Για τους φίλους του ΣΥΜΠΑΝΤΑΡΧΗ (Μάρκος) από την Καρδίτσα

"Κονσούλτο"
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Dreamlander
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από Dreamlander »

Γειά σου Θανάση ποιητή.

Μεγαλούργησες και πάλι στιχουργικά. Μόνο που αυτήν την φορά... να, πως να στο πω;... σε βρίσκω κομματάκι βίαιο (ποιητική αδεία ελπίζω). Και ρε γμτ μου, απεχθάνομαι την κάθε μορφής βία όσο δεν μπορείς να φανταστείς... Αλλά γιατί τόση οργή; Η κοπέλα ούτε έβρισε ούτε προσέβαλε τον Μάρκο όπως στιχοπλοκών αναφέρεις. Στο ότι δε "το ρεμπέτικο δεν είναι μόνον ο Μάρκος" ασφαλώς και συμφωνώ απόλυτα μαζί της.

Γιούχου ;)
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

Άβαταρ μέλους
Pikinos
Επικοινωνία:

#9 Δημοσίευση από Pikinos »

Ηρακλη μου,

ξερεις οτι εχω αδυναμια στο ωραιο φυλο. Σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να προσβαλλω, ποσο μαλλον την Ελενη, που ειναι μια δυναμικη γυναικα και λεει τη γνωμη της χωρις να μασαει!

Επειτα, εγω ξερω οτι οι γυναικες σκλαβωνονται με κατι τετοια εγχειρηματα, οπως η ποιηση και το τραγουδι (εσυ σαν καλλιτεχνικη φυση το γνωριζεις αυτο αλλωστε).

Εγω λεω, να αφησουμε την Ελενη να κρινει, μια και το ασμα ειναι δικο της και μονο!
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

Άβαταρ μέλους
Νικόλας

#10 Δημοσίευση από Νικόλας »

Θανάση Ποιόν Να Βρίσω Για Να Γράψεις Κι Άλλο Μουρμούρικο ??? :lol:
Δεν Πα Να Μας Χτυπάν Με Όλμους Και Κανόνια...

markikos7

#11 Δημοσίευση από markikos7 »

Μισο λεπτο μαγκες γιατι τωρα ειδα τι γινεται και προκειται για παρεξηγηση η ελενη ειναι καποια γνωστη μου η μαλλον γνωστος ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ και με δουλευει.

1. Ο ντινος και ο φανης που μιλησε η ελενη που παιζουν στην πορτιτσα ειναι αδελφικοι μου φιλοι κολλητοι μου ειμαστε ολοι μερα μαζι..

Ειναι και οι 2 του συλλογου Μαρκου Βαμβακαρη και παιζουν συνεχεια Μαρκο στο μαγαζι. προκειται για φανατικους Μαρκικους.

2. Ο σπυρος που αναφέρει ειναι ο άνθρωπος που έδωσε σε όλους εμάς στην καρδιτσα. εμένα τον ντινο τον φανη και αλλα παιδια τα τραγουδια του μαρκου σε παιδικη ηλικια μας εδωσε το μεγαλο ερεθισμα και κινητρο και του οφειλουμε παρα πολλα.

3.Προκειται λοιπον για καθαρή πλακά-δουλεμα και απο το υφος κατάλαβα και ποιος ειναι..την επομενη φορα που θα ρθει στην πορτιτσα δεν θα ακουσει την κλωστηρου οτι και να κανει
:lol:

4.Παρεξήγηση και πλακά λοιπον ολα αυτα περι ελενης.. το μηνυμα πήγαινε προς εμένα. απλα τωρα το διαβασα

5. ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΟΥΝ

Άβαταρ μέλους
Dreamlander

#12 Δημοσίευση από Dreamlander »

Ρε την Ελένηηη!!!...
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

Άβαταρ μέλους
Pikinos
Επικοινωνία:

#13 Δημοσίευση από Pikinos »

Ειδες πως τα εφερε η τυχη Ηρακλεα;!

Η Αναις σου βγηκε...Παναης (κατα το γνωστο ανεκδοτο)!

:D Φιλια
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

elenh

#14 Δημοσίευση από elenh »

1.Γάτα είσαι ρε markikos7. Μόνο που κανόνισε την επόμενη φορά που θα ανταμώσουμε να ξέρετε το τραγούδι « Γιατί να κάθεσαι να λες » του Περιστέρη που το τραγουδάει ο Ρούκουνας. Και πες στον φίλο μας τον Σπύρο ότι Ο Περιστέρης έγραψε ωραία τραγουδάκια, ένα από αυτά το χορεύει ,το Μπουζούκι μου διπλόχορδο.
2. Όσο για το elenh έβαλαν το χέρι τους οι διαχειριστές της σελίδας και μας προέκυψε τι να κάνουμε τώρα να αυτοκτονήσουμε . Καμάκια τσιμπήσατε σαν χάνοι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”