Τρία τραγούδια
- bill1961
- συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Τρία τραγούδια
1. Καθόλου δεν το σκέφτηκες (HMV AO-2690 Νταίζη/Ταμπάκης/Β. Μαυροφρύδης)
2. Η λόγχη μας το θέλει (Columbia DG-6584 Κηρομύτης, Χιώτης, Νταίζη/Τούντας)
3. Θα πάρω το ντουφέκι μου (Columbia DG-6584 Κηρομύτης, Νταίζη, Χιώτης/Κηρομύτης)
Αναζητούνται!!!!
- ntouzenis
- More than 150 posts user.
του Σακη Πάπιστα : ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ 1940-1949
Δεν ξερω κατα ποσο νομιμοποιουμαι να το ανεβασω ...
καποια στιγμη βεβαια θα "κυκλοφορησει" ...
Η μεταφορα απο το γραμμοφωνο εχει γινει με καποιες αυξομειωσεις στις στροφες ... ειναι παντως ενα απο τα χαρακτηριστικα της ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ματζορε-απταλικα !!
- Σωτήρης
- Επικοινωνία:
Εκτός αν εννοείς πως για να το αποκτήσουμε θα πρέπει να αγοράσουμε σώνει και καλά το εν λόγω βιβλίο, πράγμα που δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσω, νομίζω...
Ελπίζω πως δεν εννοείς αυτό πάντως και αναμένουμε το τραγούδι!
- Pikinos
- Επικοινωνία:
ούτε εσένα γνωρίζω προσωπικά, ούτε τον δικηγόρο του ntouzeni θέλω να παραστήσω, αλλά βρίσκω το σχόλιο σου περί "απόκτησης του εν λόγω βιβλίου" λιγάκι κακοπροαίρετο.
'Αλλωστε, έχουμε κακές εμπειρίες με τον "συγγραφέα", καθώς επίσης και από γκουρμέ τύπου τυμβωρύχους και λοιπά παπιστοειδή, οπότε και δικαιολογημένες οι σκέψεις του ntouzeni.
Φιλικά
- ntouzenis
Ενα τραγουδι μαλιστα που περιεχεται στο cd (του Καλφοπουλου) το εδωσα εγω στο Σ.Παπιστα και εγω με τη σειρα μου το βρηκα απο τις εκπομπες του Σπυρου Παπαιωαννου καπου το 1982 και τις οποιες δεν ακουσα λαιβ, καποιος φιλος και συμφοιτητης τις ειχε γραψει και αντεγραψα με τα τοτε μολις κυκλοφορουντα διπλα κασετοφωνα. Η χαζομαρα ειναι οτι εγραψα μονο τα τραγουδια και οχι τα κειμενα που ηταν πολυ ενδιαφεροντα, τα πιο πολλα ομως στοιχεια τα δημοσιευσε προσφατα ο Σ.Π. στην εκδοση "Ημερολογιο 2006-Ο Πειραιας και το ρεμπετικο τραγουδι".
Οταν λεω θα κυκλοφορησει το ασμα Σωτηρη εννοω οτι καποιος θα το βρει και θα το δωσει σε καποιον αλλο και στη συνεχεια θα κυκλοφορησει ... οποτε θα ανεβει και στο σαιτ, προς το παρον δεν το ανεβαζω.
*
Αυτη τη στιγμη απολαμβανω το ΣΤΡΑΤΟ στο ΜΗ ΜΟΥ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ !!
Πολλα ευχαριστω στο Μαρκικο7 !!!
- Σωτήρης
- Επικοινωνία:
Τώρα βέβαια αν νομίζετε πως ανεβάζοντας το τραγούδι "του" (

Πάντως αν, λέω, άν (γιατί δεν ξέρω την συγκεκριμμένη περίπτωση οπότε μιλάω γενικά) στο εξής αντιλαμβανόμαστε περιπτώσεις ανθρώπων που εκμεταλεύονται την αγάπη μας για το λαϊκό τραγούδι για να 'κονομήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, καλό είναι να τις καταγγέλουμε ανοιχτά και να παίρνουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει.
Υ.Γ. Φίλε Pikine για όλα τα παραπάνω θυμώνω! Δεν είμαι κακοπροαίρετος με κανέναν και τιμώ, όσο μου το επιτρέπει η οικονομική μου κατάσταση, τις συγγραφικές προσπάθειες με θέμα το λαϊκό τραγούδι. Άλλο όμως το ένα κι άλλο το άλλο...