προς προβληματισμό.

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#22 Δημοσίευση από Admin »

Τώρα είδα τι έγραψε εδώ και ότι μπήκε με άλλο λογαριασμό , είχα δει από το μεηλ (που μας έστειλε ο ίδιος) το μπλογκ του και είπα να το βάλω. Δεν θα ξανασχοληθώ με το συγκεκριμένο τύπο. Θα το αφήσουμε να φωνάζει αλλά έξω από την πόρτα μας (στο μπλογκ του) γιατί δεν τον ξαναθέλουμε μέσα. Τώρα αν θέλει να μπαίνει σαν κλέφτης, τι να πω.

γατερίνα

#23 Δημοσίευση από γατερίνα »

αν θέλεις να μη σου απαντάω, μη με προκαλείς.
δε μπορείς να έχεις την απαίτηση από μένα να κλείσω το θέμα, από τη στιγμή που συνεχίζεις εσύ.
αν θες να το λήξουμε λοιπόν, για να μη μπαίνω κι εγώ στη σελίδα σου σαν κλέφτης, κλείδωσε το θέμα ΕΔΩ.
όπως έπρεπε να έχεις κα΄νει αμέσως μετά την ανακοίνωση, αφού την εννοούσες σαν ανακοίνωση, όπως λες παραπάνω.
κι εγώ θα βγάλω την ανάρτηση από το μπλόγκ, κανένα πρόβλημα.

δε μπορείς να αναφέρεσαι σε μένα και να έχεις την απαίτηση να σιωπήσω!
ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#24 Δημοσίευση από Admin »

Μεγάλε, έχω κι άλλες δουλειές. Έδειξες τι είσαι, από δω και πέρα θα αρχίσω να σβήνω τους λογαριασμούς σου και τα ποστ που μπαίνεις σαν κλέφτης.

Σου έγραψα και στο μεηλ ότι δεν συζητάμε για σένα και αν δω κάποιο να σε συκοφαντεί θα κάνω επίπληξη. Παρακαλώ να μην ασχοληθούμε άλλο με τον κύριο. Θα φτιάξω νέο ώστε να συνεχίσουμε με τους προβληματισμούς.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”