ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ......
- BLEKOS
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ......
Πιστευω οτι αρκετα ατομα του χωρου μας γνωριζουν λεξεις και τις σημασιες τους.
Τι θα λεγατε να κανουμε εδω μεσα μια αρχη να φτιαξουμε ενα λεξικο αυτων των λεξεων και αργοτερα σε συνεννοηση με τους διαχειριστες και αφου διαμορφωθει καταλληλως να παρει τη θεση του μεσα στη σελιδα.
Αρχικα φαινεται δυσκολο επειδη πιστευω οτι περα απο τις 30;! κλασικες λεξεις που ξερουμε ολοι(πανω-κατω) δυσκολα θα βρεθουν αλλες.δυστυχως αρκετες,ισως οι περισσοτερες, εχουν χαθει στο χρονο........
Αιντε λοιπον, ας κανει καποιος/α την αρχη........εγω εβαλα την ιδεα!!(αν κ εχω την εντυπωση οτι εχει αναφερθει και παλιοτερα αυτο το θεμα...τελος παντων)

Πραγματι εχει συζητηθεί και στο παρελθόν. Συζητώντας συμφωνησαμε να προτείνουμε τη σύσταση ενος οργανωμένου λεξικού
Περιμένουμε και τις ιδέες της Φαίδρας η οποία εχει ήδη έτοιμο αρκετά μεγάλο υλικό καθώς και τις συμβουλές των admin οι οποίοι θα μας βοηθησουν σχετικα με το πως μπορουμε να φτιαξουμε εναν ευκολα προσβασιμο αλφαβητικό για παράδειγμα κατάλογο
μον’ φοβούμαι τους ανθρώπους στη στεριά να μην πνιγώ
-
- More than 50 posts user
Επισης μια μερα που εκανα βολτα στο κεντρο της Αθηνας ειδα στην βιτρινα ενος παλαιοβιβλιοπωλειου ενα βιβλιο που ειχε εκδοθει μεταπολεμικα με τιτλο "το λεξικο της μαγκιας"το ξεφυλισα και το βρηκα αρκετα ενδιαφερον... ειχε περιπου 80 με 100 σελιδες απ'οτι θυμαμαι.Δυστηχως δεν ειχα χρηματα πανω μου για να το αγορασω εκεινη τη στιγμη και μετα απο δυο μερες που ξαναπηγα ειχε αγοραστει.Ηταν οτι καλυτερο εχω δει εως τωρα ,με συγκεντρωμενες στις σελιδες του παρα πολλες λεξεις με την ερμηνεια τους.