"Μάζωξη" του forum Κυρ. 18 Δεκεμβ. (Αφορά όλους)

"Κονσούλτο"
Απάντηση

Ποιά ημερομηνία προτιμάτε??

Το δημοψήφισμα λήγει την 21 Νοέμ 2005 03:55 pm

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
7
32%
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου
3
14%
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
12
55%

Σύνολο ψήφων: 22

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#64 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Παιδιά έχω να προτείνω το εξής. Θα μπορούσαμε να πουμε στον Τσομίδη αλλά πιστεύω ούτε επί χρήμασι δεν θα ερχόταν. Επίσης μπορούμε να πούμε στον Κορακάκη, και αν δεν καταφέρουμε ούτε αυτό έχω έναν φίλο που πηγαίνει στον Παπαδόπουλο για μαθήματα και θα μπορούσε να του το προτείνει, αλλά πιστεύω και αυτό θα είναι λίγο δύσκολο...

Εγώ τις προτάσεις μου τις έκανα... Όποιος ενδιαφερόμενος πολύ απλά απαντάει :shock:

ΑΓΓΕΛ/ΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
More than 50 posts user

#65 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛ/ΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ »

Υπάρχει άλλο ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να προταθεί, το οποίο
είναι - κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα - ότι πιο αυθεντικό μπορεί
να ακούσει κάποιος σε ρεμπέτικο σήμερα.

Αναφέρομαι στο ΜΑΝΩΛΗ το ΔΗΜΗΤΡΙΑΝΑΚΗ, μαθητή? του ΜΑΡΚΟΥ και έναν απο τους πιο παλιούς πια εν ενεργεία ρεμπέτη.

Βέβαια καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο είναι μάλλον δύσκολο να κανονιστεί
(ανταγωνισμός μαγαζιών, πρόβλημα με την υπόλοιπη ορχήστρα, ισως να ζητήσει πολλά χρήματα) αλλά εαν μπορούσε να συμβεί θα ήταν πραγματικά
κάτι το εξαιρετικό.

Υ.Γ. Προσωπικά δεν τον γνωρίζω (αν και πηγαίνω πάντα στα μαγαζιά που
εμφανίζεται), και αυτό το λέω, για να μην φανταστεί κανείς ότι γίνεται κάποιου είδους "διαφήμιση" στο φόρουμ.
ΑΧ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ
ΚΑΙ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΜΟΝΑΧΟ
ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΩ
ΣΑΝ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΑ ΚΑΩ...

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#66 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Λοιπόν, να σας πω τι γίνεται...

Κι εγώ έχω σκεφτεί να κάνω "τιμητικές" σε κάποιους ανθρώπους που είναι πια μιας κάποιας ηλικίας (Μπίνης, Γεωργακοπούλου, Μπέμπα Μπλάνς, Ιορδάνης κλπ). Εξαιρώ τον Χάρμα (γιατί ο άνθρωπος, δόξα τω Θεώ, δουλεύει σταθερά στο Απτάλικο, οπότε δεν χρειάζεται παρουσίαση), τον Δημητριανάκη (γιατί κι αυτός δουλεύει στις Μουσικές Σκιές και είναι και νεότατος ακόμη) όπως και τον Κορακάκη (που δεν είναι της παλιάς γενιάς και παρουσιάζει τα δικά του, ωραιότατα, τραγούδια σε διάφορα μαγαζιά και συναυλίες).
Παρ' όλα αυτά σκεφτόμουν πως καλό θα ήταν όταν γίνει κάτι τέτοιο να έχει τη δική του βαρύτητα και να είναι μια ξεχωριστή βραδυά. Τώρα η βραδυά θα είναι του Φόρουμ! Δεν νομίζετε πως θα ήταν καλύτερο να μην την ανακατέψουμε (για πρώτη συνάντηση) με κάποιο αφιέρωμα; Υπάρχει καιρός για να γίνουν κι αυτά...
Εξ' άλλου, ίσως κάποιοι φίλοι να μην το έχουν καταλάβει ή να μην το γνωρίζουν, αλλά στη "Μισιρλού" τραγουδάει και παίζει ακορντεόν, η Λέλα Παπαδοπούλου, η οποία έχει τραγουδήσει πολύ με τον Μάρκο, τον Παπαϊωάννου, τον Λαύκα (και σε δίσκους) και όλη την πρώτη γενιά (Στράτο, Κυρομύτη, Γενίτσαρη κ.λ.π.). Όσοι δεν την ξέρουν μπορούν να δουν φωτογραφίες της στα "Ρεμπέτικα τραγούδια" του Ηλία Πετρόπουλου (με τον Παπαϊωάννου και τη Χασκήλ σελ.602, με τον Δασκαλάκη και τον Ροβερτάκη σελ.596, με τον Στράτο και τον Σπιτάμπελο σελ.458 κ.α.). Οπότε αυτή κι αν είναι ζωντανή ιστορία! Νομίζω πως θα την απολαύσετε...

Συνεχίστε πάντως τις προτάσεις αν θέλετε. Ίσως βγει κάτι καλό...

Σωτήρης

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#67 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Σωτήρη θέλω να κάνω μια ερώτηση κάπως ηλίθια. Επειδή ενοείται ότι όσα φάμε και πιούμε τα πληρούνουμε, και όντας μερικοί από εμάς φοιτητές, πώς θα αξιολογούσες τις τιμές στο μαγαζί σου? Απλώς θέλω να ξέρω γιατί και το χρήμα δεν ρέει αύθονο...Να με συμπαθάς κιόλας γι'αυτη την απορία μου αλλά πίστεψε με και εγώ νιώθω άσχημα που την κάνω :?

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#68 Δημοσίευση από max »

Ρε Γιάννη είναι ερωτήσεις αυτές?

Δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες..!!

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#69 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Ρε συ max sorry να πούμε :? Σωτήρη αν νιώθεις ότι προσβήθηκες μην απαντήσεις καθόλου. Και συγγνώμη που το ρώτησα κιόλας αλλά πιστεύω ότι θα θέλουν και άλλοι να ξέρουν.

Τέλος πάντων. Τελικά αποφάσισες αν θα κάνεις και τίποτα παραπάνω εκείνη τη βραδιά?

Άβαταρ μέλους
PLANTMAN

#70 Δημοσίευση από PLANTMAN »

κερνάω εγώ όλο το μαγαζί ρε μη μασάτε

(κερνάω εγώ πληρώνει ο Γιάννης όμως) :twisted:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”