ΔΙΑΓΡΑΦΗ ή ΟΧΙ

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#15 Δημοσίευση από max »

Και πιοις ρε παιδιά θα συστήσει την 'επιτροπή' ?? Να δώσουμε δηλαδή και το password του admin να σβήνει ο κανείς ότι θέλει?

Απλά λίγη κατανόηση.

Άβαταρ μέλους
vacondios

#16 Δημοσίευση από vacondios »

maxx έγραψε:Και πιοις ρε παιδιά θα συστήσει την 'επιτροπή' ?? Να δώσουμε δηλαδή και το password του admin να σβήνει ο κανείς ότι θέλει?

Απλά λίγη κατανόηση.
Εγώ νομίζω ότι εσύ και δυο τρεις αλλοι ακόμη πχ ο Μπλέτσας, ο Νίκος από Θεσσαλονίκη και ο a.a.d μπορούσαν να έχουν έγκυρη γνώμη για το ποιό τραγούδι χωρούσε στη σελίδα και ποιό όχι. Εαν υπηρχε μια συνενόηση μεταξύ υμών (ή ημών) ακόμη και μέσω του Chat για το τί να περάσει και τί να "κοπεί" ύστερα από το upload δε θα είχαμε φτάσει τώρα να έχουμε Ξαρχάκο, Λοϊζο, Σαββόπουλο, Ανδριόπουλο κ.α. καθως και διπλο και τριπλο ανεβασμενες εκτελέσεις. Τέλος πάντων κάτι τέτοιο μπορεί να γίνειι στο μέλλον

Αυτό που τώρα χρειαζεται ειναι ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και καθάρισμα. Εγώ μπορώ να βοηθήσω με ολες μου τις δυνάμεις. Λοιπόν για να μή γίνουμε άνω κάτω προτείνω να προστεθει ή να εμφανιστεί στη βαση δεδομένων ακόμα ένα πεδίο ενας αύξων αριθμός απο το 1 έως το 2686. Έτσι θα μπορούμε να εντοπίζουμε πολύ εύκολα το προτεινόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση file και να συμφωνούμε η να διαφωνούμε.

Γιάννης

ΘΑΝΑΣΗΣ

#17 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

[quote="maxx"]Και πιοις ρε παιδιά θα συστήσει την 'επιτροπή' ?? Να δώσουμε δηλαδή και το password του admin να σβήνει ο κανείς ότι θέλει?
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΤΟ password ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Άβαταρ μέλους
giorgos100
More than 100 posts user

#18 Δημοσίευση από giorgos100 »

Ρε παιδια? τι θα γινει,? σε λιγο θα αρχισουν και οι καυγαδες?
αφηστε ως εχει το site, και ο admin που το βλεπω γνώστη ,να πεταει τα ασχετα.(οταν μπορει βεβαια!!!)

Φιλικα Π Α Ν Τ Α Γιωργος

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#19 Δημοσίευση από max »

Υπομονή κ λίγη κατανόηση ζητάμε.

Έχουμε σκεφτεί ένα τρόπο που νομίζω είναι αρκετά καλός για να μας δείχνετε κ σεις τα προβληματικά, σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο.

Όλες οι παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες.Αυτά για τώρα,
γεια χαρά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”