Αναζητηση μουσικων

"Κονσούλτο"
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ntouzenis
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από ntouzenis »

udialek έγραψε:Δεν λέγεται αρκοντεόν?
Ενταξει κανουμε χιουμορακι αλλα μαζευε-μαζευε λεξεις αλα σπασμενο τηλεφωνο στο τελος θα μιλαμε με νοηματα ... ενταξει κι εγω χιουμορακι κανω μην παρεξηγηθουμε χωρις λογο και αιτια ...

Να, απλα χθες παιζαμε καπου κι ητανε που ητανε η παρεα αλλοπροσαλλη και ακουγοντουσαν κατι φοβερες "διασκευες" στα λογια γνωστων κατα τα αλλα ρεμπετικων αλλα σαν να μην εφτανε αυτο καποιος απο τη διπλανη παρεα που φανηκε γνωστης του ρεμπετικου καποια φαση πεταει "παιξτε ενα του Μουχλουζελη" !!!

Άβαταρ μέλους
udialek

#9 Δημοσίευση από udialek »

ntouzenis έγραψε: Ενταξει κανουμε χιουμορακι αλλα μαζευε-μαζευε λεξεις αλα σπασμενο τηλεφωνο στο τελος θα μιλαμε με νοηματα

Εμένα το λές που θα συνεχίσω να γράφω το ακκορντεόν με δύο "κ" ασχέτως των επιλογών των νεοτεριστών φιλολόγων, όπως η κ. Χασκίλ, οι οποίοι χωρίς να το συνειδητοποιούν αλλοιώνουν και καταστρέφουν την Ελληνική γλώσσα, μας αποκόπτουν απο τις εθνικές και πολιτιστικές μας ρίζες, και γεμίζουν την Ελλάδα απο το 1979 και εντεύθεν με στρατιές ημιμαθών και γλωσσικά ημιπαραλύτων νέων;

Άβαταρ μέλους
udialek

#10 Δημοσίευση από udialek »

Χασκίλ έγραψε:Για την (γλωσσολογική) ακρίβεια, έχουν καταργηθεί τα διπλά σύμφωνα και γράφεται (πλέον) ακορντεόν, όπως "παπούς, κρεβάτι" κ.λπ.
Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Η θάλασσα πλέον θα γράφεται ¨θάλασα";
Γιατί δεν την γράφουμε sea να τελειώνουμε;

Άβαταρ μέλους
Χασκίλ
Συντονιστής

#11 Δημοσίευση από Χασκίλ »

udialek έγραψε: επιλογών των νεοτεριστών φιλολόγων, όπως η κ. Χασκίλ, οι οποίοι χωρίς να το συνειδητοποιούν αλλοιώνουν και καταστρέφουν την Ελληνική γλώσσα,
Δεν είναι δική μου επιλογή, αλλά κανόνας της νέας ελληνικής γραμματικής που διδάσκεται εδώ και 20 χρόνια στο δημοτικό.

Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα:)
άσ' ένα γύρο απόψε στην αγκαλιά σου

Άβαταρ μέλους
udialek

#12 Δημοσίευση από udialek »

Χασκίλ έγραψε: Δεν είναι δική μου επιλογή, αλλά κανόνας της νέας ελληνικής γραμματικής που διδάσκεται εδώ και 20 χρόνια στο δημοτικό.
Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα:)
Το γνωρίζω αγαπητή μου (απο την μικρη μου κόρη :D ). Είνα η φοβερη αυτη γραμματική που διδάσκει ότι ορισμένες κατηγορίες επιθέτων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ !!! :evil:

Δυστυχως για όλους μας (που σε λιγο καιρο όπως λέει και ο ntouzenis θα μιλάμε με νοήματα) δεξιοί και αριστεροί εθνοπατέρες και λαοπατέρες αντιστοίχως ασχολούνται με άλλα σοβαρότερα πραγματα απο αυτά.

Άβαταρ μέλους
andreas37

#13 Δημοσίευση από andreas37 »

θεμα ειναι αλλο να παιξουν το χειμωνα παιδια δικα μας και να ακουμε κανα τραγουδι της προκοπης οπως ακουμε και εδω στο σαιτ

Άβαταρ μέλους
ntouzenis

#14 Δημοσίευση από ntouzenis »

udialek έγραψε:Εμένα το λές που θα συνεχίσω να γράφω το ακκορντεόν με δύο "κ" ασχέτως των επιλογών των νεοτεριστών φιλολόγων, όπως η κ. Χασκίλ, οι οποίοι χωρίς να το συνειδητοποιούν αλλοιώνουν και καταστρέφουν την Ελληνική γλώσσα, μας αποκόπτουν απο τις εθνικές και πολιτιστικές μας ρίζες, και γεμίζουν την Ελλάδα απο το 1979 και εντεύθεν με στρατιές ημιμαθών και γλωσσικά ημιπαραλύτων νέων;
Αψογος !!
Και μενα δε μου καθεται με τιποτα το ακορντεον με ενα "Κ" !!
Ουτε και το τραίνο με Ε-ψιλον !!

Τωρα αν φταινε οι φιλολογοι ή οι μαθητες ή η σκατοκατασταση ... αυτο ποιος θα το πει ;; Οταν ο πιτσιρικας φευγει με "κολιές" με τη μηχανη απ'το φαναρι και ο 20ρης με τη BMW μπαινει στη στροφη με τις μπάντες ωσπου να παρει παραμαζωμα κανα γερο ή παιδακι απο καμμια σταση λεωφορειου ... που να κατσει ο χριστιανος να βγαλει Θουκιδιδη, να μαθει τις πτωσεις, τους παρακειμενους και τα απαρεμφατα ... Αυτα θα του δωσουν ψωμι ;; Αφου ολο και σε καποια τρυπα θα χωθει με κανα μεσο καμμια ακρη ...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”