Αγορά τριχόρδου, τί κάνω τώρα;
- georgalasg
- More than 150 posts user.
Δεν ξερω αν είναι πολλα τα 1500.
Ο Καρβούνης απο εκει ξεκινάει τα οργανά του...
Εχω παιξει με δύο των 1500 και εχω εντυπωσιαστεί. Μαλιστα παρηγγειλα ενα και εγω και περιμενω... Ο ηχος ήταν ο ιδιος και στα δύο οποτε θελω να πιστευω ότι και το δικό μου δε θα διαφέρει...
Απο κει και πανω , οπως λεει ο ιδιος πληρώνεις μονο φιγουρες . Ο ηχος είναι ο ιδιος.... Το εργαστήριο το έχει στη Νικαια...
- nikolas Apf
- More than 50 posts user
Ονόματα υπάρχουν πολλά:Κλεφτογιάννης,Βάρλας,Καρβούνης,Καρανδρέας,
οι γνωστοί δηλαδή και οι πλέον προτιμούμενοι.Και πολλοί άλλοι διαφίμιση δεν κάνω.Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.Καλό δηλαδή.Άλλά ο καθένας έχει τα κόλπα του.Κάτι που το κάνει ξεχωριστό.Έχω ακούσει μπουζούκι και του Βάρλα και του Καρανδρέα και του Καρβούνη ολα είχαν ηχο βάλσαμο.Αλλά πολλά τα λεφτά...Εχω ενα του Μάτσικα τρίχορδο φτηνό,και για τα λεφτά του παρα έχει καλό ήχο.Απρόσμενα καλό!Άβυσος...
- Νίκος Τριήρης
Γεγονός είναι πάντως ότι θέλει ψάξιμο το πράγμα.
- liga rosa
στο χιλιάρικο φτιάχνει κι ο καρελλάς αξιοπρεπή όργανα (πιο τριχορδέ), αλλά δεν τον ξέρω σαν άνθρωπο. αν πάμε σε περισσότερα φράγκα υπάρχουν πολλοί μάστορες -μουντάκης, καφετζόπουλος και άλλοι πολλοί!
γύρισε όσους μπορείς, και μην ξεχνάς να ρωτάς για μεταχειρισμένα όπου βρείς. γλιτώνεις τουλάχιστον 1/3 της τιμής και κερδίζεις ένα στρωμένο και δοκιμασμένο όργανο -ειδικά αφού τώρα ξεκινάς να παίζεις. ενημέρωσε όταν με το καλό το πάρεις!
- Νίκος Κάνδιας
- More than 50 posts user
Όσο αφορά τα σέρβις του, μια φορά που χρειάστηκε να αλλάξω τάστα το έστειλα στο Μεσσολόγγι (στο Μάστρον μιας και βρισκόμουν Πάτρα εκείνη την περίοδο) και υπήρξε τέλεια εξυπηρέτηση.
Απλά να αναφέρω ότι πρόσφατα που ένα φιλαράκι πήρε μπουζούκι από Μάτσικα(~500Ε,σκάφος μαύρη καρυδιά, καπάκι ερυθρελάτη, ταστιέρα εβένινη), αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι έχει βάλει βέργα στο μανίκι (ταστιέρα) κάτι που για μένα δεν είναι το πιο θετικό στην παραγωγή του ήχου ενώ αυξάνει και το βάρος που δέχεται το αριστερό χέρι.Προφανώς κάτι θα είδε ο άνθρωπος και το έκανε...Εγώ απλά το αναφέρω. Επίσης να αναφέρω ότι τα όργανά του είναι καλά ζυγισμένα με πολύ καθαρή μπουργκάνα ενώ και στα πρίμα τους δεν υστερούν.
Αν θες τώρα να μιλήσουμε για πιο ακριβά όργανα το βλέπουμε...Ήδη αναφέρθηκαν τα πιο καλά κατά τη γνώμη μου ονόματα.Εγώ όπως προανάφερα προτίμησα τελικά Καρβούνη αλλά αν μπορούσα θα έπαιρνα ένα και από τους άλλους που ανέφερε ο nikos forlan.