Ψάχνουμε κιθαρίστα !

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Aris

Ψάχνουμε κιθαρίστα !

#1 Δημοσίευση από Aris »

Είμαστε δύο(εγώ με τζουρά,μπαγλαμά βασική φωνή κ λίγο ακκορντεόν κι ο άλλος με μπουζούκι,τζουρά κ λοιπά εγχορδα).Παίζουμε ρεμπέτικα εδώ και πέντε χρόνια μαζί με διάφορους άλλους κατά καιρούς..Έχουμε παίξει σε συνοικιακά μαγαζάκια_πολύ αξιοπρεπώς_και το βασικό είναι ότι καραγουστάρουμε αυτό που κάνουμε!!Ψάχνουμε κιθαρίστα,Αθηναίο(γιατί μένουμε Αθηνα)με ρεμπέτικο μπασοκιθαρίστικο παίξιμο και όρεξη για πρόβες.Αν δέσουμε ωραία υπάρχουν πολλές προτάσεις για εμφανίσεις.Στείλτε mail στο epanastatis@in.gr :lol:

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Καλησπέρα. Είμαι Ναξιώτης αλλά σπουδάζω Πειραιά. Πειράζει?

Παίζω ότι ...κίθαρο θες! Θα ενδιαφερόμουνα για καμμιά προβίτσα αλλά για δουλειά δυσκολεύομαι αυτή την εποχή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΡΕΤΗ...

Ωραίες ιστοσελίδες: Παραδοσιακή μουσική πύλη

Διακοπές στη Νάξο.

Aris

#3 Δημοσίευση από Aris »

Γειά σου Γιάννη απ'τη Νάξο!Φυσικά κ δν υπάρχει κανένα Πρόβλημα,σημασία έχει πως τώρα είσαι Αθήνα κι όσο αφορά τν Νάξο έχω πάει το 96 κ ειναι άψογη!
Κοίτα κι εμείς δν καιγόμαστε να παίξουμε σώνει κ καλά σε μαγαζί,αλλά όπως κ να χει πιστεύω ότι είναι καιρός να γλυκάνουμε λίγο τον ήχο μας με μια κιθάρα..Απο κει κ πέρα οτι βγεί!
Σου στέλνω στο mail σου το κινητό μου για να κανονίσουμε

Aris

#4 Δημοσίευση από Aris »

Επίσης όποιος θέλει να ακούσει πως περίπου παίζουμε,στις ηχογραφήσεις του site υπάρχουν δύο κομμάτια μας απο ένα live του 2004_Οι βεργούλες κ το Πέντε Έλληνες στον Άδη

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”