Θα θέλατε ν'ανέβουν τραγούδια του Ζαμπέτα στη σελίδα?

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο

Θα θέλατε ν'ανέβουν τραγούδια του Ζαμπέτα στη σελίδα?

ΝΑΙ, όσο περισσότερα γίνεται παρακαλώ
27
43%
ΧΜΜΜ, κάποια θα ήταν καλό ν'ανέβουν
26
41%
ΟΧΙ, δεν γουστάρω καθόλου
10
16%

Σύνολο ψήφων: 63

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.

#15 Δημοσίευση από vacondios »

ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Δεν ξέρω τι είχε ο admin στο μυαλό του όταν έφτιαχνε τη σελίδα , θέλω να δω και την άποψη του που οφείλουμε όλοι να τη σεβαστούμε μας αρέσει δεν μας αρέσει .
Εγώ ξέρω ότι ο admin είναι μάγκας, μερακλής, ντερβίσης, μαγκίτης κι αλανιάρης, μέχρι τώρα έχει δείξει ότι ξέρει πολύ καλά τί κάνει, εγώ τον παραδέχομαι και του χω τυφλή εμπιστοσύνη.

ΘΑΝΑΣΗΣ

#16 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Επι της ουσίας Βακονδιε (Παρατσούκλι του Βαμβακάρη;) ,συμφωνείς ή όχι ;
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Άβαταρ μέλους
vacondios

#17 Δημοσίευση από vacondios »

ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Επι της ουσίας Βακονδιε (Παρατσούκλι του Βαμβακάρη;) ,συμφωνείς ή όχι ;
Τη γνώμη μου επι της ουσίας την έχω γράψει και αιτιολογήσει look backwards

Tα παρατσούκλια του Μάρκου ήταν τα εξής 3:
1. Ρόκκος (λόγω του ψευδονύμου του)
2. Φράγκος (λόγω του θρησκεύματός του που τυχαίνει να είναι το ίδιο με το δικό μου)
3. Κοντραμπάσσο (λόγω του βάθους της φωνής του)

Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#18 Δημοσίευση από Billaras »

Τελικά ρε admin τι να κάνουμε? Επιτρέπονται τραγούδια του στύλ Ζαμπέτα, Καζαντζίδη κτλ ή όχι? Γιατί αν είναι να τα ανεβάζουμε και μετά να τα σβήνεις ή να δημιουργείται πρόβλημα δεν αξίζει τον κόπο.

Παρε μια θέση. Ποιά είναι η άποψή σου?

mpletsas

#19 Δημοσίευση από mpletsas »

Ο αντμίν έχει πάρει θέση πολλές φορές, και προσωπικά θα ήθελα να διατηρηθεί το στάτους κβο το οποίο έχει προκύψει άλλωστε μετά από αρκετή συζήτηση με τους θαμώνες.

Δεν είμαι αντμίν αλλά καλύπτομαι να σου απαντήσω (καταχρηστικά, αντί να σε παραπέμψω στις παλιές συζητήσεις του φόρουμ ως ώφειλα). Ακολούθησε τα εξής βήματα, όποτε θες να ανεβάσεις ένα τραγούδι.

1) Ξέχνα ποιός το έγραψε.
2) Έχει σχέση το τραγούδι με το ρεμπέτικο ή την παραδοσιακή μουσική;
3) Αν ναι, ανέβασέ το. Αν όχι ή αν δεν είσαι σίγουρος, άστο καλύτερα.

Τραγούδια έχουν σβηστεί σε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ περιπτώσεις. Ο λόγος είναι ότι ως τώρα όλοι σχεδόν σέβονται την «κοινότητα» στην οποία εντάσσονται και την συσσωρευμένη πείρα αυτού του φόρουμ στο να θέτει κάποια όρια.

Αν σβήσει κάτι ο αντμίν δεν είναι λόγος να θιγείς. Κάποιος πρέπει να την κάνει κι αυτή την άχαρη δουλειά και ο αντμίν την κράτησε για τον εαυτό του την αρμοδιότητα.

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#20 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Παιδιά ο mpletsas έχει δίκιο! Κάνετε τόση φασαρία για το τίποτα. Έχετε γράψει 2 σελίδες σε αυτό το post και δεν λέτε ουσιαστικά τίποτα.Ωραίος ο Ζαμπέτας!Μεγάλος ο Ζαμπέτας και με βαρύ όνομα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την αναφορά μου που έκανα στο προηγούμενο post λέγοντας ότι μερικά τραγούδια του είναι για τις γάτες.

Επειδή είναι μερικά τραγούδια που πραγματικά αξίζουν και είναι πεντάμορφα :D πισεύω ότι αξίζει να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε μερικά.Αλλά προς θεού όχι τραγούδια όπως ο μαθητής κλπ.Αυτά δεν αξίζουν για εδώ κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Αυτά.

ΥΓ: Ζητάω και πάλι συγγνώμη για την φράση μου: μερικά του τραγούδια είναι για να διώχνεις τις γάτες... :| Αν πιστεύετε ότι κάτι αξίζει το ανεβάζετε χωρίς πολλές σκέψεις.

Άβαταρ μέλους
eftihis

#21 Δημοσίευση από eftihis »

πραγματικά θέλει φιλτράρισμα...για να κρατηθεί το ρεμπέτικο ύφος των τραγουδιών της σελίδας...του οποιου είμαικαι εγώ υπέρ..ε΄δω υπάρχει μέσα του χίωτη το "εσυ είσαι η αιτία που υποφέρω"...έτσι???

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”