Τι όργανα έχετε?

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κατασκευή ενός οργάνου. Πού μπορούμε να βρούμε μουσικά όργανα.
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
vytta

#15 Δημοσίευση από vytta »

ενα πανεμορφο τριχορδο, (Μπρας 1984), ενα σκαφτο μονοκοματο μπαγλαμα απο κελεμπεκι (σκαμενο απο μενα 1983) καλη φωνουλα! ενα τριχορδο με μανικο ξακρισμενο απο τετραχορδο (αγορασμενο 50 ευρω) και φτιαγμενο αστερι στη φωνη, απ τον Γιαννη Καρβουνη, ενα καλο τριχορδο του Καρβουνη, ενα βιολι που δε εχει παιχτει ποτε (απωθημενο παιδικης ηλικιας) ενα τουμπελεκι μαντεμι, ενα σαζι αγορασμενο το 1980 στη σμυρνη κανοντας αιματηρες οικονομιες με το φιλο μου το Μιχαλη (καλη του ωρα) μια λυρα κρητικια (δωρο) με ολοκληρο αναγλυφο Βενιζελο. και ο γιος μου μια κλασσικη και μια ακομα, δωρο του παππου του (τελικα αμα τα μετρησεις εχω μπολικα !!)

masakis
Επικοινωνία:

Τι όργανα έχετε???

#16 Δημοσίευση από masakis »

Τρίχορδο μπουζούκι του παππού μου 40ετίας (σκοτώνει!)
Τρίχορδο μπουζούκι Ά εθνικής του Μάτσικα
Υπέροχο μεσομπούζουκο του Γ.Καρελά στου Ψυρρή (το αγαπημένο μου)
Σκαφτό γόνατο αγορασμένο από φίλο στο Μόντρεαλ.
Μπαγλαμάς με ντούγες από Σαμουελιάν-μοναστηράκι
Μπαγλαμάς σκαφτός από Σαμουελιάν-μοναστηράκι (ο 'φωνακλάς')
Ταμπουράς-τσιφτελί από Β.Ήπειρο
Ούτι σμυρνέϊκο μεταπολεμικό (με την κάρτα μέσα) αγορασμένο από αραβικό καφενέ στο Μόντρεαλ (στην πένα!)
Λάφτα (πολίτικο λαούτο) από την Πόλη
Τσουμπούς από την Πόλη
Μεϊντάν-σάζι από Σμύρνη, δώρο της μάνας μου
Τζουρά-σάζι από τον ίδιο καφενέ στο Μόντρεαλ
Μαντολίνο (αντίκα) με ημιστρόγγυλη πλάτη, δώρο από ηλικιωμένη εβραία φίλη της πεθεράς μου
Μαντολίνο επαγγελματικό Κορεάτικης κατασκευής
Κιθάρα ακουστική ΥΑΜΑΗΑ αγορασμένη με πολύ ζόρι στο στρατό
Κιθάρα κλασσική ΑSAMA Ιαπωνίας 25ετίας (το πρώτο μου όργανο πιτσιρικάς!)
Μπαλαλάϊκα μέτριου επιπέδου από Μόσχα
Ντόμρα επαγγελματικού επιπέδου από Μόσχα (υπέροχο όργανο)
Μπάτζο αγορασμένο από Μόντρεαλ.
Βιολί Κίνας LARK αγορασμένο από ενεχυροδανειστήριο στο Μόντρεαλ,για την πρώτη μου αποτυχημένη απόπειρα στο βιολί (φοιτητής-προ δεκαετίας).Δεν είχε 'ψυχή', αλλά πού νά'ξερα τότε τί είναι η 'ψυχή' του βιολιού...Τώρα έχει!!!
Βιολί Κίνας CREMONA μαθητικού επιπέδου για την πρώτη μου ΕΠΙτυχημένη απόπειρα στο βιολί. Πάνε δυό χρόνια...
Βιολί VASILE GLIGA Ρουμανίας, χειροποίητο του 2003 με σκαλίσματα, και σκαλιστή κεφαλή γυναίκας στην κλειδιέρα. (Κόστισε ένα χέρι!)
Βιολί του 1880 ρέπλικα STEINER, αγορασμένο από οίκο στην Αγγλία. (Κόστισε ένα χέρι κι ένα πόδι!)
KEYBOARD YAMAHA PSR
KEYBOARD YAMAHA PSR A3 ORIENTAL
Τουμπελέκι μπακιρένιο χειροποίητο από εργαστήρι στην Κουμουνδούρου
Κάμποσα Νέϊ (φλογέρες) που ποτέ δεν κατάφερα να βγάλω ήχο.

Τώρα ζαχαρώνω ένα από τα φοβερά τρίχορδα του Χρ.Σπουρδαλάκη στον Πειραιά... ΑΜΗΝ!!!
[/b]

Άβαταρ μέλους
PLANTMAN
More than 150 posts user.

#17 Δημοσίευση από PLANTMAN »

Πάρε και ένα κλαρίνο ντε!

Άβαταρ μέλους
georgalasg
More than 150 posts user.

#18 Δημοσίευση από georgalasg »

Δύο μπουζούκια απο Θεσσαλονικη (Νοτα στον Ευοσμο) Το ένα καλό το αλλο το μαυρο του το χαλι (φτηνιάρικο εννοώ)
Μια κιθάρα τις συμφορας
Ενα ακορντεον που δε δουλεύουν τα μισα πληκτρα
Ενα τουμπερλέκι
Ενα ούτι και ενα σάζι απο τουρκία (απλα γιατί επρεπε κατι να πάρω απο εκει)

Χρησιμοποιώ μόνο το μπουζούκι και την κιθάρα
Τρίχορδο και ξερό ψωμί

CostasAlfa

#19 Δημοσίευση από CostasAlfa »

Δύο μπαγλαμάδες από τον Κεβορκιάν,ένα τζουρά καλούτσικο,μία κιθάρα κλασσική yamaha και μια ηλεκτρική fender.
Και πολύ μεράκι. :lol:

Άβαταρ μέλους
eftihis

#20 Δημοσίευση από eftihis »

ένα τζουρά(της πλάκας...) αλλά τον αγαπώ γιατί είναι το πρωτο μου μπουζουκοειδές...ένα μπαγλαμά,ενα τρίχορδο μπουζούκι από μάτσικα,ένα αρμόνιο(έμαθα λιγο στο δημοτικό) και μια φυσαρμόνικα...

kolymenos

organa

#21 Δημοσίευση από kolymenos »

lipon exoume, ke, leme...dio kithares klasikes ,mia akoustiki obeison,ena piano antika asteri,...tora sta trixorda dio mpaglamades,,ena skafto ke ena me ntougies.dio tzourades ,ena skafto ke ena me ntougies dio mpouzoukia,,...Ta trixorda eine fiagmena apo ta xerakiamouououuo :lol: 8) :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κατασκευαστές”