ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ CD

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#8 Δημοσίευση από max »

Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να στείλουμε μερικά dvd με τα τραγούδια όπως έχω ξαναγράψει σε παλιότερο ποστ.Είναι γύρω στα 20 GB αυτή τη στιγμή οπότε γύρω στα 5 dvd .

Απλά είναι άλα πεταμένα σε ένα directory με τα ονόματα όπως τα στέλνετε εσείς ( πχ 46.mp3 ή χαράματα.mp3 οπότε είναι όλα χύμα και δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι ποιο) . H αντιστοίχιση γίνεται μετά στη βάση .

Το θέμα για μένα (και η ομορφιά) είναι να υπάρχουν κάπου και οι πληροφορίες όπως η ημερομηνία που γράφτηκε το κάθε τραγούδι , τα σχόλιά του κλπ . Αλλιώς και μεις δεν θα καθόμασταν να κάνουμε τόση δουλειά και η σελίδα θα ήταν απλά "τράπεζα" τραγουδιών. Ποιος θα κάτσει με το χέρι να ταξινομήσει σε φακέλους τα τραγούδια και να αλλαζει το filename τους ?Και κάποια που είναι από δυο συνθέτες ή φωνές σε ποιο φάκελο πρέπει να μπαίνουν? Οπότε προσωπικά δεν ξέρω αν έχει νόημα το εγχείρημα να γραφτούν όλα τα τραγούδια από το φακελο που τα έχουμε ( είναι 5000 τραγούδια σε ένα φάκελο) και να σταλθούν.Έχω στο μυαλό μου κάποιους άλλους τρόπους αλλά πρέπει να το ψάξω.

Αυτό εν μέρει σε απάντηση σε προηγούμενο ερώτημα για το ότι αφαιρέσαμε την επιλογή "ΟΛΑ" από το μενού. Από την άλλη ήταν τεχνικό το πρόβλημα γιατί πλέον δεν έχουμε 500 οπως στην αρχή που φτιάχτηκε η σελίδα οπότε ένα τέτοιο ερώτημα στη βάση τρώει όλους τους πόρους του συστήματος . Φανταστείτε 2-3 χρήστες ταυτόχρονα να κάνουν αυτό το ερώτημα, θα σέρνεται το μηχανημα για τους υπόλοιπους.

Όσο γι αυτό που λες Νίκο μου κάνει εντύπωση από τον κόσμο που βρεθήκαμε στη Μισιρλού να αρνηθεί κάποιος να ανταλλάξει τα τραγούδια μαζί σου.Ούτως ή άλλως είμασταν και μεις εκεί που έχουμε "άμεση" πρόσβαση στα τραγούδια , στη θέση σου τους admins θα ρωτούσα για ένα τέτοιο θέμα .

NIKOS
More than 50 posts user

#9 Δημοσίευση από NIKOS »

Τα βρήκα τα τραγούδια από φίλο της σελίδας.
Αυτό με την ταξινόμηση όντως είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι.Στην αρχή που κατέβαζα τραγούδια τα ταξινομούσα ανα συνθέτη.Μετά όπως είπα έχασα την μπάλα, άλλαξα και δουλειά και πάνε οι καλές μέρες του downloading.

Τώρα στο ερώτημα γιατί δεν έπιασα τους admin να πω για τα cd είναι γιατί ήξερα οτι μαζί με εμένα σίγουρα οι μισοί θα είχαν ζητήσει το ίδιο πράγμα.Οπότε στην περίπτωση που μπορώ να τα βρω από φίλο της σελίδας δεν θα είχατε άλλη μια αγγαρεία να κάνετε
Όσο για το γεγονός που ανέφερα δεν είχα λόγο να πω ψέμματα.Δεν με πείραξε μια και έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσω τους ρεμπέτες από τους ακροατές ρεμπέτικου

Να ευχαριστήσω και πάλι τον φίλο που μου έδωσε τα dvd και να υποσχεθώ και ενόποιων όλων κέρασμα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”