Απόψε είναι βαριά

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος
More than 150 posts user.

Απόψε είναι βαριά

#1 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Στο "Απόψε είναι βαριά" απο τη λιστα τραγουδάει ο Καβουράκης.Η αλλη φωνη δεν ξέρω.

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#2 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Στο τραγούδι "Μαρόκο" με τον Μάρκο τραγουδάει ο Χατζηχρήστος και δεν είναι καρσιλαμάς αλλα απτάλικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εύκαιρος την 19 Απρ 2005 03:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#3 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Για το "Με πλάνεψες μποέμισσα": Α.Ρόκος είναι ,λέει, ψευδόνυμο του Μάρκου

Εκανα και λάθος στον τίτλο του κομματιού που ανεβασα, ειναι βεβαια¨"τα τσαγκαράκια".........

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από Admin »

Φτιάχτηκαν, 4 στα 4!! Ευχαριστούμε Εύκαιρε, όπως και όσους άλλους στέλνουν διορθώσεις. Γιατί μάλλον έχουμε κι άλλα πολλά τέτοια λαθάκια.

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#5 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Γεια σου Αδμίνορα!
Στη λίστα υπάρχει ενα τραγουδι που τραγουδαει ο Παγιουμτζης ,"Θα τη γλεντήσω τη ζωή". Εγώ το ξέρω σαν κομμάτι του Τσιτσάνη (είμαι μάλλον σίγουρος). Άλλωστε παίζει και τραγουδάει κι ο ίδιος.

Επίσης, μήπως είναι καλύτερο για δορθώσεις της λίστας να γράφουμε σε ένα μόνο τόπικ για να μη φορτώνουμε το φόρουμ;

Και μία ερώτηση ακόμα: Καμιά φορά υπαρχει στη λίστα το ίδιο κομμάτι (με τους ιδιους συντελεστες/ερμηνευτες κτλ.) από τον ιδιο χρήστη με κάποια kbit διαφορα (πχ "Σε ποιον να πω το ντέρτι μου "- Παγιουμτζής).
Τί παίζει εκεί; Πάντως το μέγεθος εχει πολυ μικρή διαφορα για να ειναι σε αλλα kbbs.

Ουφ.....συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά να ......ξέρεις.....καθομαι, τώρα και πίνω καφεδάκι κατεβάζοντας κανα κομμάτι και ψαχνω για κουβέντα!! :D

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#6 Δημοσίευση από Admin »

Αυτά τα αρχεία που λες είναι όντως διπλοπερασμένα στη σελίδα. Παλιά όταν δεν υπήρχε χωριστή ταξινόμηση κατά συνθέτη/τραγουδιστή ήταν δύσκολο να δει κανείς τί υπάρχει ήδη. Σιγά-σιγά τα φτιάχνουμε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”