Καλοκαιρινό "ρεμπέτο-κάμπινγκ"!!! ΨΗΦΙΣΤΕ!

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο

Ημερομηνίες διεξαγωγής του κάμπινγκ

Παρ.21 - Δευ.24 Ιουλίου
11
30%
Παρ.28 - Δευ.31 Ιουλίου
15
41%
Παρ.04 - Δευ.07 Αυγούστου
11
30%

Σύνολο ψήφων: 37

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
More than 150 posts user.

#43 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Το Κυπαρίσσι φαίνεται καταπληκτικό αλλά δε βολεύει εμάς που μένουμε στη Β. Ελλάδα. Οπότε η Κουρούτα μου φαίνεται καλύτερη λύση.

Άβαταρ μέλους
georgalasg

#44 Δημοσίευση από georgalasg »

Ετσι είναι ... απο Θεσσαλονίκη θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Γύρω στις 8-9 ώρες . και με ασχημο δρόμο στο τέλος... μάλλον δύσκολο

Ισως για καλοκαιρινές διακοπές...
Τρίχορδο και ξερό ψωμί

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#45 Δημοσίευση από max »

Pantws k gw paidia psifizw Kourouta kai vlepw oti h pleiopshfia pros ta ekei
gernei.

To pio kyrio apo dw kai pera einai na oristoun hmeromhnies pou na voleuoun olous.

Άβαταρ μέλους
Marios 2nd
More than 50 posts user

#46 Δημοσίευση από Marios 2nd »

Καλο θα ηταν να αρχιζουμε να βαζουμε καποια 4ημερα προς ενημερωση και τελικη επιλογη.......να πεσουν δυο τρεις ημερομηνειες..... και να φτιαχτει μια σχετικη ψηφοφορια ωστε να καταληξουμε νωρις σχετικα.
Εμενα προσωπικα ειναι η φυση της δουλειας μου τετοια που μπορω να προσαρμοστω σε καποιο βαθμο.

GPAP
More than 50 posts user

ΡΕΜΠΕΤΟ-ΚΑΜΠΙΝΓΚ

#47 Δημοσίευση από GPAP »

Πάντως παιδιά εγώ προσωπικά μπορώ να πάμε καμπινγκ μεταξύ 20 Ιουλίου και 10 Αυγούστου, άλλες ημερομηνίες είναι δύσκολο. εκτός αυτού, τον αυγουστο έχουμε και το αφιέρωμα στον Σταύρο Τζουανάκο κάτω στη Σπάρτη. Μια μεγάλη συναυλία. Οσοι πιστοί προσέλθετε.

Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

#48 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Καλησπέρα στη παρέα

Επειδη σε προηγουμενη δήλωσή μου ανέφερθηκα γενικά στον Αύγουστο, αυτη την φορά προτείνω ως ενδεικτική ημερομηνία Πέμπτη 3 Αυγούστου με Κυριακή 6 Αυγούστου.. Τώρα όσο αφορά το μέρος νομίζω οτι λίγο πολύ οι περισσότεροι συμφωνούν για Κουρούτα..

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#49 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Μελετώντας λιγάκι τις ημερομηνίες που προτάθηκαν, νομίζω πως τα δημοφιλέστερα Σαββατοκύριακα είναι αυτά τα τρία. Ψηφίστε για να δούμε τι γίνεται. Ακόμη κι αν δεν έχετε ιδιαίτερη προτίμηση ή δεν είστε σίγουροι πως θα έρθετε, ψηφίστε για να δούμε την πρόθεση συμμετοχής!

Σωτήρης

Υ.Γ. Νομίζω πως η Κουρούτα είναι το δημοφιλέστερο μέρος τελικά για το κάμπινκ, αλλά έτσι κι αλλιώς, μάλλον έπειτα θα κατέβουμε Σπάρτη οι περισσότεροι για την συναυλία για τον Τζουανάκο... Άρα θα τα συνδιάσουμε κατά κάποιον τρόπο :)

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”