ότι δε μπορεί να γίνει κάτι άλλο με τόσα μέλη που είμαστε ,γι'αυτό και σας παρέπεμψα στην ιδέα που είχαμε με το συν-admin που νομίζω ότι βοηθά στη λύση του προβλήματος αφού και σεις οι ίδιοι θα βοηθάτε(κοιτάχτε πιο πάνω στο link).

Αυτά για τώρα , καληνύχτα σε όλους.

ΘΑΝΑΣΗΣ

#12 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ . ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ , ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΤΟΥ SITE ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ , ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ , ΑΦΟΥ ΤΟ SITE ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ rebetiko . ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΧΑΖΑ .
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#13 Δημοσίευση από Billaras »

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Άβαταρ μέλους
vacondios

#14 Δημοσίευση από vacondios »

Εγώ φώναζα εξ αρχής ότι όλα τα τραγούδια που ανεβαίνουν θα πρέπει να περνάνε από έλεγχο και έγκριση από κάποιον που ξέρει ή απο μια μίνι επιτροπή. Εαν είχε συμβεί αυτό τώρα δεν θα είχαμε να καθαρίσουμε "τον κόπρο του Αυγεία"

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”