Με τι ασχολειστε?

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
mmarimos

#36 Δημοσίευση από mmarimos »

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ...... ΜΠΑΡΑΚΑΡΟΥΤΣΟΣ (ΔΗΛ. ΝΑΥΤΙΚΟΣ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mmarimos την 08 Φεβ 2006 12:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

masakis
Επικοινωνία:

ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ...

#37 Δημοσίευση από masakis »

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ, ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΕΡΒΙΤΟΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΙΗΚ.ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ (INFORMATION SYSTEMS). ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ '99 ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓ. ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ(ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ- ΣΙΔ.ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ). ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΟΥΤΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ.ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΓΑΜΟΙ, ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΛΠ. ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΑ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

kolymenos

#38 Δημοσίευση από kolymenos »

pedes ego apo sintiritis se antikes,,ke epiplopios ke proin mousikos kitharodos,,kateliksa na fiaxno TRIXORDA stin ollandia

stin koliBithra riksane Nero Alkoolouxo.... :lol: :idea: :idea: :P

Άβαταρ μέλους
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

#39 Δημοσίευση από ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ »

Την συγκεκριμενη περιοδο υπηρετω την μαμα πατριδα.

Άβαταρ μέλους
Marios 2nd
More than 50 posts user

#40 Δημοσίευση από Marios 2nd »

Egw eimai Mhxanikos Thlepikoinwniwn, me soudes Hlekrologeias sthn Ellada....kai gia thn wra briskomai gia ergasies (me symbolaio) sthn Kypro......!
Douleyw gia megalo paroxea........alla mhn to peite se kanenan mias kai exoume problhmata ton teleytaio kairo me tis synakroaseis 8) !!!

dkarantonis

#41 Δημοσίευση από dkarantonis »

Ιδ. Υπάλληλος (προγραμματιστής Η/Υ)

GPAP
More than 50 posts user

ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ

#42 Δημοσίευση από GPAP »

Παιδιά είμαι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ και εργάζομαι σε μιά Τεχνική Εταιρεία στο ΜΑΡΟΥΣΙ. Πολύ δουλειά αλλά λίγα λεφτά. Τι να κάνουμε ,υπομονή.Που θα πάει που θα βγεί θα γυρίσει και για μας η παλιοζωή.
Γειά σας ρε παιδιά. Αγαπώ πάρα πολύ το ρεμπετικο τραγούδι και γι' αυτό μπήκα σε αυτή την ιστοσελίδα. Πάντως κάνετε φανταστική δουλειά. Συγχαρητήρια

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”