Από τα μπάζα της κολούμπια
- BLEKOS
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:

Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...
- BLEKOS
- Επικοινωνία:

-
- BLEKOS
- Επικοινωνία:

Παμε να ψαξουμε ολα τα χαμοσπιτα του Πειραια και των περιχωρων μπορει να πεσουμε πανω σε καμια παλια φωτο η καναν βινυλιο....φανταζεστε?
Κατέβασα το πραγματικό 4, αλλά κόβεται στα 59 sec. Είναι έτσι ή κάνω κάποιο λάθος στο κατέβασμα;ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ε έγραψε:μεταξύ των παραπάνω τραγοθδιων του συνδέσου, το 4 είναι και σαν 5 το ιδιο, αν κάποιος θέλει το πραγματικό 4, ας πάει στο ftp πίσω απο τον σύνδεσμο, να κατεβάσει και το πραγματικό 4...αυτά...
http://www.youtube.com/watch?v=XYs9p8ZpnIQ
όπου υπάρχει το εξής μήνυμα:
<<Εχω την τυχη να εχω στα χερια μου ενα μπλοκ με στιχους του Σπυρου Σαμοιλη καθως και μια επιστολη που ειχε στηλει στους καρεκλοκενταυρους της Coloumbia,γιατι για χρονια τον ειχαν απομωνωσει(Βλεπε χουντα)γιατι τα τραγουδια του ελεγαν αληθειες που δεν συμφεραν τα συμφεροντα καποιων..
Βρεθηκαν αναμεσα σε πληθωρα αλλων στιχων που σχηματιζαν βουνο στο πατωμα των εγκαταλελειμενων κτιριων της Coloumbia,πριν τα κατεδαφισουν...>>
Ποιός ξέρει πόσα άλλα ντοκουμέντα σκορπίστηκαν;
Και πώς αλλιώς μπορούν να χαρακτηριστούν τα γεγονότα εκτός από ασέλγεια προς μια πολιτιστική κληρονομιά από αυτούς που θησαύρισαν από αυτή (με την συνεπικουρία του κράτους τους και των κυβερνήσεών τους) .
Αλλά γι' αυτούς, φαίνεται, το ίδιο θα ήταν είτε πουλούσαν δίσκους είτε προφυλακτικά. Μοναδικό προϊόν το ταμείο...